- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.301
mevzey ben bu ay basinda cektirdim...yarim ya da bir saat kadar once agri kesici al, stres yapma...hafif regl agrisi gibi...soyunup giyinmem daha uzun surmustu emin ol...
umarim guzel haberlerini aliriz canim sevgiler....
bir de masaya yattiginda bu islemi bebisine daha cabuk kavusmak icin oldugunu unutma....hem dogum agrisi var ..bunlar bence devede kulak tuyu kaliyor
mevzeycim günaydın en çok ben dua etcem sana bu siteden emin olabilirsin....:teselli::dance:
sağolsasın canım bende sana ediyorum korkutayım biraz çok zorduuuuusenağlama
yok heveslenmiyorumda sinirlerim iyice bozuldu.reglim ağır geçer benim.
çok ağrım olur.
bir kaç gündür ağrı çekipte olamayınca bütün sinir sistemim alt üst oldu herkesten nefret ediyorum şu an.
kadriye slm canim hayirdir gec girdin siteye..nasilsin
Kızlar benide yazın 20 ocak İNŞALLAH bu ay RABBİM hamilelik duygusunu bize tattırır ve Sağlıklı Hayırlı Evladımızı bize Nasip eder
Bişey sormak istiyorum benim adet düzenim hep 30 gün dü kasım ayında 27 nci gün aralık ayında 33 gün adem oldum neden böyle oldu arkadaşlar bilgisi olan varmı
hadi yaaaa...:1shok:
ya ama sevgili eşimin dediğine göre benmki çekilmeyecekmiş
aşılamaya geçtiği için:Saruboceq: bilmiyom ya o da olmasa doktorun dediklerini hiç anlamıcam galiba. doktorun yanından çıkınca sersem gibi oluyorum şunu ne dedi bunu ne dedi:uhm:
Canım çektirdim ama çok acılı oldu ölücem sandım sağ kanal tıkalı çıktı sol açık dok görüşemedim pazartesi cağırıo bekleyemedim şimdi ne olcak die çok merak ediyorum kanamam vede ağrım var yatmaktan sıkıldım size bakayım dedimdi ağlayacktım utandım milletten sendede ağrı ve kanama sürdümü ben bebek istemiyorum dedim çıkışta eşime kadınlar delirmiş olmalı nasıl dayanıolar sancılara neyse canım allahım hepimize hayırlısını versin (eşşeklerde artık gelsin)
canim sanirim digital degildi makina, o yuzden agri cekmis olabilirsin...umarim hersey istedigin gibi olur
bu yil hepimize insallah ugurlu gelir de yilin sonuna dogru bebislerimizi kucagimiza aliriz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?