Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah canım bende buralarda eskilerdenim bumuyani bilir neyse kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler gündüz dinlenme fırsatım olmuyor bari gece dinleneyim öptüm herkesi

evet bircan üniversite her kuruma bakıyor
şebnem canım ben 2 senedir ugraşıyorum canım nerdeyse 1 seneyi geçince çınarlıda 3 ay klomen tedavisi oldum sonuç alamadım bir ay kendi haline bıraktım olmadı üniversitede bir yakınım var oraya çagırdı infertilite servisinde dosyam açıldı hemen o gün hoca karar verdi filimi hemen çektiler sonra aşılama yapıldı ilk aşılamam olmadı dr bulunmadı yani bayramdan dolayı 2 kere ilaçlarımı kullandım aşılama oldu ama tutmadı sonraki ay hamile kaldım canım umarım yardımcı olmuşumdur ama üniversiteyi tavsiye ederim herkese

merhaba canım insallah hamilesindir de bu yeni yıl hediyen olur sana:1hug: . . . . .canım 3 aralıktı benim son adet tarihim 30 aralıkta tekrar olmam gerekiyordu . . . normalde adetim gelmeden 3 -4 gun once pembemsi akıntım gelirdi benim sonrasında tam sokulurdu adetim ama bu sefer oyle bi akıntım gelmedi........onun dısında herhangi bir belirtim yoktu benim . . . . . . . .tahminim 3 haftalık bakalım pazatartesi gidcm doktra . . . . agustos ayından beri deniyorduk biz canım kısmet bu ayamıs a.s . . . . . . . .

kafam çook karışık. aklıma kötü şeyler getirmemek istiyorum ama,,
pko yum ben. ya bu ay yumurta çatlamazsa, yada hamile olunca düşük yapma riskimiz çok fazla. offf iyice karıştı kafam...

aklına kotu seyler getirme canım yaaa inan kotu ve olumsuz etkilenince vucutta etkileniyo bundan.....Allah herseyin en hayırlısını verir bol bol dua et ve kafana çok seyler takma rahat olmaya calıs zor oldugunu biliyorum ama boyle

bengiii canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. çok sevindim. ya bişey dicem kızlar ben dün akşam Allahım varsa bebek bana göster rüyamda dedim. rüyamda hacı olmuşum ama görmüyorum kabeyi falan sadece hacı olmuşum böle bir heyecan vardı hiç beklemeden hazırlanmadan birden haca gitmişim hacı olmuşum dönmüşüm ben de şaşkınım ama diyorum ben şimdi ozaman nasıl tutucam falan diye düşünürken hatırlıyorum kendimi. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. yorum yapabilecek olan varmıdır??? bide sabah bir kalktım galiba midemi üşütmüşüm midemden kokular geliyor. birde bağırsak durumu epey karışık ) ne yapabilirim sizce

canım tebrik ederim RABBİM sağlıklı bi hamişlikten :CüvCüv:sonra sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma ve herkese..........:Saruboceq::Saruboceq:

tatlım hayırdır inşallah.rüyan çok güzel, inşallah RABBİM hayırlara vesile eder ve bebiş haberini verirsin bizlere.:Saruboceq:

tebrik ederim bengii rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucana al inşallah...darısı bütün isteyen herkeze...bu arada 2009 ilk hamişisin burda dimihihoyyyt

kıslaaaaaaaaar ben anadolu yakasında(pendik) oturuyorum.acaba bendende dr rahim filmi istermi.isterse nerde çektirebilirim bilgisi olan varmı lütfen yardım edin kıslaar.....

merhaba kadriyecim... bu listeye de beni ekler misin?? regl oldum... yeni tarih 3 şubat... klomen ilk kez kullanmıştım.. olmadı... pazartes doktora gideceğim tekrar yeni bir tedaviye başlayacak sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…