Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kıslaaaaaaaaar ben anadolu yakasında(pendik) oturuyorum.acaba bendende dr rahim filmi istermi.isterse nerde çektirebilirim bilgisi olan varmı lütfen yardım edin kıslaar.....

canım benim, doktora görün bakalım
şayet rahim filmi siterse ben ümraniye ERDEM hastanesinde çektirdim filmi
sana çok yakın olmayabilir uzak ama en azından anadolu yakasında yerimseniben

arkadaşlar bu arada ben adet olmadım, sabah test yaptım ve silik 2, çizgi göründü
aslında bariz belli 2, çizgi ancak öyle kıpkırmızı değil :asigim:
dayanamayıp kan verdim, bugün saat 16,00 da alıcam sonucu
dua bekliyorum sizden, inşallah sevincim kursağımda kalmaz :çok üzgünüm:

arife canımm çoook sevindim yemin ederim.inşallah, inşallah ALLAH' ımın izniyle testinde pozitif çıkaaaaaaaaaaaaarr.sonucu alınca hemen haber vermeyi unutma canım bacımm.dualarım seninle bitanemm....

silik çıktına göre var demekki eslem daha erken oldu için o kadar siliktir çok sevindim hayırlısı olsun inşallah.. çok iyi başladık ocak ayına çok güzel haberler bunlarhihoyyytdarısı burdaki herkeze kaydirigubbakcemile2

hayat canım sağlık olsun bitanem. yeni ay yeni umut, inşallah RABBİMİN izniyle şubat'ta alırız hamiş haberini.
eslemcim ben ssk dan yararlanmak istiyorum.dediğin gibi salı günü dr'a gidecem nasipse,şayet film isterse bilgim olsun istedim.

bengi gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Darısı bizlerin başına inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

eslem hayırlısıyla mutlu haberlerini alırız inşallah. Ama gebelik olmamış olsa 2.çizgi hiç çıkmıyor. Hayırlısı bakalım. Bence hamilesin.

ya süper ((eslem)) çok sevindim gerçekten çok güzel bi haber oldu.. Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah, sorunsuz şikayetsiz keyifli bir hamilelik versin Allahım...
Bu forumu çok seviyorum herkesin inçtenliğine çok inanıyorum herkesin şuanda seninle birlikte bu heycanı tattığına eminim benim bile içim kıpır kıpır oldu saatte baktım 1 saat kalmış haberine ne güzelll... bizleri unutma hem gelişmelerinle hem dualarınla.. öptüüümmm...

ayyy canım bebiş geliyo sanki işallah vardır dularım seninle

canım öncelikle cvp için teşekkürlerr. Bi sen ilgilendin ve bana destek oldun sağol. bana cvp yazan tek kişisin.
İsterdim ki bende burda hamileyim demeyi ama malesef sonucu aldım 0,100 negatif sağlık olsun napalım bu ayda kısmet değilmiş. Birgün bizede nasip olur inş.
Rabbim senin bebeğini korusun cnmm..Rahat hamilelik geçirmen dileğimle..
eslemcim tebrik ederim cnm. sonucunu merakla bekliyorum..

arkadaşlar herkese merhaba...bugün yeni bir dr a gittim Memorial Prof. Dr. Semra Kahraman...aslında Opt. Dr. Aysun Hanım tüm incelemeleri yaptı, rapor haline getirip son durum değerlendirmesini Semra Hanım yaptı...gerçekten irdelediler herşeyi...11 de gittim 1.5 saat boyunca hikayemizi dinlediler, ultrasonda detaylı inceleme yaptılar...duymayacaklar belki ama, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün 11. günü reglimin yumoşlar 13 mm olmuş...Salı tekrar gideceğim.

Bengi ve Eslem çok sevindim canlarım...sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...darısı hepimize..hayırlısıyla.

bugun eşimin doğum günü...dışarı çıkacağız..keşke hediye hamiş haberi verebilseydim...ama hep hayırlısı olsun diyorum...Allah ne derse o olur...demek ki var zamanı

eslemcim ikinci cizgin silik cıkmış buda bence hamiş oldugunu gösterir ama sen yinede kanına baktır.garanti olsun. nee güzel silik bile olsa görebilimişsin ocizgiyi.inşallah hamilesindir ve saglıkla kucagına alırsın yavrunu. tebrik ederim darısıda bizim basımıza inşallah.

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. ama sık sık sizleri takip edip öğrenmek istedikleri öğrendim. ben 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. yumurtamda 20mm olmuş. ikinci denemem. sabırsızlıkla bekliyorum ama fazla hayalede kapılmıyorum yani olursa sürpriz olmazsa da hayırlısı diyeceğim. benim durumumu yaşayanların veya yaşamış olanların cevaplarını bekliyorum. benim için dua edin....
sevgiler :Saruboceq:

canım normalde bir yıl içinde hamilelik gerçekleşmezse çeşitli tahliller isteniyor...tahliller normalse bazı dr lar önce yumurta takibi yapıyor ve de aşılama belki...ama bazı dr lar herhangi bir tedaviye başlamadan istiyor..bence de ikinci kısımdaki dr lar doğrusunu yapıyor...çünkü tıkanıklık varsa diğer yapılanlar boşuna..hem umut hem para boşuna gidiyor...bence yaş da önemli ...eğer yaşın ilerlediyse 1 sene dahi beklenmeyebilir....iyi dr dan geçiyor...dr una güvenmelisin bence...senin kaçıncı ayın ve yaşın kaç

canlarım yarım saat oldu öğreneli
sonuç pozitif , hamileymişim
Rabbime binlerce kez hamdü senalar olsun
sizlerede teşşür ediyorum, dualarınıza benide aldınız
sizlerde benim dualarımdasınız
en kısa zamanda sabırsızlıkla bebek bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin Mevlam müjdelenmeyi

24 yaş benim ama kürtajdan sonra korku kaldı içimde 6 ay olmazsa doktora gidicem 4 aydayım ya burda istiyolar 1veya 2 ay sonra geliolar ben hamileyim die nasıl oluyo anlamıyorum bi sırrımı var bu işin üstümüzde komşu çocuk iştiyodu gitti dr a çatlatma ignesi oldu ayına hamile kaldı bide bu ay adetim çok düzensiz oldu iyice şüpheye düşüorum

eslem hayırlı olsun çok sevindim.
Arkadaşlar beni de şubatı bekleyenler listesine alabilirsiniz.Bu ay olmadı hayırlısı.

tebrik ederim sen kaçıncı ayında hamile kaldın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…