Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sırnaşık şey bu msji yazali cook oldu sanirim, ne zaman yazdigimi bile hatirlamiyorum destny...nasil gidiyor calismalar..test falan yaptirdin mi

kedicim, aynen katiliyorum sana...ama neticesinde bebis icin, bunu dusun ve rahatla...ben 3.5 yillik evliyim ve bayan dr oldugu halde halaa renkten renge giriyorum, ama yapacak birsey yok...o aleti hissetmiyorsun bile...bir de o alet rahmini temizlemek icin birkac dk dr tarafindan kullaniliyor, sonra cikariliyor...sadece verdikleri siviyi hissediyorsun...ay daha dogum sancilari var korkulacak..bu onun yaninda devede kulak memesi kalir kafamçokkarıştı hic garip olmasin tatlim

binbirgece senin adina ben de cok uzuldum..ama erken farkedilebildigi icin bence sevinmen lazim...demek ki hamile kalabiliyorsun, 3.denemede olur insallah...hic yikilma tatlim....dusunsene o kese buyumeye devam etseydi, daha zor sartlarda aldirmak zorunda kalsaydin? ya da bebegin Allah korusun sakat olsaydi? bence iyi taraflarini dusun, toparlan ve hic geciktirmeden tedavini ol...mutlaka bunda bir hayir vardir....bence yikilmayin..halaa berabersiniz ve tekrar deneyebilirsiniz...kocaman opucukler

bnde buay klomen kullanmıştım ya.zararı olmamış.olsa kist falan yapsa doktor söylerdi dimi hersey guzel gözukuyor dedi

kis kadriye cok sevindim...sansli gofte :lepi: senin yerine ben korktum, sen kendi basina klomen kullaninca...sen yine de dr una soyleseydin....belki birkac gun sonra tekrar bakma geregi duyardi....hem de bu tur ilaclar en fazla 3 ya da 4 kur kullanilabiliyor diye biliyorum. dr ona gore bir planlama yapardi...hadi bakalim umarim hayirli guzel haberler aliriz...

hamis arkadaslari cok cok kutluyorum..bereketli bir hafta olmus ....ne o kizlar kronometreleri kurup ayni anda mi basladiniz...ne bu pespese guzel haberler ....saka bir yana , umarim sorunsuz bir hamilelik gecirir, sonucta guzel ve saglikli yawrucaklarinizi kucaginiza alirsiniz....

bakin umidimizi kesmiyoruz, er gec bir sekilde oluyor kizlar ...sadece hayirlisini dileyelim yeter ki

binbirgece,
sende benim gibi ikinci kaybini yasamissin. ama inan gebeligin daha ilerisindeki bir kayip daha aci oluyor. ben 11 haftalikken bebegimin kalbinin durmasi nedeniyle aldirmak zorunda kaldim. hemde bayramin birinci gunu. ilk gebeligim kimyasaldi hemen dustu. bu yuzden ilk baslarda aman duser diye kaptirmadim. ama kalp atislarini gordukten sonra insanin elinde degil. bugun 15 gun oldu. onu hala cok ozluyorum. yinede dua ediyorum. 11. haftadaki testlerde bir sorun ciksa ve bir karar vermek zorunda kalsa idim. ne yapardim. bu karar oyle zorki yasayan bir canliyi hemde kndi cocugunun yasamasina karar vermek. bir sakatligi vardi ve o kendi kendini imha etti. beni ilerde uzmektense simdi uzdu. yine olur,
Allah bir dahaki sefere saglikli, uzun omurlu bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

kadriyecim 16 ocak adet tarihim ama inşallah gelmezde hamile oldugumu ögrenirim benide bekleyenler listesine eklermisin?Ve bu liste bekleyipte sonunda hamiş kalanlar listesi olur İNŞALLAH......

slm kızlar ben görmeyeli hamiş haberlerimiz artmış yine,hepsini tebrik ediyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,hafta sonu spermiogram testi yaptırmıştık sonuçlar pekte parlak çıkmadı 2.bi test istedi dr.um ama galiba morfoloji sorunumuz var,dualarınızı eksik etmeyin kızlar ...Allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

selam kızlar ben beklemedeyim yarında ateşim yüksek çıkarsa test yapmayı düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin öpüldünüz kendinize iyi bakın sıkıldıkta eşimde dışarı çıkıyorum...

