Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kadriyeciğim.doktordan gelmişsin msn de yazışamadık yine.rabbim hakkında hayırlısını versin.
hepinize önce güzel mutlu bir yuva sonrasındada o yuvanın meyvesini canı gönülden diliyorum.beni bugünlerime kadar yalnız bırakmayan arkadaşlarımada ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.iyiyiz şu anda bir sorunumuz yok çok şükür,yolumuzun bitmesine az bir zaman kaldı.fazla giremiyorum.hepinizi çok seviyorum,kocaman öpüyorum.kendinize sağlığına dikkat edin kızlar.hoşçakalın.

canım aramıza hoşgeldın lıstemız ugur getitir inş bıraz kendınden anlat bakalım

gerçek ismim yasemin
çocuk özlemiyle yanıp tutuşurken bu siteyle karşılaştım 1 yıl tedavi gördüm aklınıza ne gelirse bütün testleri yaaptılar.yumurta konturolune gide gele (hemen hemen hergün)mikrop kaptım ve en sonunda kendi haline bi bırakayım dedim şimdi ise beklemedeyim
allah bütün çocuk özlemiyle yanıp tutuşanlara ve bana tez zaman da yaramaz yaramaz çocuklar versina.s.

BİNBİRGECE cnm çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin [/COLOR
yeni hamişlerimizide tebirk ediorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı tüm isteyen arkadaşlarımızaaaaa dualarım sizlerle

Kızlar uzunca bir aradan sonra geldim sizlerle sohbet edeyim diye. Benim da adet günüm yaklaştı. Çok heyecanlıyım. İnşaallah bu 10. ayımızda Rabbim bizi güldürür. Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin inşaallah. dualarım hepinize...

Kızlar selam
sonunda ben de hamıleyım . ınanılmaz mutluyum .Allah olmaayan herkesi sevindirsin

tebrikler canım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin allahım biraz bahsedermisin sorun varmıydı kaç ay sonra kaldın tedavi gördünmü

hoşgeldin canım nerelerdeydin sen bakim klava:
inşallah canım allahım gönlünün muradını verir

oo maşallah hamişlerimiz var
tebrik ediyorum yeni hamiş arkadaşlarımı
Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik ve evlat nasip etsin a.s.

kaydirigubbakcemile2BEN BUGÜN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM. DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINAkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…