- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.561
selammm, bi şey soracam arkadaaşlar . ben 2 yıla yakın kendim korundum. 1 ay önce ilacı bıraktım. Bebiş için uğraşıyorum. Normal şartlarda 2 gün önce adet regl olmam gerkiyordu olmadım. test yaptım. negatif. Acaba düzenim mi değişti? İlacı bırakınca böyle düzensizlikler olur mu?
günaydınnn...nasılsınız bakalım?günaydın arkadaşlar, nasılsınız bu sabah?
ilacı bırakınca düzensizliklerin devam ediyor birazcık canım bende 5 ay kullandım 4 aydır kullanmıyorum...sadece geçen ay yumurtlamam düzene girdi...bir de 2 yıl kullanmışsın...daha çok yeni bırakman o seni bir süre koruyacaktır zaten...selammm, bi şey soracam arkadaaşlar . Ben 2 yıla yakın kendim korundum. 1 ay önce ilacı bıraktım. Bebiş için uğraşıyorum. Normal şartlarda 2 gün önce adet regl olmam gerkiyordu olmadım. Test yaptım. Negatif. Acaba düzenim mi değişti? Ilacı bırakınca böyle düzensizlikler olur mu?
merhaba kızlar nasılsınız
kadriye ebrubu kızlar siz nerdesiniz yaa valla sayfalar ilerlemiyor artık. arkadaşlar hadi silkinin birirleri hamile kalsın artıkta bir kendimize gelelim dimi ama.
kızlar dr gittim.gerçi yarın test yapcak haşimatoyla ilgili rutin kontrollerim var.bu arada bende birde çölyak denilen hastalıktan şüphe etti.gerçi bana adını söylemedi. ama ben araştırdım ve buldum. o ada kısırlık yapıyormuş.çünkü 2 yıldır.tsh inip çıkıyor kontrol altına alamdık dedi.onunla ilgli sonuçları geç alcakmışım.birde tansiyon yüksek çıktı.şu kadına gidince benim tansiyon fırlıyor anlamıyorum.normalde hep düşük yine takip kararı aldı bir hafta
aman birde başıma çölyak mı çıkacakl. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?