E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.861
canım aramıza hoşgeldın lıstemız ugur getitir inş bıraz kendınden anlat bakalım
aabeyazmelek canım geldim evet giremedim nezamandan beri misafir geldi ben gittim derken bilgisayarın kasası arızalandı onu yaptırdık ama aklım hep burdaydı ee nasılsınız bakalım yeni hamileleri tebrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin darısıda biz isteyenlerin başına allahım inşallah bizide güldürür ve o tatlı duygularıda yaşatır bizlere :1hug::1hug::
hoşgelmişsin canım bende yeni girdim iyi olmana sevindim canım :1hug:
selam arkadaşlar kısa bir süre önce hamilelik haberimi sizlerle paylaşmıştım
çarşamba günü dr gittim kesenin düzenli olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi dünyam başıma yıkıldı.... nasıl ağladım nasıl yıkıldım anlatamam hemen bşr ümit başka bir dr gittik ama oda aynı şeyi söyledi normalde kese yuvarlak olması gerekirmiş ama benimkisi şekilsiz bir keseymiş pazartesi kürtaj olucam ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin ... oysaki çok istemiştik bu bebeği bu benim 2.inci yıkılışım inanın artık dayanıcak gücüm kalmadı pazartesi günü içimdeki parçam alınınca nasıl olucam ne hissediceğimi bilmiyorum piskolojim alt üst oldu çikolat kisti tedavisi görüyordum bildiğiniz üzere tedaviyle hamile kalmıştım aslında ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca bunda pek sevinemedim endişelenmiştim kendimi kaptırmak istememiştim ama malesef bu yavrumda bizi terkediyor içimdeki kopan fırtınaları anlatmam çok zor ...... eşim ve ben yıkldık....
canımcım başınsagolsun yıkılmak yok allahımın takdiri hepimizin sınayacagı birşeyler veriyor sabredecegiz allahım bize bu sabrı vermese biz nasıl ayakta kalıcaz hep diyorum allahım hayırlısını versin ve hastalanıncada üzülmüyorum hayırlısıyla gelsin saglıklı sıhatli gelsin bebeklerimiz :teselli:
iyi akşamalr kızlar nasılsınz?
doktordan memnun kaldık.haftaya pazartesigunu hastanede tahlılleri yaptırck biyıgın tahlıl verdi.o tahlıllerden sonra 2.bi tahlıl varmış onu ozelden yaptırtcakmış.sonrasındada rahım fılmi dedi.zor ve zahmetliolanı en sona bıraktık dedi :)
buara eşimdende tahlıl istedi oda tahlıl vercek bakalım yenı umit başladı bzıızm için dualrınızı beklıyoruzz
canım tedavin hayırlı olsun görüşemiyoruz valla özledim inşallah tahlillerinde iyi çıkarda biran önce yegenimiz gelirhihoyyyt
arkadaşlar beni hamiş listesine ekleyebilirsiniz.HAMİLEYİMMMMMMMMM.hihoyyythihoyyyt
canım tebrikler hayırlı evlat vermeyi nasip etsin allahım
selam kadriyeciğim.doktordan gelmişsin msn de yazışamadık yine.rabbim hakkında hayırlısını versin.
hepinize önce güzel mutlu bir yuva sonrasındada o yuvanın meyvesini canı gönülden diliyorum.beni bugünlerime kadar yalnız bırakmayan arkadaşlarımada ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.iyiyiz şu anda bir sorunumuz yok çok şükür,yolumuzun bitmesine az bir zaman kaldı.fazla giremiyorum.hepinizi çok seviyorum,kocaman öpüyorum.kendinize sağlığına dikkat edin kızlar.hoşçakalın.
selam enelcim iyi olmana sevindim sende kendine ve beişine iyi bak canım allaha emenet ol :1hug:
Kızlar selam
sonunda ben de hamıleyım . ınanılmaz mutluyum .Allah olmaayan herkesi sevindirsin
Kızlar uzunca bir aradan sonra geldim sizlerle sohbet edeyim diye. Benim da adet günüm yaklaştı. Çok heyecanlıyım. İnşaallah bu 10. ayımızda Rabbim bizi güldürür. Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin inşaallah. dualarım hepinize...
kaydirigubbakcemile2BEN BUGÜN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM. DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINAkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2BEN BUGÜN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM. DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINAkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?