E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.981
kızlar ben gitsem doktora hemen aşılama istediğimi söylesem yapmazlarmı illede bu aşamalardan geçmek zorundamıyız
zaten 1 yıla yakın bi süredir olmuyo
canım kadriye bumuyani nickindeki arkadaşımız....topicinde vazgeçilmezi...bugün rahim filmi çektircekti....ne oldu merak ediyoruz..henüz geri dönüş yapmadı bize...yerimseniben
saol bırcan..:)inş krispi bı sorun yoktur..insan cok uzerıne düşüncede süreklı bunları düşünüyo,,oluruna bırakmak lazım aslında ama,,heycanlıyız işte sureklı bunu konuşuyoruzz..bu araada sudenaz222 topıc ne acaba??kadriye arkadaşımız da inş hayırlı haberlerle doner
sudenazz buarada senın 1 gunun kalmışş hadı hayırlısı ne olacakk acabaaaaa...inşşş adet olmazsın sızınde tabırınızle kı bu tabıre ben bayıldımm hamiş olursunnnn inşş
listede kadriye yokmu...
[sıze="3"]canım kendini eklemediğine göre vardır bişey...hem zaten rahim filmi çektirdiğine göre adeti yeni bitmiş olması lazım...gelince öğreniriz...[/sıze]
günaydın kızlar
kadriyecim harbiden ya ne yaptın bak meraktayız. inşallah güzel sonuçlarla gelirsin. kızlar imdaaaatttt ben dün test yaptım demiştim ya sabah yapıp çıktım evden tek çizgiydi ama 5 dk falan beklemedim başında dün akşam eve gidince de bakmak aklıma gelmedi bu sabah bir baktım 2 çizgi pembe renk silik ama çok net. ilk 10 dk damı çıktı sonradanmı çıktı bilmiyorum. olabilirmi acaba yaa çok heyecanlıyım
aferın aferın aramıza hoşgeldın topıkımızn senın gıbı umitlı anne adayalrına ihtıyacı varrBende 26 ocak bekliyoruminş. Hamile kalıcam ümitliyim bu aydan
kis kadriye dunden beri senin icin kac msj attim...hicbirini okumadin mi...dun aksam merakimdan evde bile bilg actimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?