E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.641
ayyy canım ya tüylerim diken diken oldu valla inş. ya en kısa zamnda rabbım nasip etsin.bizede kayınvaldemler çok destek çıkıyor saolsunlar aşılamada bile onlar destek çıkıcaklar...
hoşgeldin krispi allah sanada inş. şubtta çift çizgiyi görmeyi nasip etsin.probleminiz ne özel olmazsa.
hoşbulduk canım
bildiğimiz bir problem yok eğer sonradan bir problem çıkmadıysa tabi
aslında bu ay doktora gidecem hem ikinci çocuğu istediğimi söyleyecem hem kontrol altına gşrmiş olurum kimbilir belkide bir problem vardırda biz bilmiyoruz doktora gitmekte fayda var demi inşallah bir sorun yoktur yaaa ama 5 aydırda niye olmuyo diye sormadanda edemiyorum[/QUOTEilk hamilelğin nekadr sonra olmuştu canım onuda dusun
subatta bekeldıgın tarıhı yaz canım eklıyelımlistemize senıde ama 5ay çok erkncanım yaa bıtanede kzın olamsını düşünürsek acele etme zaman bırk hep kızın bıraz daha buyumuş olur
canım ben güzelyalıdayım.alsancakta ömer sudekana yaptırıcam aşılamamı
Gusel rekorumu kaptırmmamm ben yaaaaa.senidaha tam tanıyamadııgm için torum yazamdım bıde belkı istemzsınz diye jerkese yazmdım yazdıklarımında tepkileir olumsuz olma zdiye dsundum ama yazarımtabı sizlerede sizlerınde fikri varsa paylaşaın
evet canım gitmek lazım dr kontrolüne inş. bi problemin yoktur.sen görebilmişin 2.çizgiyi ne mutlu ben daha hiç göremedim.
canım yaa aslında tarihler birbirine karışmış vaziyette korunmayı bıraktıktan sonra tamamen krıştı adetlerim korunmadan önce düzenli olarak 30 günde bir olurdum korunmayı bıraktıktan sonra önce 25,e sonra 23, e sonra 26 , ya daha sonra 29,a en son olarakta 33,e çıktı yani kafam allak pullak oldu bu son adet periyodu beni umutlandırmıştıki foooossssssss çıktı çünkü ben hiç 33, güne kadar çıkmamıştım şok oldumama ortalama yine 30 gün olarak hesaplarsak şubatın 5,de canım eklersen sevinirim
ay biraz uzun yazdım galiba kusura bakmayın gece gece
ay mıllet 3,5 yıllık evlı 2 yasında kızı var he vay be kafayı sıyırıcam he
ay mıllet 3,5 yıllık evlı 2 yasında kızı var he vay be kafayı sıyırıcam he
canım sanırım benim için dedin bunu inşallah seninde olur kız
bende diyorumki benim yaşımdaki arkadaşlarım 2,ci çocuğu yaptı kafayı sıyıracam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım adet gecıkmesini hayra yormalısn bence.yumurtalıkların spermlere tepki veriyor demkkı oyuzden oluyor gecıklerın .ilaçlamı korunuyordun ilaçlasa ondanda gecıkmeoluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?