- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.901
:)))))) Artık Kullanmıyorum:))) kistim var onun için kullanıyordum.. dr a kalsa hala kullan diyor ama ben dinlemiyorum gitmiyorumda artık.. Rabbim Bilir zamanını:))) Teşekkür ederim tavsiyelerin için:1hug: beni de aranıza alıyor musunuz onu söyleyin:))):1rolleyes::asigim:
canım ya dr tabiki bayan. erkek olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Allahım mecbur bırakmasın. ben bayan dr da o hale geliyorum zaten. işte o 5 dk yokmu onlara göre kolumuzu görmekten farksız ama ben eşimden bile utanırken elin kadınına töbe töbe. canım bide o acı olayı ben hala her ilişkimde acı duyuyorum doğum olursa ancak ondan sonra rahatlarmışım. bide düşün o aletleri ayyyyyyyyyyy içim bir garip oldu yaaa
selam arkadaşlar kısa bir süre önce hamilelik haberimi sizlerle paylaşmıştım
çarşamba günü dr gittim kesenin düzenli olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi dünyam başıma yıkıldı.... nasıl ağladım nasıl yıkıldım anlatamam hemen bşr ümit başka bir dr gittik ama oda aynı şeyi söyledi normalde kese yuvarlak olması gerekirmiş ama benimkisi şekilsiz bir keseymiş pazartesi kürtaj olucam ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin ... oysaki çok istemiştik bu bebeği bu benim 2.inci yıkılışım inanın artık dayanıcak gücüm kalmadı pazartesi günü içimdeki parçam alınınca nasıl olucam ne hissediceğimi bilmiyorum piskolojim alt üst oldu çikolat kisti tedavisi görüyordum bildiğiniz üzere tedaviyle hamile kalmıştım aslında ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca bunda pek sevinemedim endişelenmiştim kendimi kaptırmak istememiştim ama malesef bu yavrumda bizi terkediyor içimdeki kopan fırtınaları anlatmam çok zor ...... eşim ve ben yıkldık....
bnde buay klomen kullanmıştım ya.zararı olmamış.olsa kist falan yapsa doktor söylerdi dimi hersey guzel gözukuyor dedi
hoşgeldin canım nerelerdeydin sen bakimklava:
inşallah canım allahım gönlünün muradını verir
kaydirigubbakcemile2BEN BUGÜN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM. DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINAkaydirigubbakcemile2
slm kızlar ben görmeyeli hamiş haberlerimiz artmış yine,hepsini tebrik ediyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,hafta sonu spermiogram testi yaptırmıştık sonuçlar pekte parlak çıkmadı 2.bi test istedi dr.um ama galiba morfoloji sorunumuz var,dualarınızı eksik etmeyin kızlar ...Allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
merhaba canim, oyle bir sorun cikmissa direk uroloji uzmanina da gidin derim. Bu konuda onlar daha faydali olabilir...
cunku jinekolog direk asilama falan yapalim diyebilir.
sevgiler
fikrin için sağol canım bizde düşünmüştük hatta eşimin amcasının oğlu üroloji uzmanı sonucu alıp ona gittik oda tekrarlamamızı ondan sonra bakacağını söylemişti,umarım faydası olur teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?