Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

TEBRİK EDERİM ESLEMM:teytey: ayy ne güzel ya böyle hamişlerimizi duydukca kaybolmaya baslayan ümidim yeniden canlanıyor.Rabbim saglıklı bi hamilelikten sonra saglıklı bi şekilde kucagınada almayı nasip etsin yavrunu... İNŞALLAH isteyen herkes yani hepimiz kavusuruz bebişlerimize:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tebrik ederim sen kaçıncı ayında hamile kaldın peki

evliliğimi soruyorsan 28 aylık evliyim, bugün aldım bu güzel haberi
düşük dış gebelik v.s hiç olmadı
tedaviylede kalmadım
sadece stres yapmamak için kurslara yazıldım, kendimi kursa veridm,
hacılardan dua istedim, bol bol tesbih çekip dua ettim

Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyua.s.

arife canııım ben sana demiştim kesin diye:hooray:.tekrar tebrik ederim canımcım.:1hug:RABBİM sağlıklı bi hamişlikten:CüvCüv: sonra,hayırlısıyla kucağına alıp pamuk yanaklarını öpüp,mıncık mıncık sevip,cennet kokusunu duyarak büyütmeyide nasip etsin
inşallaaaaaaah datluuum beniim..eşine müjdeyi verdinmi,ayy nasıl seviniiir.:dance:
canım tesbihte neler okudun bizlerlede paylaşırmısın?hamile haberleri hepimize yeni bi umut oluyo.MEVLAM hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün.

sağolş canım ablam benim
tesbih olarak 41 defa Ali İmran suresinin 38, ayetini ve YA SAMED okudum
41 defa 41 gün
Ali İMRAN suresinde Zekeriya aleyhisselamın duası var
" orada Zekeriya Rabbine dua etti; Rabbim bana katından temiz bir nesil bağışla, şüphe yok ki sen duayı hakkıyla işitensin' dedi "
ayetin meali bu, bu duayı içtende hissederek edin olurmu?

canım hemen koyuverme kendini oyle ben herseyin vaktı ve zamanı oldugunu dusunuyorum hiç merak etme herseyin hayırlısı dile sen tamam ...guzel dileklerin için de tesekkurler:1hug:

eslemcim tebrik ederim seni canım Allah saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip itsin insallah :1hug:

CÜMLEMİZE İNŞALLAH
seninde hamilelik haberin yeni galiba
hayırlı olsun canım
Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Mevlam
diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin bu duyguyu
sabrın sonu selamettir yerimseniben

canım yaaa tebrık ederım rabbım kucagına almayı nasıp eder ınsallah. bende yarım saat once regl oldum. tam bı hayal kırıklıgı yasadım.. yınede hayırlısı tabıkı..

arkadaşlar ocak ayına ne kadar hızlı başladık ya süper wallla eee kızlar bu işler sırayla hadi bakalım yeni haberler kimden gelecekkk!!!

eslem ve bengii ikinizide tebrik ederim.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim.Hayat70 canın sağolsun güzelim daha ilk denememiz inş. bir dahaki aya

yeni hamileleri tebrik ediyorum Allah kucanıza almayı nasip etsin darısıda bizim başımıza :1hug:a.s.a.s.:teytey::teytey::dance::dance:

canımcım tebrik ederim.umarım bizde önümüzdeki ocak ve şubat ayında hamiş listesine gireriz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar bızde eskıden boyle lısteler hazırlardık hamişlerin haberını almak cok guzeldı.. sızınde yaptıgınızı yenı farkettım benıde yazarmısınız 11 ocak a.s.

yeni hamişlerimizi tebrık edıyorum eslemcım rekor bnd edemişstinya benım rekoru kaptırmaya hiçç nıyetım yok göruldugu gıbı tebrık ediyorum canım seni gerckten çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…