E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.921
yasemincim umarım istediğin gibi olur herşey.. yumurta takibinde yumurtan oluşuyo muydu???
beyazmelekhadi bakalımguzel hberlerini beklıyoruzzz
canım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sonunda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..Evet arkadaşlar galiba bende hamileyimMMMMsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sabah 6.30 test yaptım 3 dakikada silik çizgi çıktı allahım herkeze versin duam sizlerle kızlar:Saruboceq:
:enbuyukkk:
can iso buarada sperm testındne once ilşikı perhizi yapmıl olması lazım eşinin yorgun olmamsı laızm uykusunu tam almış olması laızm bunalrda aklınızda bulunsun
Evet arkadaşlar galiba bende hamileyimMMMMsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sabah 6.30 test yaptım 3 dakikada silik çizgi çıktı allahım herkeze versin duam sizlerle kızlar:Saruboceq:
:enbuyukkk:
günaydınlar herkese.artık ben listeden çıkmalıyım galiba.eşimin testlerini tekrarladık ve malesef hiç bir ilerleme yok.aksine sayıda azalma olmuş.bu yüzden hemen tüpbebek denemesine başlıyoruz.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...
canım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sonunda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Tebrik ederim canım bende seni takip ediyodum kaç gündür bir gün geçti değilmi kan testi ne zaman yaptırıcan bu arada neler yaptın bu ay klasik sorusunu ben sorayım birde hissettinmi hayırlı olur inş.
beyazmelek inanmiyorummmm, coook coook sevindimmmmmm...ayy sabah sabah ne guzel haber oyleeee...umarim saglikla bebisini kucagina alirsin....ayy ayakkabinin altina, silinir yere benim adimi da yazsana....evlenirken oluyo da hamislik icin nie yapilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?