Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

************** OCAK 5 ********************

Ccreerkezim::::::::::::::::::: 5 ocak
Luvidan::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 12 . AY )
umutsuz09::::::::::::::::::::::::: 9 ocak( 7. ay)
özge__844:::::::::::::::::::::::::10ocak ( 2 ay)
sudenaz222::::::::::::::::::::::: 10ocak (15,ay
Nesrinsavas::::::::::::::::::::: 11 ocak
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 ocak ( 5 ay)
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay )
Sebnemgun::::::::::::::::::::: 12 ocak( 13 ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::: 12ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::: 13 ocak
Bircan (bircan )::::::::::::::::::::14ocak
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun:::::::::::::::::::::::::..15 ocak ( 3 .ay )
ayzun:::::::::::::::::::::::::::::: 15OCAK ( 4.ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::15ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. AY )
z.nihal:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16ocak
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
nesheli:::::::::::::::::::::::::::::::::17ocak
selinn__1687:::::::::::::::::::::::: 17 ocak
neslihan53:::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::19 ocak ( 60 AY )
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: 20ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::20ocak
vuslat2008:::::::::::::::::::::::: 23 ocak
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::23OCAK ( 7, ay )
Ecrin Ceylin......................... 24 ocak ( 11. ay
Dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak
benssenb::::::::::::::::::::::::: 26 OCAK
dalyan::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: 28ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::: 29OCAK (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky.........................:.... 30 ocak
EAMA_AYÇA:::::::::::::::::::
SivriBiber::::::::::::::::::::::::::

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 1 ocak
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::1ocak
almina16::::::::::::::::::::::::::::: 2 ocak
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::::::2 ocak

***********ocak ayının SABIIRLI GÜZEL hamişleri **********

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (25 AY )

*****************ŞUBAT AYI *****************

bumuyani (kadriye24)::::::::::3 ŞUBAT ( 21. ay )
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
nakresn::::::::::::::::::::::::::::::

selam kızlar,bir süredir forumları takip ediyorum,yeni üye sayılırım
dört yıllık evliyim,ve bunun iki seneden fazlası çocuk istemekle geçti,iki yılı aşkın süredir korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyos enağlamai lk başlarda bende herhangi bir sorun yoktu fakat eşimde morfoloji bozukluğu çıktı,bir kez aşılama yapıldı ama tutmadı,senağlamasekiz ay önce haşimato hastası olduğumu öğrendim,doktor haşimato hastalarının zor gebe kaldığını söyledi,bi de son yapılan testlerimde fsh v lh yüksek çıktı,yaklaşık 20-25 gündür hayıt tohumu kullanıyorum,cuma günü yeni bi doktora gittim,test istedi tekrar;bugün çıkacak sonuçlar,eşimdende sperm testi istedi,fakat eşim şu an yanımda değil,askerde,10 gün sonra falan gelecek,o yüzden bu ay bişey yapamayacağız,ama önümüzdeki adetimle birlikte yumurta takibine başlıycaz dedi,3-4 ay bu şekilde devam edelim,sonuç alamazsak aşılamaya geçicez dedi,bidahaki adetim 25 ocak,inşallah şubat ayında bende çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum,çünkü yaklaşık 1,5-2 aydır sürekli bitkiseller ve vitaminler kullanıyorum,bal-polen-arısütü kullanıyorum,eşim geldiğinde de ona keçiboynuzu,kendimede incir kürü başlıycam,umarım hiç bişeye gerek kalmadan şubatta hamile :CüvCüv: kalırım,inşallah allah isteyen herkese bu duyguyu:CüvCüv: yaşatsın,kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
kadriyecim beni de listeye eklersen sevinirim,istersen ocak adetimi yazma,çünkü eşim olmadığı için hamilelik ümidimde yok bu ay,ama şubat 18 sonraki adet tarihim,eğer bu süreçte hamile kalırsam şubat 18 de adet olmıycam inşallah,şubat listesine ekleyebilirsin yani beni canım,bu arad adım esra,istersen böylede yazabilirsin:1rolleyes:

eslem canim kabus gibi anlattiklarin gecmis olsun.
pumpkins sana da gecmis olsun canim...insallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamis olursun da haberlerini aliriz
kadriye benim adim tahmin edilebilecegi gibi ebru hadi beni de ekle canim

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kavuşursun bebişine:ecrin_bebek:

slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız? sayfaları okuyorum ama yazmaya pek zaman olmuyo yeni hamişlerimizi tebrik ederim, rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, bizim içinde bol bol dua etsinler

slm kızlar nasılsınız bakalım???
kadriyecim adımı biliyosun irem beni de kayıt edebilirsin ööle
biraz başım ağrıyo benm bugün... eve gelirken bi trafik kazası gördüm kamyon iki kişiye çarpmış fena oldum walla..
yatıp dinleneyim birazz..

beni de ekleyin listeye:)))

kızlar biz çok boşluyoruz ha ne topicler var geldiğimden beri yetişipte 3ten beri son sayfaya gelemedim herkes büyük bi paylaşım içinde
tembellik yapmayalım hadeeee.....a.s

selam herkese....1 yıldır evliyim.9 ay vajinismusla uğraştım.3 aydırda bebek için uğraşıyorum ...sanki bir mucize gigi geliyor hamiş kalmak.inşallah bende 2009 un ilk aylarında kalırım....

inşallah canım hepimiz 2009 da bebişlerimizin yolunu gözlüyo oluruz ama cahilliğime ver bu vajinismus neee???

arkadaşlar size bişey sorucam.benim bugün adetimin 23.günü yumurtlama günün geçti haliyle(tabi yumurtladıysam)ama bende dün ve bugün yumurtlama anında olan yumurtanın akı gibi olan akıntı gelio bu ne olabilir sizce bi bilginiz varmı

bircan yumurtlama günü bazen hesaplamalara göre olmuyor.ben yumurta takibi yaptırdım benim ki adetime 1 hafta kala olgunlaşıyor.düşün artık.birde etrafımda tanıdığım birçok insan adetinin son günü yada adetinin başlangıcında hamile kaldı.herşey kader kısmet...çok karıştırmadım umarım

canım zaten bende pko olduğu için hiç bişey belli olmuyo.ama dr um 15 16 17 günlerde oluyo senin demişti.ozamn ben şimdi yumurtluyo olabilirim.çok saol canım ilgilendiğin için.a.s.

selammm, bi şey soracam arkadaaşlar . ben 2 yıla yakın kendim korundum. 1 ay önce ilacı bıraktım. Bebiş için uğraşıyorum. Normal şartlarda 2 gün önce adet regl olmam gerkiyordu olmadım. test yaptım. negatif. Acaba düzenim mi değişti? İlacı bırakınca böyle düzensizlikler olur mu?

ilacı bırakınca düzensizlikler yaşanabildiği gibi idrar testinde de sonuç yanlış çıkabilio b ikaç gün daha bekleyip kan testi yaptır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…