- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.181
arkadaşlar siz ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebek istiyorsunuz
kızlar meraba bende bu sayfaya bakıyım dedim sizi gördüm
kızlar benide listeye ekleyin belki uğur getirir....yeni yıl hepimize bebiş getirsin inşalllah herşey çok güzel olacakkkkk
teşekkür ederim sudenaz ama bugün kötü haberim var eşim tahlil verdi ve sperm sayısı çok düşükmüş çok kötüyüm kızlar(((((((((((((((((((((((((((((([
meğer çocuk sahibi olmak zormuş bekarken sanki sadece istemek yeterli diye düşünüyordum ama şimdi buralarda yazılanları okuyunca korkuyorum
meğer çocuk sahibi olmak zormuş bekarken sanki sadece istemek yeterli diye düşünüyordum ama şimdi buralarda yazılanları okuyunca korkuyorum[/QU
Çocuk sahibi olmak bazıları için ne kadar kolay oluyor aslında. Bazıları ilk 3 aylarını hamile olduklarını bilmeden geçiriyorlar. İnsanın inanası gelmiyor ama var. 3 ay hamilesin ve bilmiyosun. Bazıları içinde evet bebiş sahibi olmak çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bende 2 yıl boyunca korundum. Bir takım rahatsızlıklarım yüzünden hamile kalmaktan korkuyordum. Yeni yeni bu duyguları atmaya başladım. Korunmayı bıraktım. Bende listedeyim bekliyorum inşallah sağlıklı sıhhatli hamilelikler geçirir sağlıkllı bebişlerimiz olur inşallah:Saruboceq:
Burdaki arkadaşlar çok cana yakın hoş sohbetleri var, hemde herkes birbirini anlıyor
Allahım isteyene :CüvCüv: nasip etsin
amin canımaminnn..meğer çocuk sahibi olmak zormuş bekarken sanki sadece istemek yeterli diye düşünüyordum ama şimdi buralarda yazılanları okuyunca korkuyorum[/QU
Çocuk sahibi olmak bazıları için ne kadar kolay oluyor aslında. Bazıları ilk 3 aylarını hamile olduklarını bilmeden geçiriyorlar. İnsanın inanası gelmiyor ama var. 3 ay hamilesin ve bilmiyosun. Bazıları içinde evet bebiş sahibi olmak çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bende 2 yıl boyunca korundum. Bir takım rahatsızlıklarım yüzünden hamile kalmaktan korkuyordum. Yeni yeni bu duyguları atmaya başladım. Korunmayı bıraktım. Bende listedeyim bekliyorum inşallah sağlıklı sıhhatli hamilelikler geçirir sağlıkllı bebişlerimiz olur inşallah:Saruboceq:
Burdaki arkadaşlar çok cana yakın hoş sohbetleri var, hemde herkes birbirini anlıyor
Allahım isteyene :CüvCüv: nasip etsin
insan elınden gelen bişi olsa karsı çıkarsın isyan edrsın ama rabbımdn gelıyor isyan etmk kartsı gelmk olmaz bize yakışmaz dımı arkadaşlr elleri görım rabbım hepımıze de nasip edeck ama zmanı var muhakkak
bide alında bizle rçok sabırsızız yaa.btrck arkdaşımızı saymazsak 2 3yıldan fazla bekleyen arkadaşımz yok 10 15yıldır bebek hasretı ecknlerı duusnun bıde benım herzman bi umidm var ama olmasada napalım rabbımden geldi isyan etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?