E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.001
adacayı değilde incir kuruyle sogan kurunu dmeenmı tavsıye edrım acnım onlr daah etkılı .sogan kurunu gecn ay dendım adetım hemn gunde geldı yoksa geciyordu hep.(( geçmiş olsun kadriye, konuyu ben pek anlayamadım ama çok geçmiş olsun
Buranın hızına yetişmek ne mümkünn...
Beni şubat listesine alın. 11 şubatı bekleyecem şimdi. Olmadı bu ay(
napalım var gücümüzle çalışcaz bi daha ki ay için
Ya bide ben bu ay adaçayı deneyim diyorum. Ada çayı aldım. Sallama değil. Otunu aldım. Günde kaç defa nasıl yapıp içecez acaba?
canım hoşgeldin ve sonunda geldin yani gerçi görmüşsündür akşamda yazmıştım kadriye kayınvalidesindedir die
demek çokk acıdı ha canım benm yaaa bende çektiricem mecbur nasıl dayanırım bilemiyorum offff of sıkıntı bastı bak şimdiii....
cok geçmiş olsun kadriye...ben hıç bılmıyodum bole şeyler,,rahım fılmı felan..yazını okudum gozum korktuu,,neler varmış dedım..bızımde daha ılk ayımız bebege yenı kararr verdık inş olur...aama gercekten de korktum ben ya
canım hoşgeldin ve sonunda geldin yani gerçi görmüşsündür akşamda yazmıştım kadriye kayınvalidesindedir die
demek çokk acıdı ha canım benm yaaa bende çektiricem mecbur nasıl dayanırım bilemiyorum offff of sıkıntı bastı bak şimdiii....
çok geçmiş olsun kadriye sen rahim filmini cektirirken yaşadıgın acıları anlatırken sanki bende yaşamış gibi oldum ama bebeklerimizi kucamıza alabilmek için bu acılara dayanıyoruz zaten annelik fedakarlık ister ve bizde bu fedarkarlıgı ve her acılara ragmen sonunda mis kokulu yüzünde küçük bir tebessümü olan bebeklerimiz için katlanıyoruz ve inşallah şubat ayında güzel haberler verirsin ve eşininde sana dedigi söz gercekten o acıyı ceken kadına bütün acılarını unutturur
yaaa acımış işteeee:dilcikar:ama kader kısmet işte Allah herkese kolaylık versın ya benım yaşım daha cok kuçukmüşş ya ben vazgeccem bebiştennn:a015:korkma korkma şaka yaptım ben hiç acımıyo ki acımadıkı acımadı ki :)sırnaşık şey
wintersun sen nıye cektırıyosun senınde mı 1 yıldır olmuyo..başka çaresı yok mu bunun yaa..başka turlu anlaşılmıyo mu sorun ne diye:1no2:CADIARZU
:uhm:
sen cektırdınmı rahım fılmini
geldım kızlaar tam okuyamdım ama yazayım size fılmı bekledıgımdnzrodu çok canım ayndı.ama çekıleck başka yolu yok dedim allah tevekkul ettım fılmdne sonra tansıyonum düştu korktum galıba. afedrsınz istıfra ettım bıraz rahtladım.film sonucu temz çıktı hemen soledıler zaten kendı doktorum cektı.iğneyı ilk vurdugunda çok sızladı karnım.sonra 3tane fılm cektı ozmna da çok acıdı kasıldı hertarfım.bukadr zor olcagını bılzeydım cektırmkte terddut edrdım galıba.ama arkadaşlar en kotuusne kendınızı alıştırn ve sakın korkmayın belkı bebkelrımz bızzlere bi rahım fılmı kadr uzaktadır dimi ama .)
filmdne sonra kayın valdeye geldık ztn bılıyopsunz eşim yok tu annesı ve babsıyla gıtmıştık.akşam migrenım tuttu bulantım oldu eşim doktora sordu normal demiş.bualntı baş agrısı baş donmesı yapr demiş bıde ordakı hemsırede solemıştı lekelenmen olur diye dundne berı kanamam var.eşim doktorla konuştu.haftaya arayın bı tahlılnız adha var onuda yaptırlaım sonra onumze bakalım demiş.çok sukur bunuda atlattık .bide kocişm bana tesekkur ettı KARICIM BİZİM İÇİN BU FEDAKARLIGI YAPTIGHIN İÇİN SAĞOL DEDİbuda benım tum agrımısıkıntımı aldı zaten :)
kayınvaldem ve kayınpedrımın bu yazdıgımı okuma sansları yok ama onalrada tesekkur edrım bizm yanımzda oldukarı bıze destek olduklerı için.dun akyınvaldem bırakma dı burda kalın geceagrın falan olur belkı dedi oradydık yanı eşim sabh işe giti bende kahvaltı yaptım orda yenı geldım hemn kk ay bakım dedim
hepinizdne de allah razı olsun arkadşalr guzel dualrınz ve dılekelrınz için benı dusundugunz için daha erkn habr veremdım kusura bakmayın
rahım fılmi cektıren arkadaşlr kanmanız oldumu sııznde kaç gun surdu benım dundne berı kanamam var adetımde yenı gecmişti gercı doktor olur kanama demiş azçok 1hafta bıle surebilir demiş
kadriye bikac gun oluyo canim, korkma...
ayrica niye uc defa cekti ki....dijital miydi, degilse cok aciyomus cunku....hem acimiyo kiii..dii mi Kadriyecim !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?