Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

beyaz melek ne yazalım canım bişimi sormuştun canım göremedım de.gelmedı dimi kırmızıalr hadi bakalım inş guzel hbrler veririisn yarın bıze heycanla bekliyoruzzz

beyaz melek canım hakkında hayırlısıysa inşallah yarın ateşin düşmezde hamiş haberlerini öğreniriz inşallah

kadriye canım binbirgeceyi listeden çıkar istersen kürtaj oldu bide kızcağız görüpte üzülmesin zaten psikolojisi alt üst olmuş (

kadriyecim beni listeden sil canım.kırmızılar iki aydır 3 gün erken geliyor anlayamıyorum düzenim bozuldu.yeni tarihim 16 ocak eklermisin tatlım?belki ocak uğurlu gelir....bu ay dr'a gitmeye karar verdim,tabii önce belimin ağrısı için.3.günüde kısmetse bebiş için.........binbirgece çok üzüldüm tatlım.geçmiş olsun kürtajını olmuşsun yanılmıyorsam...Rabbim çok bekletmeden, hemencecik tekrar hamiş kalır, bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşşşşş canım.bu arada yeni hamişlerimiz vaaaaaaaaaaaaar.tebrik ederim canlarım.Mevlam sağlıklı bi hamişlikten sonra kucağınıza almayı nasip etsin inşşşşşşş.darısı hepimizin başına..

Evet arkadaşlar galiba bende hamileyimMMMMsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sabah 6.30 test yaptım 3 dakikada silik çizgi çıktı allahım herkeze versin duam sizlerle kızlar:Saruboceq:
:enbuyukkk:

Evet arkadaşlar galiba bende hamileyimMMMMsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sabah 6.30 test yaptım 3 dakikada silik çizgi çıktı allahım herkeze versin duam sizlerle kızlar:Saruboceq:
canım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sonunda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

can iso buarada sperm testındne once ilşikı perhizi yapmıl olması lazım eşinin yorgun olmamsı laızm uykusunu tam almış olması laızm bunalrda aklınızda bulunsun

yorgunluk oluyo haliyle ama dikkat etmeye çalışıyoruz sağol canım, kardeşim özel bir doğum hastanesinde hemşire,sürekli rahatsız ediyorum zaten kızcağızı,daha ilk aylarımız ama benden sıkılmaya başladı bile :))) cumartesi yine gidecem bukez beni hastaneye almayacak galiba :)

Tebrik ederim canım bende seni takip ediyodum kaç gündür bir gün geçti değilmi kan testi ne zaman yaptırıcan bu arada neler yaptın bu ay klasik sorusunu ben sorayım birde hissettinmi hayırlı olur inş.

günaydınlar herkese.artık ben listeden çıkmalıyım galiba.eşimin testlerini tekrarladık ve malesef hiç bir ilerleme yok.aksine sayıda azalma olmuş.bu yüzden hemen tüpbebek denemesine başlıyoruz.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

beyazmelek inanmiyorummmm, coook coook sevindimmmmmm...ayy sabah sabah ne guzel haber oyleeee...umarim saglikla bebisini kucagina alirsin....ayy ayakkabinin altina, silinir yere benim adimi da yazsana....evlenirken oluyo da hamislik icin nie yapilmasin

canim, bence esin urolog a gitsin...tup bebekten once...daha faydali olacaktir bence

canım tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sonunda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

AMİN CANIM SAGOLASIN DARISI SİZLERİN BAŞINA

Tebrik ederim canım bende seni takip ediyodum kaç gündür bir gün geçti değilmi kan testi ne zaman yaptırıcan bu arada neler yaptın bu ay klasik sorusunu ben sorayım birde hissettinmi hayırlı olur inş.

SAGOL CANIM CANIM ASLINDA 29 GÜNDE OLUYORDUM TEDAVİLİ AMA BUAY İLAÇSIZ 31 GÜNDE OLUIRUM DİYE HESAPLADIM OYÜZDEN 22 DEDİM 29 GÜNDE OLURSA 20 ARALIK OLUYOR DOKTORUMLA KONUŞUCAM SADECE BUAY İNCİR KÜRÜNÜ UYGULADIM HİSSETMEDİM BEBEGİMİ SADECE GÖGÜSLERİM DOLGUNLUK VARDI ŞİMDİDE KARNIM AGRIYOR

SAGOL CANIM BENİM ALLHIM İSTEYEN HERKEZE VERSİN İNŞALLAH GARİP BİR DUYGUDAYIM VALLA SORMA a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…