kırmızı prensesim geldi.yeni adetim 19 ocak olarak hesapladım kızlar:dilcikar:

merhaba canim, oyle bir sorun cikmissa direk uroloji uzmanina da gidin derim. Bu konuda onlar daha faydali olabilir...
cunku jinekolog direk asilama falan yapalim diyebilir.
sevgiler

herkese selam arkadaşlar hamiş olan arkadaşları kutluyorum rabbim sağlıcakla kavuştursun ve bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşl. uzun zamandır yazmıyodum yani hep takip ediyodum ama eğer girmezsem aklımdan çıkar rahat ederim diyodum ama nerde tedaviyede ara vermiştim tekrar başladım benimle birlikte evlenenlerin çocuklarını gidip seviyorum:çok üzgünüm:ama rabbim ne zaman ol derse olucak biliyorum birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim ben 17 aydır bekliyorum tekrar aranıza alırsanız sevinirim regl tarihim 12 ocak umarım listeye alırsınız ve hepimize uğurlu gelir

merhaba canim, oyle bir sorun cikmissa direk uroloji uzmanina da gidin derim. Bu konuda onlar daha faydali olabilir...
cunku jinekolog direk asilama falan yapalim diyebilir.
sevgiler

fikrin için sağol canım bizde düşünmüştük hatta eşimin amcasının oğlu üroloji uzmanı sonucu alıp ona gittik oda tekrarlamamızı ondan sonra bakacağını söylemişti,umarım faydası olur teşekkürler.

***********************nazlı keçilerin melek anne adayları ******

************ ************* 22 AraLIK*********

LEYDİİİ::::::::::::::::::::::::::::::::
aabeyazmelek...................... 22aralık ( 18. ay )
siyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 aralık ( 2 ay)
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 23 aralık
Ecrin Ceylin......................... 24aralık ( 10. ay
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 25aralık ( 3 . ay)
mehtap gül::::::::::::::::::::::::25ARALIK (10. AY )
edranil.com::::::::::::::::::::::::::::26aralık (2 ay)
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26aralık
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::26aralık
JJuLlEtt::::::::::::::::::::::::::::26aralık
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::27 ARALIK
esma_memo_12................28 aralık( 8 . ay )
beyaAZz::::::::::::::::::::::::::::::28 aralık
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 aralık (3 . ay)
nergis55::::::::::::::::::::::::: 29 aralık
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::
bengiii::::::::::::::::::::::::::::::: 30 aralık
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::30aralık( 6, ay )
Berknilay:::::::::::::::::::::::::::30Aralık
Aysegul86:::::::::::::::::::::::::30aralık
ZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::31aralık
gizem38::::::::::::::::::::::::::::
Mhtp::::::::::::::::::::::::::;?????????
brnsrk
Deasy::::::::::::::::::::::::::
Ccreerkezim:::::::::::::::::::????

*
*******BEKLEMEDE OLANLAR (DURUMLARINIZDAN HABERDAR EDİN.. NE OLDU SİZLERE?)**

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: 4aralık
turkuaz_turkuaz:::::::::::::::::
czy:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5aralık ( 7. ay)
Neriman83:::::::::::::::::::::::::6 aralık ( 4 .ay
suaya.......................:::::::....... 10aralık( 14 . ay)
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::: 12 aralık ( 9.ay)
zeytingözlü::::::::::::::::::::::::::12 aralık
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::30kasım
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::: 13 aralık( 6. ay)
zencefil::::::::::::::::::::::::::::13aralık ( 10 . ay
duygu2008:::::::::::::::::::::::: 16aralık
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 16 aralık ( 12 ay)
İremisss:::::::::::::::::::::::::::16aralık ( 5. ay )
Reyyan86:::::::::::::::::::::: 16aralık ( 15 ay)
elitu:::::::::::::::::::::::::::::::17 aralık
paradisecity::::::::::::::::::::::16aralık
ravzanur::::::::::::::::::::::::::::18 aralık
cansucLK::::::::::::::::::::::::::19ARALIK
nisan13::::::::::::::::::::::::::::19 aralık
Sıvaslı58::::::::::::::::::::::::::20aralık ( 3. ay)
EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::20 aralık
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 21 aralık
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 21 aralık

********************ARALIK AYININ GUZEL HAMİŞLERİ*******

1.__ gelgit::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
2.__ başak35::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 19 AY)
3__ cereno::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
4__ binbirgece.................... HAMİŞİMİZ
5__ angeleyes_3::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ ( 5. ay)
6__seerni:::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
7__ perlın::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
8__ NILUFERSHH:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
9__ burko:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ

************** OCAK ********************
nevrosky.........................:.... 1 ocak
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
bumuyani (kadriye24):::::::::: 3ocak ( 20. ay )
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
nakresn:::::::::::::::::::::::::::::: 3 ocak
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::4 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 12 . AY )
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 ocak ( 5 ay)
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay )
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 15ocak (15,ay
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15 ocak ( 3 .ay )
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::15ocak
z.nihal:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::19 ocak

****************************kasım ayının guzel hamişşşleriii************

esmarin:::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sefamolsun:::::::::::::::::HamiŞİMİZ
hüzün_yili:::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
ilsu............................. HAMİŞİMİZ
sıla-84:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ( 5 . AY )
filizim:::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
jasmincin......................HAMİŞİMİZ

evt canım uroloktan yardım almanız en iyisi.ilaç faln veriyolar belkı varıkosle vardır basit bı amelıyatla duzelır spermler.hersey gönlunce olsun

can iso buarada sperm testındne once ilşikı perhizi yapmıl olması lazım eşinin yorgun olmamsı laızm uykusunu tam almış olması laızm bunalrda aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…