- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.421
tebrikler bengiii darısı hepimizn başınakaydirigubbakcemile5
kızlar merhabaa ;
ben hala beklemedeğim adetimin 2. günü test yaptım ama negatiif çıktı ve hala olmadım bugün 6.gün bugün kan erdim yarın 2 de sonucu alıcam inş. hayırlısı olur kızlar çok heyecanlıyım umarım dualrınızı bendede esirgemezsiniz..
bengicim tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsinn.Kaçaydır istiyodun belirtilerini yazarmısın.
bu arada yeni yıl herkeze huzur sağlık ve bebiş getirsin kızlarrr...
bengii tebrik ederim canim.. allah tamamina erdirsin ins.. darisi tum isteyenlerin basinaa
tebrik ederim valla. inş. bende buay böyle güzel bi haber alırım.
tesekkur ederim canım :1hug: insallah guzel haberlerinizi duyarız burdan en kısa zamanda
hayat benim görümcem çektirmek istiyoda.o çalışmıyo ama eşi çalışıo sevk alabilirmi yinede.
canım tebrik ederim RABBİM sağlıklı bi hamişlikten :CüvCüv:sonra sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma ve herkese..........:Saruboceq::Saruboceq:kızlar hamileyiiiimmmmmm:CüvCüv: . . . . . .adetim gecikmisti bugun test yaptırdım sonuç pozitif :) pazartesi gunune doktordan randevumu da aldım bakalım artık kaç haftalıkmıs . . . .yeni yıl yeni sevinçler ve umutlar getirsin diye dua ettim hep........insallah listedeki herkes de benim gibi en kısa zamanda kavusur dileklerine:) dualarım sizlerle...Allah ım insallah hayırlısıyla da kucagıma almayı nasıp eder....
tatlım hayırdır inşallah.rüyan çok güzel, inşallah RABBİM hayırlara vesile eder ve bebiş haberini verirsin bizlere.:Saruboceq:bengiii canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. çok sevindim. ya bişey dicem kızlar ben dün akşam Allahım varsa bebek bana göster rüyamda dedim. rüyamda hacı olmuşum ama görmüyorum kabeyi falan sadece hacı olmuşum böle bir heyecan vardı hiç beklemeden hazırlanmadan birden haca gitmişim hacı olmuşum dönmüşüm ben de şaşkınım ama diyorum ben şimdi ozaman nasıl tutucam falan diye düşünürken hatırlıyorum kendimi. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. yorum yapabilecek olan varmıdır??? bide sabah bir kalktım galiba midemi üşütmüşüm midemden kokular geliyor. birde bağırsak durumu epey karışık) ne yapabilirim sizce
kızlar hamileyiiiimmmmmm:CüvCüv: . . . . . .adetim gecikmisti bugun test yaptırdım sonuç pozitif :) pazartesi gunune doktordan randevumu da aldım bakalım artık kaç haftalıkmıs . . . .yeni yıl yeni sevinçler ve umutlar getirsin diye dua ettim hep........insallah listedeki herkes de benim gibi en kısa zamanda kavusur dileklerine:) dualarım sizlerle...Allah ım insallah hayırlısıyla da kucagıma almayı nasıp eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?