Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

adacayı değilde incir kuruyle sogan kurunu dmeenmı tavsıye edrım acnım onlr daah etkılı .sogan kurunu gecn ay dendım adetım hemn gunde geldı yoksa geciyordu hep.

cok geçmiş olsun kadriye...ben hıç bılmıyodum bole şeyler,,rahım fılmı felan..yazını okudum gozum korktuu,,neler varmış dedım..bızımde daha ılk ayımız bebege yenı kararr verdık inş olur...aama gercekten de korktum ben ya

canım hoşgeldin ve sonunda geldin yani gerçi görmüşsündür akşamda yazmıştım kadriye kayınvalidesindedir die
demek çokk acıdı ha canım benm yaaa bende çektiricem mecbur nasıl dayanırım bilemiyorum offff of sıkıntı bastı bak şimdiii....

wintersun sen nıye cektırıyosun senınde mı 1 yıldır olmuyo..başka çaresı yok mu bunun yaa..başka turlu anlaşılmıyo mu sorun ne diye:1no2:CADIARZU

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (09.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (15. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ? (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

*****************ŞUBAT AYI *****************

elutu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::3 ŞUBAT ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.hatıce nehir ve Ahmet Bilal çabuk gelın haa’’!!
buket::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
krispi::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma 
nakresn::::::::::::::::::::::::::::::
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK beklemekten yorulma olurmu
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
luvıtan duzelttım canım seni elutu senıde ekleldım :)

korkma korkma şaka yaptım ben hiç acımıyo ki acımadıkı acımadı ki :)sırnaşık şey

evet canım doğru tahmın etmişssin :) dayanırsın adaynırsın 5dakkaıkl bııs bıd eınsna en kotuusne alıştırmalı kendıni.bide eger doktor dıyosaa çektırmk lazım zetn bu acıdan duusn bide.ama korkupta rahım fılmi cektırmednede aşıalma geçme derım ben

:uhm:
sen cektırdınmı rahım fılmini

rahım fılmi cektıren arkadaşlr kanmanız oldumu sııznde kaç gun surdu benım dundne berı kanamam var adetımde yenı gecmişti gercı doktor olur kanama demiş azçok 1hafta bıle surebilir demiş

korkma korkma şaka yaptım ben hiç acımıyo ki acımadıkı acımadı ki :)sırnaşık şey
yaaa acımış işteeee:dilcikar:ama kader kısmet işte Allah herkese kolaylık versın ya benım yaşım daha cok kuçukmüşş ya ben vazgeccem bebiştennn:a015:

wintersun sen nıye cektırıyosun senınde mı 1 yıldır olmuyo..başka çaresı yok mu bunun yaa..başka turlu anlaşılmıyo mu sorun ne diye:1no2:CADIARZU

yok canım ben bi yıldır denemiyorum ben 3 aydır deniyorum ama bebek olması için gereken yumurta oluşumu var ya işte o bende olmuyo... onun için doktor aşılmaya geçti ve de aşılma için rahim filmi gerekli
zor işler zor işler bunlarr....:bbo:

geçmiş olsun canım....

valla bende çektirdiğimde korku içinde gitmiştim ama hiç acı hissetmedim, gülerek çıktım valla ne yalan söyliyim...tabi bu konu kişiden kişiye ve filmi çeken kişiye göre değişiyor...çektirmeyen arkadaşlar o yüzden gözünüz korkmasın...

neyse kadriyecim sonuç temiz çıktıya o acıyada değdi bence....umarım bundan sonra dahada iyi olur herşey...:CüvCüv: :CüvCüv: a.s.

kadriye bikac gun oluyo canim, korkma...
ayrica niye uc defa cekti ki....dijital miydi, degilse cok aciyomus cunku....hem acimiyo kiii..dii mi Kadriyecim !!!!

rahım fılmi cektıren arkadaşlr kanmanız oldumu sııznde kaç gun surdu benım dundne berı kanamam var adetımde yenı gecmişti gercı doktor olur kanama demiş azçok 1hafta bıle surebilir demiş

evet canım filimden kalkmamla kanamanın gelmesi bir oldu...benimde 2 gün falan sürmüştü yanlış hatırlamıyosam...

kadriye bikac gun oluyo canim, korkma...
ayrica niye uc defa cekti ki....dijital miydi, degilse cok aciyomus cunku....hem acimiyo kiii..dii mi Kadriyecim !!!!

sağ ayrı sol ayrrı çekiyolar..belki bi tarafı iki kere çekmiş olabilir..rahim filminin çekilişi stantardttır...tüplere vajinadan sıvı gönderilmesiyle olur..cihazda üstten filmi çeker..dijitallikle alakası yok yani canım yerimseniben

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (09.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak (5. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ? (40. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma 
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

HAKKETEN YA BEN BU ŞUBAT LİSTESİNİ NİYE GÖRMEMİŞİM..BENDE DİYORUM ŞUBATTA HENÜZ KİMSE GELMEMİŞMİ YAVVVV

BU ARADA KIZLAR ÖĞLEYİN ADET OLDUM..ÇOK MUTLUYUM GECİKMEDİĞİ İÇİN...SABIRSIZLIKLA DR.A GİTMEYİ BEKLİYORUM..ŞUBATA EKLEDİM KENDİMİ.. :dance: :dance:

:) sagol sudena...ben iki kere deyince islem bitti tekrar yapti diye algiladim...sonucta butun olarak yapiliyor hsg, sag sol falan diye dusunmedim
caninin cok acimasinin sebebini digital olmamasina baglamistim.
ben de cektirdim aralik ilk haftasinda..benimkisi de regl agrisi gibiydi...cektirmeyen arkadaslar sakin korkmayin...sonucta dogum dusunuyorsunuz

kadriye esinin lafina bayildim vallaaa...hemen esime yolladim cumleyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…