Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya benim de az kaldı 11 OCak ama pek umudum yok. sinyaller başladı
kasıklarımda bir sızı var.yakındır gelmesi böyle giderse

geldım kızlaar tam okuyamdım ama yazayım size fılmı bekledıgımdnzrodu çok canım ayndı.ama çekıleck başka yolu yok dedim allah tevekkul ettım fılmdne sonra tansıyonum düştu korktum galıba. afedrsınz istıfra ettım bıraz rahtladım.film sonucu temz çıktı hemen soledıler zaten kendı doktorum cektı.iğneyı ilk vurdugunda çok sızladı karnım.sonra 3tane fılm cektı ozmna da çok acıdı kasıldı hertarfım.bukadr zor olcagını bılzeydım cektırmkte terddut edrdım galıba.ama arkadaşlar en kotuusne kendınızı alıştırn ve sakın korkmayın belkı bebkelrımz bızzlere bi rahım fılmı kadr uzaktadır dimi ama .)
filmdne sonra kayın valdeye geldık ztn bılıyopsunz eşim yok tu annesı ve babsıyla gıtmıştık.akşam migrenım tuttu bulantım oldu eşim doktora sordu normal demiş.bualntı baş agrısı baş donmesı yapr demiş bıde ordakı hemsırede solemıştı lekelenmen olur diye dundne berı kanamam var.eşim doktorla konuştu.haftaya arayın bı tahlılnız adha var onuda yaptırlaım sonra onumze bakalım demiş.çok sukur bunuda atlattık .bide kocişm bana tesekkur ettı KARICIM BİZİM İÇİN BU FEDAKARLIGI YAPTIGHIN İÇİN SAĞOL DEDİbuda benım tum agrımısıkıntımı aldı zaten :)
kayınvaldem ve kayınpedrımın bu yazdıgımı okuma sansları yok ama onalrada tesekkur edrım bizm yanımzda oldukarı bıze destek olduklerı için.dun akyınvaldem bırakma dı burda kalın geceagrın falan olur belkı dedi oradydık yanı eşim sabh işe giti bende kahvaltı yaptım orda yenı geldım hemn kk ay bakım dedim
hepinizdne de allah razı olsun arkadşalr guzel dualrınz ve dılekelrınz için benı dusundugunz için daha erkn habr veremdım kusura bakmayın

zaten 1 yıla yakın bi süredir olmuyo

atma atma ne bır yılı 7ay olmuş daha senın bır yıla koskoca 5 ayın daha varrr ama sne doktora aşılama istedıgını söle tahlıller zatn 1 ayda olup bıtıyor bızm tam 1ayda tum tahlılleirmz tetkıkleırmz yapılmış olcak.inş snede bi bakrsın 9.ayda hamiş olursunn

kadriyecim çok geçmiş olsun tatlım benimm. bu kadar acı çekmişsin,bebiş için herşeye değiyo dimii tatlım.RABBİM bu acılarına karşılık önümüzdeki ay hemen hamiş kalıp sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm..diğer tahlilinde inşallah temiz çıkar.MEVLAM yüzünü güldürsün canımcım.(bebiş isteyen herkesin yüzünü güldürsün YÜCE RABBİM )

topıc konu demk canım .... yenı mesejları görmk içinde sayfanın ustunde yenıe botunu varya oaryı tıkla f5den daha cabuk oluyor

sudenazz buarada senın 1 gunun kalmışş hadı hayırlısı ne olacakk acabaaaaa...inşşş adet olmazsın sızınde tabırınızle kı bu tabıre ben bayıldımm hamiş olursunnnn inşş

çok okuman gerk çokk öğrenck çok syeın var canım ama zamnla olur sen bızı takıp et oku öğrenırısn canım hersey gonlunce olsun

[sıze="3"]canım kendini eklemediğine göre vardır bişey...hem zaten rahim filmi çektirdiğine göre adeti yeni bitmiş olması lazım...gelince öğreniriz...[/sıze]

canım benım ben varım listede ama subat listesındeyım sne orayı eklemeyı unutmusn galıba :)

hadı bakam hayırlısı kız ee kan testıde yaptırmısndır sımdı sennn

ee benden sonra kımse yazmmaış baktımda hep benım cevapalrım :) mehtapgulu elutu tesekkurler canım arkadaşlrım guzel dilekleriniz için

kadriyecim geçmiş olsun,benimde zor olmuştu tüp filmim,ama sonuç güzel allahtan,en kısa zamanda bebişler olur inşallah o tüplerde:))

kis kadriye dunden beri senin icin kac msj attim...hicbirini okumadin mi...dun aksam merakimdan evde bile bilg actimmm...

kadriyecim üzüldüm canım ya kadar acılı geçmesine ama çok şükürki temzi çıkmış bda tesellimiz olsun. yok canım kan testi yaptırmadım. bitane daha idrar testi yaptım onda bişi çıkmadı sabah bir tane daha yapmayı planlıyorum ama hayırlısı bakalım

(( geçmiş olsun kadriye, konuyu ben pek anlayamadım ama çok geçmiş olsun
Buranın hızına yetişmek ne mümkünn...
Beni şubat listesine alın. 11 şubatı bekleyecem şimdi. Olmadı bu ay(
napalım var gücümüzle çalışcaz bi daha ki ay için
Ya bide ben bu ay adaçayı deneyim diyorum. Ada çayı aldım. Sallama değil. Otunu aldım. Günde kaç defa nasıl yapıp içecez acaba?

geçmiş olsun kadriyecim çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına en kısa zamanda bebişinide alırsın inşallah kucagına....

çok geçmiş olsun kadriye sen rahim filmini cektirirken yaşadıgın acıları anlatırken sanki bende yaşamış gibi oldum ama bebeklerimizi kucamıza alabilmek için bu acılara dayanıyoruz zaten annelik fedakarlık ister ve bizde bu fedarkarlıgı ve her acılara ragmen sonunda mis kokulu yüzünde küçük bir tebessümü olan bebeklerimiz için katlanıyoruz ve inşallah şubat ayında güzel haberler verirsin ve eşininde sana dedigi söz gercekten o acıyı ceken kadına bütün acılarını unutturur

kis kadriye dunden beri senin icin kac msj attim...hicbirini okumadin mi...dun aksam merakimdan evde bile bilg actimmm...

sğl canım okudum yazdıklarınız allah razı olsun ama sana kızgınım bennnn
hanı çok kolaydı rahım fılmı hani 5dakkalık bişidi ömrumnden omur gıttı yaa.5dakkalık bişi ama 3kerefılm cektı 3undede çok acıdı yaa.amanapalım nazlı kecıler için deger dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…