- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #15.941
edika ne kadardir deniyorsun, nerede ve kaca yaptiracaksin
hayirlisiyla tutar insallah
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni bu halimde Allahımda seni güldürsün canım benim. harbiden okadar çok işim varki ama ebru sabah tekrar yapayım dimi testi :tomato::1hug:
1,5 senedir uğraşıyoruz canım ikinci aşılamam çorumda yaptırıyorum doktora 500 vercez heralde inşallah bu sefer olur senin nasıl sendemi tedavi oluyosun
:1shok: kediii uslanmiican anlasilan...eczaciya goz mu kirpip aliyosun bu testleriii.. kirmizi karti gormezsen insallah 5 gun kadar bekle oyle cikar.
ay olmadi ben de takviye yaparim teste, belki o zaman cikar pembisler :lepi:
:dance:
merabalar inşallah bende ocak ayının sonunda çift çizgiyi görcem aşılama yaptırıyorum bu sefer içimden bir ses olcak diyor hayırlısı artık
sorma vvalla kan testi yaptırsaydım daha iyiydi ya onda hüsrana daha çok uğruyorum. kızım kanımızda var taksit taksit az para verip alıyorum ya böle daha ucuz geliyo. sırnaşık şey sen illa hamile değilsin diyosun yaniiiiiisenağlama ama ya çıkarsa ya ben beşgün beklemeye nasıl dayanırım ama söz bu ayda yoksa meleğim bir dahaki ay sen ne dersen o anlaştıkmı :1hug:a.s.
inşallah edika,aşılama yaptırdınmı,yaptıracakmısın?
edika, rahim filmin cekildi mi
ben degilsin demiyorum kiiii....insan heyecanlanip bekliyo sonra da kirmizi karti gorunce yikiliyo... senin bunu yasamani istemiyorum canimcimmm :teselli: seni sefdiimdenn :1hug:
sakin erken belirtiler falan topiklere de girme, cacik hepsi onlarinklava: herkesde ayni olmuyor..hatta anlamayanlar var hamis olduklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?