- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.101
kızlar ben bugün doktora gittim. salı günü pembelri gördüm çarşamba kahverengiye döndü ve bitti. akıntı kıvamında bir lekelenmem oldu.
bugün gittim ve kan tahlili yaptırdım hormonlar falan vede beta hcg. sonuç HAMİLEYMİŞİM delikafadulden
yani şu çok az kişinin başına gelen üzerine olma benimde başıma geldi.
aman aman bi hamişimiz daha var millettttttt:lepi: darısı başımıza ya hadi bakalım bundan sonra hamiş olarak duaların bize a.s.
Edranill tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağ salim kavuşursun inşallah bebişine bizlere de dua et... tecrübelerinide anlatmadan geçme tabi... bekliyoruzzzz tavsiyelerini...
ben3. ayımda hamile kaldım pek verecek tavsiyem yok aslında ama çalışanlar için şunu diyebilirim yorgun olmamak büyük bir etken sanırım. çünkü bu ay yumurtlama zamanım bayram tatiline denk gelmişti ve bir gün ara vererek ilişkiye girmiştik.
ben3. ayımda hamile kaldım pek verecek tavsiyem yok aslında ama çalışanlar için şunu diyebilirim yorgun olmamak büyük bir etken sanırım. çünkü bu ay yumurtlama zamanım bayram tatiline denk gelmişti ve bir gün ara vererek ilişkiye girmiştik.
edranill çok çok çok sevindim...biz de o kadar yazı yazdık şöyle yap böyle yap diye -tatlicadiarzu- ne güzel canım harap olmadan hamiş oldun...inş sıkıntısız hastalıksız bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın
e ne diyelim
darısı diğer tüm isteyenlere..içinde bana da
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hadi kutlama yapın...eşine nasıl haber verdin...tepkiler anlat anlat
eşime telefon ettim hemen, sen baba olacakmışsın bende anne dedim =) inandırmakta bayağı zorlandım şaka diyip durdu. Olmayacağından çok korkuyordu canım benim
kız insna bıraz guzel seyelr sölerıd bee sole romantık bişiler yaaprdı suprız yapardı
gercı sadecehamileyım desen bıle suprız olurda inş bızlerede nasip olur ben eger hamiş olursam eşime çok guzlesuprız yapcmda söyluycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?