- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.601
canım hayırlısı olsun hakkımızda. Aslında benim de 2-3 günüm kaldı netice için ama kasıklarım yavaş yavaş başlıyor ağrımaya galiba ben de değilim. hayırlısı olsun yaaaa. Kısmet önümüzdeki aya. Sabırla bekleyeceğim anne olacağım günüüüüüüüüüünesrinsavas ve cereno teşekkür ederim ben saten bu ay hamile değilim o kesinleşti artık.. Ama yinede insan bi meraklanıyor acaba mı diye.. Gribim dün ilaç içmiyim dedim ıhlamur kaynattım hapda almak istememiştim yavaş yavaş şu hemen hap alma alışkanlığım gitsin diye..Ama bu sabah sederginide içtim artık :)
kislaarr nasilsinizzz...
yeni arkadaslar hosgeldinizzzz
deasy bugün doktora gideceksin aklım sende yazmayı unutma..15.gün ben hala hastalanmadım.. Testler aynı negatif..
/QUOTE]
kız deasy nerelerdesin?:sm_confused:
arkadaslar herkese merhaba . Bız korunuyoruz ancak 6 gun oldu adetım gecıktı ve kasıklarımda agrı , akıntım var bugun kadar da hıc gecıkme olmazdı ara ara mıdem bulanıyor basım donuyor ctesı aksamı da test alıp denedım ama negatıf cıktı sızce ne olabılır
selam herkese iyi akşamlar kızlar sonunda çift çizgiyi gördüm ve cuma günü dr gittim şuan 4,5 haftalık hamileyim inanamıyorum hala ilk ki düşük olmuştu ve ondan sanra çikolata kisti amiliyatı sonra tedavi ve en son rahim filmi çekilmiştim şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti bu sayfaya hamile haberimi vermeyi çok istemiştim rabbim dularımı kabul etti
selam herkese iyi akşamlar kızlar sonunda çift çizgiyi gördüm ve cuma günü dr gittim şuan 4,5 haftalık hamileyim inanamıyorum hala ilk ki düşük olmuştu ve ondan sanra çikolata kisti amiliyatı sonra tedavi ve en son rahim filmi çekilmiştim şükürler olsun rabbim dualarımızı kabul etti bu sayfaya hamile haberimi vermeyi çok istemiştim rabbim dularımı kabul etti
nesrinsavas ve cereno teşekkür ederim ben saten bu ay hamile değilim o kesinleşti artık.. Ama yinede insan bi meraklanıyor acaba mı diye.. Gribim dün ilaç içmiyim dedim ıhlamur kaynattım hapda almak istememiştim yavaş yavaş şu hemen hap alma alışkanlığım gitsin diye..Ama bu sabah sederginide içtim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?