- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #14.961
hım eşine buarada keciboynuzu kuru yap hauvuş faln yesın bişiler yapsın buarda eşinde
önce ürologla görüştük zaten.ama malesef ilaçlarında etkisi olmadı.hayırlısı artık...
ebrubu inşallah sende hamile kalırsın bir an önce bak hamişken dua ediyorum inş. olur hani derlerya hamilelerin duası kabul olur diye
beyazmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk tebrik ederim canım ya çok sevindim. Sezencim senide tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına Kadriye ebrubu hadi kızlar bu ay sizden çok umutluyum ben şahsım adına. güzel haberlerinizi bekliyoruz. inşallah ocak ayı en bol hamişimizin olduğu ay olur hayırlısıyla.
selam kızlar. benim adetim ilk defa bu kadar gecikti. bugün 7. gün. 5. gün test yaptım negatifti. Az önce tekrar yaptım yine negatif. geçen ay aşılama yaptırmıştık tutmadı. ondan sonraki ilk yumurtlama dönemi bayramdan önce idi. Şimdi korkmaya başladım. Kist falan oluşsa böyle mi olur acaba. Bilgisi olan var mı? Çok üzgünüm çoook
tümmmmmmmm hamileleri tebrik ediyorum bu ay bereketli olmuş. :lepi:
ben yine kaçırdım bu ayıda az önce pembe akıntı başladı bu ben geliyorum demek. yarın gelir benimki. buay çok da ümitliydim. yumurtlama dönemim tam bayram tatiline denk gelmişti vücutlar dinlek yorgunluk etkeni yok. çok korkuyorum neden olmuyor. 3.ayda bitti darısı 4.aya. şimdi endişelenmek için daha çok erken dediğinizi duyar gibiyim ama üzülüyorum elimde değil. ilk denemede başarılı olanları ayakta alkışlıyorum walla. hele bi de ilk geceden hamile kalanlar var onlar bu dünyadan değilmiya =)) eğer böyle olacağını bilseydim korunmazdım bukadar :1no2:
ne yapayım bi fikri olan varmı. okuyorum incir kürü falan bir şeyler yazıyor. bunları yapan arkadaşlarımız. herhangi bir problem olduğunu bilip buna göre mi kullandılar bu kürleri.
selam kızlar. benim adetim ilk defa bu kadar gecikti. bugün 7. gün. 5. gün test yaptım negatifti. Az önce tekrar yaptım yine negatif. geçen ay aşılama yaptırmıştık tutmadı. ondan sonraki ilk yumurtlama dönemi bayramdan önce idi. Şimdi korkmaya başladım. Kist falan oluşsa böyle mi olur acaba. Bilgisi olan var mı? Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?