E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.141
ya kızlar işte psikolojik olrak başımız dönüyo midemiz bulanıyo yok göğsümüz şişiyo yok adetimiz geçikiyo neymiş canımız bişeyler istiyo peki bunların hepsini psikolojik olarak yapmayı başarıyoruzda bebeişlerimizi niye yapmıyoruz 1 ay boyunca onu düşünüyoruz ama malesef başaramıyoruz demekki yalnış bişeyler yapıyoruz ama inş.en kısa zamanda hepimiz düşünce yoluyla hamile kalabiliriz
amn senın kocişte kendı keyfıni duşündugundne dıyordur canım yapma tabı ya ayıp olr sız gitmedn bıd egelınce yapın inş faydası olur
amin kestane amin.hepsi psikolojik bence aklımızdan bi çıkarabilsek olucak.arkadaşlar bişi sorucam.ben dün kü mesajlara bakmak istedim birinci okunmamış mesajı göstere bastım sadece bugünküler çıktı.bunun kısa yolu yokmu ya
ya kızlar benim vucut ısım yumurtlamada bile yükselmiyo hiç ısı yükselmeden hamile kalanı duydunuzmu
kızlar ben gördüm kırmızıları. o çift çizgi beni umutlandırmıştı ama yine olmadı. hayırlısı Allahtan ne diyim. benim bu ay yok inşallah sizler kavuşursunuz meleklerinize. yeni tarih 7 şubat bilginize sevgiler
sudenazzz nb rcanım.. nasılsın.. en sonuna yakaladım seni:))nbr canımm iyimsiin.. inş iyiisnir canım.çok öpüyorum seni:))
VALLA CANIM PERŞEMBE GÜNÜ DR.A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOM..YA GİTMEDEN YADA GELDİKTEN SONRA LAPAROSKOPİ YAPTIRACAM...BAKALIM..KARIŞCAK BU AY YA NEYSE 1 AYDAN BİŞEY OLMAZ....:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
AMANIN Bİ DENEM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞ....
CANIMMMMM BEN ARTIK HEP BURALARDAYIMDA SENİN MSN KAPALI HEP....
NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK...GÖRDÜNMÜ BEBİŞİNİ..ANLAT KIZ......:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Şeniz Şeniz Şeniz
bi iğneyi vermedn cektı bı ıgnedeyı verdıkten sonra bıde en sonda cektı canım sizn elınzde bıatnemı rahım fılmı var bnde 3tane var.ben acıya dayanıklıyımdır canım öle tatlı değildirama acıdı benım ya yokyok saka yaptım acımadı acımadı :)
ama diğer arkadşalrın gözlerını korkutmaylım kısden kısye değişiyor gerckten ama ben en kotuusne alıştırmıştımkendımı
kızlar ben gördüm kırmızıları. o çift çizgi beni umutlandırmıştı ama yine olmadı. hayırlısı Allahtan ne diyim. benim bu ay yok inşallah sizler kavuşursunuz meleklerinize. yeni tarih 7 şubat bilginize sevgiler
rahım fılmı cektırn arkadşlar kanamanız kaç gun surdu kaçgun sonra ilşkiye girdiniz? Doktor bısı sölemedı bzıe zatn kanama tam gecınceye kadrbısı olamazda merke ttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?