Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hım eşine buarada keciboynuzu kuru yap hauvuş faln yesın bişiler yapsın buarda eşinde

yok canım ya ne keçiboynuzu... yemez o kesin havuç olabilir belki ama bak soyup hazırlarsam yer:jeyyar:
sigara da var biz de onun da etkisi var ama bırakamadık gitti...klava:

sezencim tebrikler umarım hiçbir sorun çıkmaz ve iyi bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah,

Beyaz melek çok sevindim hamile olmana tebrrikler darısı isteyen herkesin başına
bu arada en çok kadriyeden bekliyorum hamiş haberini

beyaz melek tekrar tebrikler tatlım

sezenciğim senide tebrik ediyorum ALlah tamamına erdirsin seninkinide

kadriye çok sevindim yaa ben binbirgecenin aldırdığı yazısını okudum sanırım yanlış anlama oldu bende neyse çok sevindim çokkk inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur çok üzülmüştüm ona

ebrubu inşallah sende hamile kalırsın bir an önce bak hamişken dua ediyorum inş. olur hani derlerya hamilelerin duası kabul olur diye

kızlars pembe akıntım var diyordum ya ben onu artık 3 haftalık gecikmeden sonra günlerim geldi diye kabul ediyorum.. hala devam ediyor çünki cumartesinden beri.. Listedeki tarih 30 kasımdı onu şimdilik 17 ocak falan yapalım düzenssiz olduğu için belli olmaz benim işlerim ;-) .. Herkes kendine iyi baksın hamişlerimizi melekler korusun hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.. Darısıda başımıza olsun.. Allaha emanet olun..

beyazmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk tebrik ederim canım ya çok sevindim. Sezencim senide tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına Kadriye ebrubu hadi kızlar bu ay sizden çok umutluyum ben şahsım adına. güzel haberlerinizi bekliyoruz. inşallah ocak ayı en bol hamişimizin olduğu ay olur hayırlısıyla.

bu arada binbirgece hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. kızlar hepimiz dua edelim ne olur. muallakta kalmak çok zor. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Yüreğine ferahlık huzur versin. sağlıkla hayırla kavuş bebeğine canım benim

ebrubu inşallah sende hamile kalırsın bir an önce bak hamişken dua ediyorum inş. olur hani derlerya hamilelerin duası kabul olur diye

aminn aminnnn delikafadulden sagolll
ay hazir baslamisken duaya bir ev ile araba icin de dua etsen, madem kabul olacak :lepi:
saka saka...ins saglicakla o guzel yumurcagini kucagina alirsin :dance:

ayy sagol canim, ama beni es gecebilirsin..malum hsg cekildi bu ay..ama belli mi olur....-tatlicadiarzu- ben de senden bekliyorum, goster kendini

kadriye, docanla aran duzeldi mi..kaprisleriniz bitti ise siz de calisin bakimmmm...süprizzzzz bu ay bizim olacakkk :dilcikar:

tümmmmmmmm hamileleri tebrik ediyorum bu ay bereketli olmuş. :lepi:

ben yine kaçırdım bu ayıda az önce pembe akıntı başladı bu ben geliyorum demek. yarın gelir benimki. buay çok da ümitliydim. yumurtlama dönemim tam bayram tatiline denk gelmişti vücutlar dinlek yorgunluk etkeni yok. çok korkuyorum neden olmuyor. 3.ayda bitti darısı 4.aya. şimdi endişelenmek için daha çok erken dediğinizi duyar gibiyim ama üzülüyorum elimde değil. ilk denemede başarılı olanları ayakta alkışlıyorum walla. hele bi de ilk geceden hamile kalanlar var onlar bu dünyadan değilmiya =)) eğer böyle olacağını bilseydim korunmazdım bukadar :1no2:
ne yapayım bi fikri olan varmı. okuyorum incir kürü falan bir şeyler yazıyor. bunları yapan arkadaşlarımız. herhangi bir problem olduğunu bilip buna göre mi kullandılar bu kürleri.

selam kızlar. benim adetim ilk defa bu kadar gecikti. bugün 7. gün. 5. gün test yaptım negatifti. Az önce tekrar yaptım yine negatif. geçen ay aşılama yaptırmıştık tutmadı. ondan sonraki ilk yumurtlama dönemi bayramdan önce idi. Şimdi korkmaya başladım. Kist falan oluşsa böyle mi olur acaba. Bilgisi olan var mı? Çok üzgünüm çoook

canım geçen ay aşılama yapıldı bu ay yapılmadı doğru mu anlamışım????CADIARZU

yumurtlama donemini takmadan iki gunde bir iliskiye gir canim...evet daha yeni, en buyuk dusman stres bosver stres yapma... dr kontrolunu aksatma...dr undan tum testleri iste ...incir kurunden once bir sorun var mi onu ogren....o kurler sonucta hormonlari etkilediginden dikkatli olmakta fayda var....esin de testlerini yaptirsin...ama bu tarz seyleri 6 ila 1 sene arasinda olmazsa yaptirmakta fayda var...cunku bu bir surec ve ister istemez strese neden oluyor a.s.

canim stresten ve uzuntuden boyle gecikmeler olabiliyor diye biliyorum...ya da iyi ihtimal gec dollenme olmus olabilir, bu yuzden cikmaz...dusunmemeye calis ve stres yapma gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…