Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

adet gunumu beklıyorum dme guzel hberler duymayı beklıyorum dee guzel düşün güzel olsun

aman erkek mılletıne ne varkı snakı daha da keyfı gelır ne bıkcak canım bnım ::) gecyumurtlama olur belkı siz devm edın 2 3 gunde bır calışın

ya rakadaşalr aklıma bişi geldi listyeb isimleirmizide eklesek istemyen vermeye bilr ama nickelrle hıtap etmk değilik geliyor bana isteyenelr adlarınıda yazsın eklım listemize

evet canım benim adım zaten bircan:)i olur senin adın kadriye sanırım burda birinden duymuştum

peş gunu rahım fılmı cektırcem ya eşim iizn alamıyo annenlerle gıt dıyor yadaonun kendı anneısyle bnde eşiminde yanımda olmasını istiyorum sinir oluyorum böle olun ca yaaaaaaaaaaa

Kadriyecim merhaba, hic sinir stress yapma bence…hele de bu kriz ortaminda esin izin alamiyorsa, hayira yor…ben esimle filmi cektirecegimiz yerde bulusacaktim, trafik varmis esim 5 dk gecikti…o 5 dk icinde ben filmi cektirmistim bile..ustelik yalniz gitmistim…esim geldiginde hazir misin dedi….ben de siritarak cektirdim bile dedim…

Rahat ol canim, umarim hayirli guzel haberler verirsin….bir de her ihtimale karsi istersen kan testi yaptir….ben ne olur ne olmaz diye filmden once yaptirmistim….sevgiler
a.s.

sağol canım bumyanicim..sanırım ismin kadriye değil mi ben de ebru..listeye o şekilde yazabilirsin canım..tekrar teşekkürler kadriyeciğim..öptüm canlarımm

hayırlı sabahlar arkadaşlar
dün boğazlarım anjin diye doktora (kadın doğumcuya) gittim
nöbetçi k.d. doktoru olan bi hastaneye
düşe düşe 70 küsür yaşındaki yaşlı bi kadın doktora düştüm
onuda geç, adet tarihimi sordu bende söyleyince kadın senin günün gelmemişki, nerden hamile oluyosun diyo
7 aralıkda oldum diyorum en son
daha bugün 3 ü diyo
eşim " hanımefendi ocak ayındayız aralıkta değil " dedi
anca anladılar ama hala tereddüt ediyo kadın
tahlil sonucunu verdim nerdeyse 10 - 15 dk raporu okuyor
altı üstü kan değerim yazıyor, yaşlı doktor anlamak ta baya güçlük çekti
neyse ultrasondan baktı, evet gebelik gözüküyo ama çok ufak
( kardeşim 3,5 haftalık hamileyim herhalde ufak olcak, ne bekliyosa)
sonra eşimin yanına geçtik, eşime diyoki gebelik görünmüyo
çelişkiye bakarmsıın, bana var diyo eşime yok diyo

eşimde dediki" kanda çıkan değeri yokmu sayacağız, öyleyse neden gebelik görünüyor kanda" diye biraz kızınca
ya gebelik varda çok ufak dmeeye başladı
ayyy kabus gibiydi valla
ben boğazım anjin gece uyuyamıyorum içebileceğim bir ilaç yazmanız için geldim dedim
neyse 4 tane ilaç yazı, bunlar boğazını rahatlatır dedi
ben çıkarkende arkamdan sesleniyo, sebze ye kızım, kendini yorma, haftaya gel

rüyasında dahi göremez benide , bende tamam dedim
eczaneden ilaçları alınca boğazım için vere vere mide bulantı hapı vermiş salak kadın
hem gülüyorum hemde kızıyorum
emekliliği çoktaaan geçmiş kişileri ne diye tutarlar anlamadım
doktorun bukadar yaşlı olduğunu bileydim, gece uyumaz sancımı çeker yinede gitmezdim

işte böyle arkadaşlar, cuma günü tekrar gidicem ama kendi doktoruma

Şeniz
geçmiş olsun eslemcimmmmŞeniz

canım dr lar keseyi görmeden hamilemisin demiyor.benim ilk bebeğimde düşük tehlikesi vardı.12 hafta olana kadar dur bakiim deyip durdu.12 hafta kan değerimi görünce gözünüzaydın hamilemisin demişti.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…