Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni bu halimde Allahımda seni güldürsün canım benim. harbiden okadar çok işim varki ama ebru sabah tekrar yapayım dimi testi :tomato::1hug:

:1shok: kediii uslanmiican anlasilan...eczaciya goz mu kirpip aliyosun bu testleriii.. kirmizi karti gormezsen insallah 5 gun kadar bekle oyle cikar.

ay olmadi ben de takviye yaparim teste, belki o zaman cikar pembisler :lepi:
:dance:

1,5 senedir uğraşıyoruz canım ikinci aşılamam çorumda yaptırıyorum doktora 500 vercez heralde inşallah bu sefer olur senin nasıl sendemi tedavi oluyosun

edika ben tedaviye baslamadim henuz...bir ay klomen kullandim..sonra rahim filmi cektirmek istedim, sonuc temiz cikti..bu ay bostayim...ama gelecek ay ya klomen kullanacam tekrar ya da asilama hayirlisi insallah hepimize...bizim de yaklasik 1.5 yil oldu

:1shok: kediii uslanmiican anlasilan...eczaciya goz mu kirpip aliyosun bu testleriii.. kirmizi karti gormezsen insallah 5 gun kadar bekle oyle cikar.

ay olmadi ben de takviye yaparim teste, belki o zaman cikar pembisler :lepi:
:dance:

sorma vvalla kan testi yaptırsaydım daha iyiydi ya onda hüsrana daha çok uğruyorum. kızım kanımızda var taksit taksit az para verip alıyorum ya böle daha ucuz geliyo. sırnaşık şey sen illa hamile değilsin diyosun yaniiiiiisenağlama ama ya çıkarsa ya ben beşgün beklemeye nasıl dayanırım ama söz bu ayda yoksa meleğim bir dahaki ay sen ne dersen o anlaştıkmı :1hug:a.s.

ben degilsin demiyorum kiiii....insan heyecanlanip bekliyo sonra da kirmizi karti gorunce yikiliyo... senin bunu yasamani istemiyorum canimcimmm :teselli: seni sefdiimdenn :1hug:

sakin erken belirtiler falan topiklere de girme, cacik hepsi onlarin klava: herkesde ayni olmuyor..hatta anlamayanlar var hamis olduklarini

inşallah edika,aşılama yaptırdınmı,yaptıracakmısın?

2 ocakta iğnelere başladım( gonal f) şimdilik kontroller ii gidiyor yarın kontrolüm var heralde salı veya çarşamba yapar aşılamayı doktor. arkadaşlar ne olur umutlu konuşalım bu sefer kötü düşünmek istemiyorum ii düşüncem ii olcak allahın izniyle . hayırlısı olsun

beni düşündüğünü biliyorum canım benim haklısın emin ol çokta ümitli değilim:1hug:a.s.
sen beni çözmüşsün:dance: ben bir süredir en erken gebelik belirtilerine takılıyorum ama belirtiler için değil okadar sıcak ve içtenlerki bende sana sende gelsene dicektim. ve sohbet çok seri ilerliyo gelsen güzel olur belirtiye değil sohbeteeeeeŞeniz

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (09.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //DAHA YOLUN BAŞINDASIN
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ? (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak // ÜMÜDİN GUZEL SONUCA İŞARETTIR INŞ
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

YETMEZMİ......EDİKA.....SEDA0881....KIZLAR EKLEDİM SİZLERİ..YANLIZ KAÇ AYDIR DENEDİĞİNİZİDE YAZARSANIZ ONLARIDA EKLERİZ....

İNŞALLAH KISA SÜREDE HAMİŞ KALIRSINIZ...

aaa oyle umutsuz olmak yok...burada keder uzuntuyu topigin disinda birakiyoruz oyle icine giriyoruzzz...hosgeldin yetmezmi

sudenazcım benim karşımda yazan yazıyı gel kuzucum geeel geeeel geel olarak değiştirmen mümkünmü. kadriyecim yanlış anlamasın ama daha yolun başındasını oluyunca sanki daha çok beklicekmişim gibi geliyo ve moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…