Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

onun için ugraşmk bizm elımzde ama ruhunu vermk rabıme kalmış dimi canım isyan yok umıtsızlık yok çalışmak varr

amn senın kocişte kendı keyfıni duşündugundne dıyordur canım yapma tabı ya ayıp olr sız gitmedn bıd egelınce yapın inş faydası olur

VALLA CANIM PERŞEMBE GÜNÜ DR.A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOM..YA GİTMEDEN YADA GELDİKTEN SONRA LAPAROSKOPİ YAPTIRACAM...BAKALIM..KARIŞCAK BU AY YA NEYSE 1 AYDAN BİŞEY OLMAZ....:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

sayfanın ustunde yenı botonu var topıkteyken oraya bas yenı msjalr cıkıyor canım ben ole yapıyorum f5ten daha cabuk oluyor hem

sudenazzz nb rcanım.. nasılsın.. en sonuna yakaladım seni:))nbr canımm iyimsiin.. inş iyiisnir canım.çok öpüyorum seni:))

yenı bır ay yenı bı ümit durmk yok çalışamay devamm

sudenazzz nb rcanım.. nasılsın.. en sonuna yakaladım seni:))nbr canımm iyimsiin.. inş iyiisnir canım.çok öpüyorum seni:))

AMANIN Bİ DENEM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞ....

CANIMMMMM BEN ARTIK HEP BURALARDAYIMDA SENİN MSN KAPALI HEP....

NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK...GÖRDÜNMÜ BEBİŞİNİ..ANLAT KIZ......:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Şeniz Şeniz Şeniz

VALLA CANIM PERŞEMBE GÜNÜ DR.A GİTMEYİ DÜŞÜNÜYOM..YA GİTMEDEN YADA GELDİKTEN SONRA LAPAROSKOPİ YAPTIRACAM...BAKALIM..KARIŞCAK BU AY YA NEYSE 1 AYDAN BİŞEY OLMAZ....:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hadi abaklıminşbebişin sana bı amelıyat kadr yakındır dualrımz senınle aman gelsınde 1ay sonra gelsın sen stress yapma yeterkı

umutsuz03 yanı canan sen ne alemdesin beklemedemısn canımhadı guzel hberlerını ver artık bize

rahımfilmicektıren arkadaşlr ben perş cektırdım hala lekelenme gibi kanamam var benım yaa

canım benimm.. ben nette kaçamak kalıyom. fazla kaldığım zamnalarda ancak açıyom msnmi:))iyim canım. yii gidiyor şimdilik herşey
.yaklaşık 19 haftalık olduk teyzesi:))Rabbim sanada göndercek inş en kısa zamnda canım.. demek buralardassın.. ben hamilelik bölüğmüdeyim genelde ondan görmnedim dimekki:))çok sevindim canım seni görüdğüme
..

bide hatırlayanalr varmı bılemıyorum ama bı 14yıllık evlı bı arkadaşımdan bahsetmiştimya hanı tup bebek yaptırdılar dıye bebekelrı ikizdi ama kalp atışalrı durdu once bırının sonrada diğerının gecn haftalrda kurtaj oldu onun için dua edelım rabbım yenıdne nasip etsın ona ve yıllarca hasretını ceknelre.onlara bakınca bız daha oyle kucuguz kı daha yolun enn başındayız dımı arkadaşlr oyuızden hep dıyorumya umıtsızlıge kapılmk yok nolursunz dua edın rabbııme sıgının ama ta gönuldne sııgnın içten isteyın
RABBIMNE GELİYORSA SENDNE GELIYOR BIZE SABIR VER DIYELIM

anaa kımse kalmamışyaburda neyse bnde çıkıyorum annem cağırıd oaray gıdım kaç gundurde görmedım onu özledımyaa.akşama görusuruz bol hamileleli günler diliyorum dua ile..

slm kıslar bugün nasılsınız bakem.bol hamişli günler dilerim.kadriyecim RABBİM arkadaşına sabırlar versin.çok zor yaa,YÜCE MEVLAM arkadaşına ve bütün bebiş isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
kıslar çok yakın arkadaşım şu an hastanede doğum için gitti,hep beraber dua edelim.MEVLAM tek avazda kurtulmasını nasip etsin AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN......

slm kadriyecim...bende bir tane film var....ama 4-6 tane görüntü var....sıvı verilirken asama asama film çekildi...en sonunda da tüpün ucundan çıkışı

günaydın kızlar....
kadriyecim çook geçmiş olsun arkadaşına bakın işte bizler kendimizi hırplaıyoruz bu aşamada belirtilerle şunla bunla...
14 yıl sonra bebişler gelio nasıl bi sevinç ama sonrasında çekip gitmeleri bana daha ağır gelio Allahım işallah bböööle duyguları kimseye yaşatmaz ...
bebişimiz gelecekse sağ salim kucağımıza gelecek şekilde olur işallah...

kedicim yaaa...olsun canım...sakın üzülmeee :teselli: en azından zamanında oluyorsun ve de daha yeni denemelere başladın ....zafer bizim olcak tatlım :lepi:
sen kan testlerini ol canım...bi de kafaya takma sakın...ayrıca yumurta hesaplayıcılarına sakın ama sakın güvenme a.s.

kediii bi de o sigarayı bırak...hadi anacım herşey bebş için

kadriyecim o lekelenme doğal...benden 4-5 gün gelmişti....bittiğinde de bebiş çalışaları yapmıştık .. olmadı ama
sudena canım bi de ben 14 aydır sıkı çalışma içindeyim...yaz istersen

rahım fılmı cektırn arkadşlar kanamanız kaç gun surdu kaçgun sonra ilşkiye girdiniz? Doktor bısı sölemedı bzıe zatn kanama tam gecınceye kadrbısı olamazda merke ttım

canım ben rahim filmi çektirdiğimde kanamam olmadı. Ama çok sancılı ve ağrılı oldu benimki. Filmden sonra bulantı, ateş, gözlerim kararıyodu. 1 saat kadar yattım hastanede. Ağrı kesici dil altı hapı falan vermişlerdi. Kasıklarımda ağrılarım da 1-2 gün falan sürmüştü ama dediğim gibi kanama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…