Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

eşimn kardeşide yazın evlendı.rabbım onalarda artmasın ama bzıden once olursa onalrın diye korkuyorum çok uzuluurm ozman yaa tam kendımı toparladım derken.eltimin agrılı oluyor adetleri gelmedn başlıyor agrısı. gecn gun agrısı vardı yıne dunde kayınvalidem gecmışmi agrılaır dedım gecmiş ama regl olmamışdedi.ne diycegımı bılemdım hayırlıs dedim tebessum edebıldım sadece (

sağoş kadiyecim yok bebişi şimdlik.19 ocakdan sonra inşallah hamiş bölümüne geçerimde öyle değiştirirsin:asigim:

şaka yapıorum canım msj larınız geç geliyo biraz.notumu yazdım bende eklersen sevinirim

kadriyecim seni çok i anlıyorum.benimde görümcemin 8 yaşında bi kızı var o da biraz zor olmuş kanalının biri tıkalıymış laporoskopi olmuş.şimdi 2.istiyo ama yaklaşık 1 senedir olmuyo.benimde olmuyo kayınvaldem ay birinizin olsada sevsek diyo ama elden bişi gelmiyo...

tamam canım sorun deil...kadriyecim ders çalışıorum demiştin bana ne dersi canım anlamadım

kadriyem çok güzel yazmışsın zatenŞeniz
inceliğin için teşekkür ederim.:1hug:

yok akyınvalidem bırnızn olsa faln demıyor oda once sızn olsun dıyor tabı rabbım nezmnaı uygun görduyse ama işte neisagır basıyor bıde bız 3muzde burdayzı aynı ilcede çokzor olur ole bişi olursa

biz gitmeyın görmeyız onalrı ama kayınvalidme yazık çok aradakalır ole bı duurmda.eşim ameliyat oldu ve narkozun etkısyle ne dediğini bimiyorsa insan elimi tuttu COCUUGMUZ OLKMI KADRİYEDEDİ.kayınalıdem o sözu hıçunutamıyorum dedibaşaldı aglamya.bide eşim benım kurtajdn sonar söledıgım sözleırde sölemış ona baya uzuluyor oda sağolsunlar çok destk çıkıyorlar yanımzdalr hep

selam kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
bende ocakta göremem ama şubatta görmek istiyorum çift çizgiyi aslında 5 aydır görmek istiyorumda olmadı nasip kısmet bakalım ne zaman görürüz
kendimi tanıtayım 3.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var aslıda çift çizgiyi bir kere kızımda gördüm ama ben nasipse ikinci kez görmek istiyorum işte böyle

ayyy canım ya tüylerim diken diken oldu valla inş. ya en kısa zamnda rabbım nasip etsin.bizede kayınvaldemler çok destek çıkıyor saolsunlar aşılamada bile onlar destek çıkıcaklar...

hoşgeldin krispi allah sanada inş. şubtta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin.probleminiz ne özel olmazsa.

subatta bekeldıgın tarıhı yaz canım eklıyelımlistemize senıde ama 5ay çok erkncanım yaa bıtanede kzın olamsını düşünürsek acele etme zaman bırk hep kızın bıraz daha buyumuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…