- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.001
beyazmelekk aglıyorum suan canım yaa mujdeyı verıp çıkmışın ama hadı gell anlat bıze duygualrınıı
ben buay beyaz melege dua ettım eşimde dua ettı needense ona özel bı dua oldu ve rabbım kabul ettı duamızı.suankendıme ve isteyenherkese dua ediyorzzzz.beyzmelek ben bılıyodum buay olcagını hadı gelde mujdenı tekrar ver kan testı yaptırmyamı gittin nerdsin yaaaaa
:cüvcüv:
Ayyy canım ya çok tbrrik ediyorum ya ne güzell bi haber umarım sağlıklı bi şekilde kokusunu çekersin içine bebişinin...
Darısı başımızaaaaa!!!!!!!!!!!!!!1:sm_cool:
çift çizgiyi bu sabah gördüm emin olmak için yarın kna testi yaptırıcam
arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
beyaz melek çok sevindim hamile olmana tebrrikler darısı isteyen herkesin başına
bu arada en çok kadriyeden bekliyorum hamiş haberini
beyaz melek tekrar tebrikler tatlım
sezenciğim senide tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin seninkinide
kadriye çok sevindim yaa ben binbirgecenin aldırdığı yazısını okudum sanırım yanlış anlama oldu bende neyse çok sevindim çokkk inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur çok üzülmüştüm ona
beyazmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk tebrik ederim canım ya çok sevindim. Sezencim senide tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına kadriye ebrubu hadi kızlar bu ay sizden çok umutluyum ben şahsım adına. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Inşallah ocak ayı en bol hamişimizin olduğu ay olur hayırlısıyla.
beyaz melek ve sezen ikinizide tebrik ederim. Inşallah saglıkla alırsınız yavrularınızı kucagınıza darısı bizim basımıza; bekleyipte burda sıkıntılarını paylasan diger arkadaslar, ben ve istyen herkese inşallah ocak ayıda bizim ayımız olsun kızlar........
hihoyyythihoyyytharika bir haber. Canım tebrik ederim. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsina.s.
slm arkadaşlarr,
oo hamişlerimiz artmış
cnm beyazmelekkk tebrik ederim. Inan çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.
Diğer hamiş arkadaşlarıda tebrik ediyorumm. Darısı bizim başımızaaa....
çook sevindik ne güzel haberler hayırlısı olsun saglıklı bir gebelik dilerim sende 2009 agustos annesi olucan ne güzelll
[/sıze][sıze="3"]]bütün yeni hamişlerimizede tebrik ediorum aaaaaabeyazmelek çok sevindim allah tamamına erdirsin arkadaşım:cüvcüv[/sıze]:
darısı tüm arkadaşlarımıza inşallah çok bereketli gidio bu ayda hadi bakalım maşallah maşallaha.s.
canlarım çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindiiiiiimm:teytey::sm_cool::hooray:rabbim sağlıklı bi hamişlikten sonra inşşşşşşşşş sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin........darısı bütün bebiş isteyen bacılarımın başına yüce allah'ımın izniyle (ocak en geç şubat ayında)inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh.amiiiiiiiiiiinn..
kızlar bugün sağlık ocagına gittim kan testi için ama yapmıyolarmış ,
kaç gün geciktin dedi dedim 4-5 gün filan dedi belli olmaz ki idrar testi yapıyolarmış dedim onu bende evde yaptım pozitif çıktı e o zaman hamilesin işte dedi ebe dedim ama paketin üzerinde bile 100%100 sonuç vermez yazarken siz nasıl emin oluyorsunuz dedim ama pozitif çıkmış dedi anlamadım gitti neyse şimdi doktor araştırıyorum izmitte konak hastanesi var biraz tuzlu ama görümcemle kayınvaldem iyi olsunda ne kadar olursa olsun dedi ssk lıya 50 ytl + tahlil ücretleri filan hariç
akademi hastanesi var ordada 12 ytl + tahliller içinde imiş ama orasıda çok kalabalıklıktan iyi bakmazlarmı diye düşünüyorum ne yapsam bilemedim
selam kızlar. benim bugün adetim 8 gün gecikti. kan testi yaptırdım.negatif. yarın dr a gitcem kontrole
canım ben dün kan tahlilini gölçükte aile tıp merkezinde yaptırdım 35 ytl sana doktor tavsiye edebilirim akademi hastanesinde gökhan gümüştaş ben ona gidiyorum çok memnunum çok güzel ilgileniyor
selam kızlar. benim bugün adetim 8 gün gecikti. kan testi yaptırdım.negatif. yarın dr a gitcem kontrole
aa ramazanamı denk geliyor buaydan hamile kalırsak hadı bakalım inş.ama buay olur dıyemıyorum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?