- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.041
selam arladaslar soyle bi baktim baya cok kisi katilmis bu topige cogunu tanimiyorum bende cok uzun zamandir giremiyordum listeye baktim atladigim yoksa tanidiklarimdan sudenaz ve kadriye kalmis Allah hepinize hayirlisini nasip etsin en kisa zamanda canlarim
Kadriye canım çok geçmiş olsun,rahim filminden sonra hamile kalan çok insan var dilerim sende onlardan biri olur,önümüzdeki ay müjdeyi verirsin bana.benimde normalde bu sabah çektirmem gerekiyodu rahim filmi,günlerdir korkudan uyuyamıyodum,bu sabah karnemde olmayacak bi sorun çıktı ne yalan söyliyim çok sevindim,çünkü henüz hazır hissetmiyodum kendimi.birde doktorum eski cihazlardan bizimki diyince daha da korktum,önümüzdeki ay istanbulda dijital çektiricem inşallah.bu sabah düşündümde bu kadar aksilik çıktığına göre belki rabbim rahim filmine gerek kalmadan bu ay yavrumuzu verir bize.sevgiler.
kadriyecim nasılsın çok geçmiş oldun seni çok merak ettim.atlatmışsın hayırlısıyla inş.bebeğinde gelir hemen...
biz geldık sen yoksun ya hanı topıkte kırmızı beyaz vardı ya hatırlıyomusn napıyor acaba onu merk ettım baktım en son ne yazmış dıye ama ...bu gece kızlar az kişiyiz galiba.....
Herhalde hepiniz anlaştınız iş başındasınız dimi??? Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:cüvcüv: :cüvcüv:
kımsecıkler yok muubu geceeeee
kaydirigubbakcemile3mrb:)nabarsınızzzVAR VAR BEN DE VARIMMMMM kaydirigubbakcemilehihoyyyt
ayyy benım kociş çağırıyo bu gece bı bebiş çalışması daha mı yapsak...bu gecede azız zateee herkeşlerr iş başındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?