Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

2008' i bitiriyoruz kızlar.bu yıl bizim için pek güzel gecmedi sanırsam.ama sevgili hamişlerimiz hariç tabii.yeni yıl yeni umutlar ve bebişler getirirsin hepimize.İNŞALLAHHHHHH..........

Canım çektirdim ama çok acılı oldu ölücem sandım sağ kanal tıkalı çıktı sol açık dok görüşemedim pazartesi cağırıo bekleyemedim şimdi ne olcak die çok merak ediyorum kanamam vede ağrım var yatmaktan sıkıldım size bakayım dedimdi ağlayacktım utandım milletten sendede ağrı ve kanama sürdümü ben bebek istemiyorum dedim çıkışta eşime kadınlar delirmiş olmalı nasıl dayanıolar sancılara neyse canım allahım hepimize hayırlısını versin (eşşeklerde artık gelsin)

sağolsasın canım bende sana ediyorum korkutayım biraz çok zorduuuuusenağlama

hadi yaaaa...:1shok:
ya ama sevgili eşimin dediğine göre benmki çekilmeyecekmiş
aşılamaya geçtiği için:Saruboceq: bilmiyom ya o da olmasa doktorun dediklerini hiç anlamıcam galiba. doktorun yanından çıkınca sersem gibi oluyorum şunu ne dedi bunu ne dedi:uhm:

doktorum 1haftdan oncekı gecıkmeleri dıkkate alamyın dedi canım tvdebişey görursun uzluyrsun akfaya bısı takarsın yolculuga cıkarsın adet gunun değişir 2 3 gunluk gecıkmelr normal diyor

bızde ole yaprız canım doktorun yanından çıkınca nededı sunu dedibunu dediyokdmedı tekrardan konusurz eşimle.aslında aşılamaya geçmeden işi garntıye almk için cektır sne yınede.bakalım bız 2. tahlılleri yaptırcaz.3.olarkta rahım filmi cekılcek.kormayın hep kendınız rahtlatın sonuçta korksakta korkmasakta bunu yaptırıcaz yapck bişiyok oncedne ben bı tup kan aldırınca bıle tansıyonum duserdı şimdi 4tup kan aldıalr banamısın demedı kayınvalidme sasırdı dayanıklısın haa diyor :)
:1shok:
bizler anne geelcegın en iyi en dayanıklı en fedakar anneleriolcaz bunlar ne kı rahım fılmı falnda neymış vız gelironlar bzıee hadiiiii haksızmıyımmmm kızlarrrrr yerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlr benım 4 gunum kaldı.midemde yanma eksime var ama aynı zmanda karın agrısı kasık agrısıda var sankı uşütmusm gıbı afedersınz gazım var gibi bişi oluyor sizce bunlar hamilleık belirtisimi yoksa adet belirtisimi?
bakalım yarın da tahlılleirmzi alıcaz dokotra göstericez 2kıncı tahlılleir yazack.acaba reglımı beklesemmı hemen yaptırsammı diğer tahlılleir rahımfılmı için zaten bekelmem lazımda inş gerk kalmaz da 2.tahlıle rahım fılmıne dualrınzı beklıyorum

canim sanirim digital degildi makina, o yuzden agri cekmis olabilirsin...umarim hersey istedigin gibi olur

bu yil hepimize insallah ugurlu gelir de yilin sonuna dogru bebislerimizi kucagimiza aliriz :Saruboceq:

canim sanirim digital degildi makina, o yuzden agri cekmis olabilirsin...umarim hersey istedigin gibi olur

bu yil hepimize insallah ugurlu gelir de yilin sonuna dogru bebislerimizi kucagimiza aliriz :Saruboceq:

Sağol canım benim duan hepimiz için en yakın zamanda kabul olur inş.:Saruboceq:

mevzey, bende kanama birkac gun surdu...zaten dr um uyarmisti korkma diye....ama dayanilmaz aci ve cok kanama olursa hemen bana bilgi ver demisti...sende de dayanilmaz agri ya da kanama varsa dr una danis istersen

meraba kızlar rabbim 2009 hepimize saglıklı bebişler nasp etsin inşallah özlemle hasretle bekleyenlerin yılı olsun inşallah...

Tüm Sevdiklerinizle Beraber

Sağlık, Huzur, Barış ve Başarı Dolu

Yeni Bir Yıl Dilerim.

insallah 2009 yilinin sonunu bebislerimizle kutlariz

sevgi dolu, mutlu, beklediklerimize, gönlümüzdeki tüm güzelliklere kavuşacağımız sevinçlerin yakın üzüntülerin uzak olduğu sevdiklerimizle geçireceğimiz mutlu bir yıl diliyorum arkadaşlar.
en önemliside bu yıl hepimizi bebeklerimize kavuştursun yaradan. yeni yılınız kutlu olsun.
sevgiyle kalın.

kadriyecim heyecanla ayın 3 ün bekliyoruz ama tam okuyamadım ama kan testi falan demişsin yaptır bence yaptırda sevinleim inşallah hepbirlikte.

kızlar canım bir tatlı istiyor anlatamam. bide bugün göğüslerim çok acımaya başladı. kasıkalrımada bazen öle bir sancı giriyorki patlıcak sanıyorum. ama biliyorumki bunların hepsi psikolojik. neden yaşıyorum hala bunları oysa öle umudum falanda yok. hem olsa bile daha 9 günüm var ya belirti olması zaten mümkün değil. sizlerde yaşıyomusunuz bunları

2009 hepimize mutluluk saglık ve gönlümüzün muradını getirsin inşallah.En büyük temennimde burdaki tüm arkadasların benim ve isteyen herkesin hayırlısıyla bebek sahibi olabilmesi.... Rabbim inşallah bu sene gönlümüze göre verir.Hamişlerimizede saglıklı evlatlar tabiikide.... HEPİNİZİN YENİYILI KUTLU OLSUN KIZLAR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…