Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ya kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam inanın
ağlamak geliyo içimden sevinçten iş yerindeyim ama kimseyede söyleyemiyorum
allahım inşallah bişey çıkmaz pazartesi nasıl olcak şimdi bana bilemiyorum allah herkeze nasip etsin kızlar çok tuhafım ya
tam bir sene oldu bekleyeli geçen sene kasım ayında hamile kamıştım ama düşük yaptım şimdi o yüzden kimseye söyleyemiyorumda siz hariç beni anlıyorsunuzdur sabah beri eşimle konuşuyoruz içim içime sığmıyor inşallah boşuna sevinmiyorumdur dua edin ne olur bişey olmasın

yokyokk boşuna değildir canım ama solemede kımseye şöle kesinleşsın öle söyle.sen bıde kan testı yaptır canım ozman kesınleşir ama iğnede yapıyormu ole bısı bılmıyorum oyuzdndnnnnn sen hamilelsinnnnnn eklımmı senı kesın sonuc alıncamı haber etceksın

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bende perşembe günü kant testi yaptırdım bana sonuç olarak sadece negatif dendi bi değer verilmedi.. Perşembe akşam sporundan sonra pembemsi bi akıntı geldi sabaha hastalanırım sandım.. Sabah kalktığımda yine aynı, kanmı değilmi pembemsi bi akıntı vardı sonra geçti bitti.. Daha yok bunu ne olabilieceğini bilen varmı?

canım ya dr tabiki bayan. erkek olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Allahım mecbur bırakmasın. ben bayan dr da o hale geliyorum zaten. işte o 5 dk yokmu onlara göre kolumuzu görmekten farksız ama ben eşimden bile utanırken elin kadınına töbe töbe. canım bide o acı olayı ben hala her ilişkimde acı duyuyorum doğum olursa ancak ondan sonra rahatlarmışım. bide düşün o aletleri ayyyyyyyyyyy içim bir garip oldu yaaa

merhaba adet tarihim 11 ocak :)))

leylim gözükmüyor bilgisi olan varmı ebrubu yok
az girmeme ragmen dikkatımı çekiyor yok olmaları...

aabeyazmelek canım geldim evet giremedim nezamandan beri misafir geldi ben gittim derken bilgisayarın kasası arızalandı onu yaptırdık ama aklım hep burdaydı ee nasılsınız bakalım yeni hamileleri tebrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin darısıda biz isteyenlerin başına allahım inşallah bizide güldürür ve o tatlı duygularıda yaşatır bizlere :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

kızlar merhaba bugün çok sessiz kimsecikler yok yeni hamiş haberleri de yok hadi kızlar yeni hamişleri bekliyoruz benim çok bulantı ve kasık agrılarım var ara ara girip okuyorum hepinize bol bol dua ediyorum rabbim hepinize güzel bebişler versin diye

selam arkadaşlar kısa bir süre önce hamilelik haberimi sizlerle paylaşmıştım
çarşamba günü dr gittim kesenin düzenli olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi dünyam başıma yıkıldı.... nasıl ağladım nasıl yıkıldım anlatamam hemen bşr ümit başka bir dr gittik ama oda aynı şeyi söyledi normalde kese yuvarlak olması gerekirmiş ama benimkisi şekilsiz bir keseymiş pazartesi kürtaj olucam ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin ... oysaki çok istemiştik bu bebeği bu benim 2.inci yıkılışım inanın artık dayanıcak gücüm kalmadı pazartesi günü içimdeki parçam alınınca nasıl olucam ne hissediceğimi bilmiyorum piskolojim alt üst oldu çikolat kisti tedavisi görüyordum bildiğiniz üzere tedaviyle hamile kalmıştım aslında ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca bunda pek sevinemedim endişelenmiştim kendimi kaptırmak istememiştim ama malesef bu yavrumda bizi terkediyor içimdeki kopan fırtınaları anlatmam çok zor ...... eşim ve ben yıkldık....

canımmm çok üzüldüm ya hamiş haberlerini almanın güzel olduu kadar bu haberlere de yıkılıyorum hepimizin başına gelebilecek bir durum bu...
kendine dikkat et çok üzmmemeye çalış bizler destek olmaya çalışırız sana ama umarım kısa sürede atlatmayıo başarabilirsin...benneyaptımki

çok üzücü bir durum senin için çok zor ama üzülmemeye çalış herşeyin iyi tarafını düşün kürtajdan sonra rahim temizlendiği için hamile kalman çok daha kolay oluyo normale göre morelini yüksek tut senin için bol bol dua edicez

çok geçmiş olsun canım yazdıgını okuyunca birsene önce yaşadıklarım geldi aklıma bende senin gibi oldum benim bebegimin kalp atışlarını alamadıgımız için kürtaj olmuştum doktorum deyinceki kürtaj olaman gerek diye sanki boşluktaydım hertarafım karardı ve çok kötü oldum eve gelene kadar ağladım gerçekten kötü bir durum eve geldigimdede aglamalarım durmadı erkekler aglamaz derler ama eşimbile oturdu agladı benle ve ben bu acıları üçkere üst üste yaşadım ve bebegini kaybetmiş bir anne olarak o acılarımı yeni yeni unutmaya başladım kürtajdan sonra ben uyandıgımdada ilk kelimemde ALLAHIM AFFET BENİ DEDİM ve bunlarıda şuan yazarken ağlıyorum yine geldi aklıma seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama kürtajdan sonra sakın kendine stres yapma üzülme inşallah yine bize güzel haberler verirsin canım ve kürtaj esnasındada hiç agrı acı hisetmiyon bana doktorum narkoz verdiler ve ayıldıgımdada herşey bitmiş ve bir sat önce karnımda olan bebişim yoktu uyandıgımda sadece agrılar vardı :a015::a015::a015::a015::a015::a015: şimdiden çok ama çok geçmiş olsun

Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum :1no2:

cok gecmiş olsun cok üzüldüm ya. ama kendini bırakmamalısın.vazgecmek yok bir gün hepimiz kavusacagız inşallah bebeklerimize...

iyi akşamalr kızlar nasılsınz?
doktordan memnun kaldık.haftaya pazartesigunu hastanede tahlılleri yaptırck biyıgın tahlıl verdi.o tahlıllerden sonra 2.bi tahlıl varmış onu ozelden yaptırtcakmış.sonrasındada rahım fılmi dedi.zor ve zahmetliolanı en sona bıraktık dedi :)
buara eşimdende tahlıl istedi oda tahlıl vercek bakalım yenı umit başladı bzıızm için dualrınızı beklıyoruzz

dusuk niye oldu diye araştırmk lazım diyor.kanda mıkropvarmı pıhtılaşma varmı diye bıyıgın tahlıl varmışiçinde.bakalımm içimiz yıne umitle doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…