Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaz cnm bısey olmaz rekorun ne senın :)

eslem vardı listede 25aydır beklıyorud bnımde 21ay eslem hamişşimdi rekoru bana kalmıştı :)
senın 40aydır bekledıgını okuyunca yanı kım en uzun zamndır beklıyor iste maksat kötu seylerden bile guzellikler çıkarmaya calışmk

bu topik gececi galiba ben normalde aysonu kızlarınada takılıyorum ordaki arkadaşlar 12 geçmezler
bende uyuyamıyorum kızım 12 den aşağı uyumaz zilli bende o uyuduktan sonra takılıyorum nete kafam dağılıyo napim geç oluyor ama geç kalkıyorum

kadriyecim son yazdığımı okudunmu canım bi yorum bekliyorum senden

okudum canımokudm sira gelmedı kusra bakma muayehaneısnde yapmaz diye düşünüyorum yapmmaıs lazım yanı.bi polikılınte yaptırır en azından cunku embrıyoklaırn işi bu

eskı doktrorun kımdı canım nerdeydı

hmm anladım canım işte dediğim gibi kafam karışık eski dr um tüp bebek merkezinde aslında herşey aynı yerde oluyor ama ben pek ısınamadım ona.bu dr umu seviyorum

evet krispi genelde gece takılıyoruz benim gündüz eşim erken geliyo o alıyo genelde p c yi gece de bana kalıyor.

hmm anladım canım işte dediğim gibi kafam karışık eski dr um tüp bebek merkezinde aslında herşey aynı yerde oluyor ama ben pek ısınamadım ona.bu dr umu seviyorum

kafan nerde raht edıyorsa orda o doktora gıtmen en iyiis canım neyse bana musade kızlar kapatayım artık pcyı allah a emanet olun hepiniz
bolhamişli gunler diliyorum

günaydın kızlarr,gece bayaaa muhabbet olmuş,ne güzel,ama ben,eşim askere giderken evdeki interneti kapattırdığım için akşamları giremiyorum,şimdilik sedece gündüz işyerimden girebiliyorum.
nasılsınız bugün?Kadriyeciğim listeye eklediğin için çok sağol canım,ben hep bi kızım olmasını istedim,o yüzden adı bile hazır,eğer olursa adı "naz duru" olacak,benim adımın yanınada bunu yazabilirsin,belki uğurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…