Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayyy canım ya tüylerim diken diken oldu valla inş. ya en kısa zamnda rabbım nasip etsin.bizede kayınvaldemler çok destek çıkıyor saolsunlar aşılamada bile onlar destek çıkıcaklar...

sen izmirn nersındeydın canım? nerde yaptırcksın aşıalyı hangı doktora gidiyordun sen

hoşgeldin krispi allah sanada inş. şubtta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin.probleminiz ne özel olmazsa.

hoşbulduk canım
bildiğimiz bir problem yok eğer sonradan bir problem çıkmadıysa tabi
aslında bu ay doktora gidecem hem ikinci çocuğu istediğimi söyleyecem hem kontrol altına gşrmiş olurum kimbilir belkide bir problem vardırda biz bilmiyoruz doktora gitmekte fayda var demi inşallah bir sorun yoktur yaaa ama 5 aydırda niye olmuyo diye sormadanda edemiyorum

canım ben güzelyalıdayım.alsancakta ömer sudekana yaptırıcam aşılamamı

evet canım gitmek lazım dr kontrolüne inş. bi problemin yoktur.sen görebilmişin 2.çizgiyi ne mutlu ben daha hiç göremedim.

subatta bekeldıgın tarıhı yaz canım eklıyelımlistemize senıde ama 5ay çok erkncanım yaa bıtanede kzın olamsını düşünürsek acele etme zaman bırk hep kızın bıraz daha buyumuş olur

canım yaa aslında tarihler birbirine karışmış vaziyette korunmayı bıraktıktan sonra tamamen krıştı adetlerim korunmadan önce düzenli olarak 30 günde bir olurdum korunmayı bıraktıktan sonra önce 25,e sonra 23, e sonra 26 , ya daha sonra 29,a en son olarakta 33,e çıktı yani kafam allak pullak oldu bu son adet periyodu beni umutlandırmıştıki foooossssssss çıktı çünkü ben hiç 33, güne kadar çıkmamıştım şok oldumama ortalama yine 30 gün olarak hesaplarsak şubatın 5,de canım eklersen sevinirim
ay biraz uzun yazdım galiba kusura bakmayın gece gece

canım ben güzelyalıdayım.alsancakta ömer sudekana yaptırıcam aşılamamı

hımm hatırladım canım yazmıstın dımı gunu bellımı aşılama tarıhın ?
muayenede yaptırı demıştın dımı orda yaptırmaz ama başa bıyerde yaptırır.polıkınıkte feln yaptırır.nekadra yaptırcanz aşılamyı?
eşin ne işle meskul canım

yaz cnm bısey olmaz rekorun ne senın :)

evet canım gitmek lazım dr kontrolüne inş. bi problemin yoktur.sen görebilmişin 2.çizgiyi ne mutlu ben daha hiç göremedim.

inşallah sende görürsün canım çift çizgiyi çok heyecan verici bişey allah sanada yaşatsın canım rabbim hayırlı birer evlat verir hepimize:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

muayenede yapıcak sanırım canım bakalım.aşılama tarihim belli deil bu ayın sonunda olur herhalde.eşimin tatlıcı dükkanı var canım.senin eşin ne işle meşgul.bide dr lar özel muayenede yapmıolarmı aşılamayı

ay mıllet 3,5 yıllık evlı 2 yasında kızı var he vay be kafayı sıyırıcam he

benim eski dr um tüp bebek merkezinde çalışıor tüp bebeği bile kendi yapıor.ama çok yoğundu sorularımın karşılığını alamıodum pek.bu dr umuda çok sevdim erkekler i oluo sanırım bayanlar sert.eski dr umda bu işin uzmanı kafamda biraz karışık aslında ama.bu dr umuda çok seviyorum psikolog gibi...

canım adet gecıkmesini hayra yormalısn bence.yumurtalıkların spermlere tepki veriyor demkkı oyuzden oluyor gecıklerın .ilaçlamı korunuyordun ilaçlasa ondanda gecıkmeoluyordur

ay mıllet 3,5 yıllık evlı 2 yasında kızı var he vay be kafayı sıyırıcam he

canım sanırım benim için dedin bunu inşallah seninde olur kız
bende diyorumki benim yaşımdaki arkadaşlarım 2,ci çocuğu yaptı kafayı sıyıracam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sanırım benim için dedin bunu inşallah seninde olur kız
bende diyorumki benim yaşımdaki arkadaşlarım 2,ci çocuğu yaptı kafayı sıyıracam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benım sizneguzel anlaşıyonuz böle masallah

canım adet gecıkmesini hayra yormalısn bence.yumurtalıkların spermlere tepki veriyor demkkı oyuzden oluyor gecıklerın .ilaçlamı korunuyordun ilaçlasa ondanda gecıkmeoluyordur

ay inşallah dediğin gibidir gecikme sadece bu ay oldu ondan öncekiler erken geldi
bende duymuştum o dediğini ama bilmiyorumki ne kadar doğruben ilaç kullanmadım canım eşm kendi korunuyodu
adet düzensizleşmesinin nedenini rahim kendini gebeliğe hazırlıyormş diye duymuştumama dedim ya ne kadar doğru bilememCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…