Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar benim pc bozuluyor ekranı kararıyor açık kaldığı sürecede kararmaya devam ediyor kapatmam lazım pc,nin tamire gidecek pazartesi ne zaman gelir bilmiyom ama ben o zamana kadar nasıl bekleyecem onuda bilmiyom yaaa belkide 1 hafta giremiycem hiç belli olmaz offff offfff ne oldu buna şimdi yaaaaaa

evt canım eskıelrden bı bız kaldık :)
siz terfı oldunz bıızm teskeremız çıkmadı daha şafaka nekadr var onuda bılomıyoruz beklemk daha zor gelıyor ama benım hala umıdım var rabbım bzıde nasip edecek .
sen nasılsın hersey yolunda dımı kaç aylık oldun sımdı yegenımz hersey gonlunce olsun

inş canım gerk kalamdan verırı rabbım ama buay olmazssa kesın cektır canım dijital olamsada 5dakkalık bı acı oluyor sonrasında unutuyosun zatn.
tabı dediğin gibi HERŞERDE Bİ HAYIR VARDIR

kadriyecim nasılsın çok geçmiş oldun seni çok merak ettim.atlatmışsın hayırlısıyla inş.bebeğinde gelir hemen...

kadriyecim nasılsın çok geçmiş oldun seni çok merak ettim.atlatmışsın hayırlısıyla inş.bebeğinde gelir hemen...

ÇOK TESEKKUR EDRIM CANIM.GECTI ÇOK ŞÜKÜR BIRAZ KANAMAM VAR ŞİMDİ BIRAZDA AGRIM OKADR DUN ÇOK KOTUYDUM BIDE BAŞ AGRIIS TUUTTU MIDME DE ÇOK BULANDI SU İÇSEM İSTIFRA ETTIM.KAYINVALİDEMDE BIRKMADI BURDA KALIN DEDİ.İŞ FALAN YAPTIRMADI YAT SEN DEDİ KAYINPEDRIMIN YANINDA FALN YATTIM ARTIK ZATN ALIŞTIM ARTIK ONALRIN YANINDA YATMAYA kaydirigubbakcemile3
BELİMDEN RAHTSIZLANINCADA ORDA KALMIŞTIK
EE O BULAŞIK YIKERKEN DUR BEN BI BİLĞİSAYAR BAKIMMI DİYCEKTIM.KAFAMI KALDIRABILSM YAZCKTIM SİZE İİYYİM DİYCEKTIM AMA ONA BILE HALIM YOKTU.RAHIM FILMINDNE DEĞİL BAŞ AGRIISNDN KENDIME GELEMEDIM.KORKMAYIN YANI BİDE AŞILAMAYA FALN GECMEDN TEDEAVIYE BAŞALDAN KESINLIKLE CEKTIRN RAHIM FILMINI

bu gece kızlar az kişiyiz galiba.....

Herhalde hepiniz anlaştınız iş başındasınız dimi??? Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:cüvcüv: :cüvcüv:
biz geldık sen yoksun ya hanı topıkte kırmızı beyaz vardı ya hatırlıyomusn napıyor acaba onu merk ettım baktım en son ne yazmış dıye ama ...

rahım fılmı cektırn arkadşlar kanamanız kaç gun surdu kaçgun sonra ilşkiye girdiniz? Doktor bısı sölemedı bzıe zatn kanama tam gecınceye kadrbısı olamazda merke ttım

çok geçmiş olsun kadriyecim..allah kayınvaldenden razı olsun o zamn.ben çok şükür çektirip kurtuldum rahim filminden.ama bana anestezili çekildi hiiiç duymadım zaten...sana bişi sorucam benim adetime biliyosun 5 gün kaldı ama benden yumurtlama anında olan yumurtanın akı gibi olan akıntıdan geliyo sürekli.geç yumurtladım sandım ama adete 10 gün kaladan beri geliyo anlamadım senin bi fikrin varmı canım.hatta dün sabah bi kalktım sanki o akıntıdan bi parça gelmişti

kadriye canım bende kanama bi ilk gün oldu o kadar ağrım falanda hiö olmadı çok şükür.ama biz 1 hafta kadar ilişkiye girmedik...

ayyy benım kociş çağırıyo bu gece bı bebiş çalışması daha mı yapsak...bu gecede azız zateee herkeşlerr iş başındaaa

arkadaçlar merhaba size birşey sorcam son adti 17 aralık oldu kasımdada23 ekimdede22 yani geçen ay 1hafta erken adet oldum yani 24.gün acaba bu ayda 24,günümü beklemem gerekiyo yoksa 3aya göre hesaplarsam 28.günümü bekliyeyim neolur bana yardımcı olun kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…