Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ben 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık 3 ay önce tedaviye başaldım ama yumurtam oluşmuyo onun için aşılamayı bekliyorum
sen ne kadardır evlisin??

1,5 yıllık evliyim daha önce istemiyorduk bu ay karar verdik inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda olur en yakın zamanda hayırlı haberler vermek istiyorum

arkadaşlar siz ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebek istiyorsunuz

3bucuk yıllık evlıyız canım 1yıla yakın zamn korunduk sonrasında istedık 10ay sonrasında bı hamileliğim oldu 2bucukaylıkkken kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum.2. si için de yaklasık 2yıldır calışıyoruz canım

kavak yelleri izlemeye gidiyorum örgü örücem birazdaa ...
rahatlamak lazım adet sancıları bel ağrıları başladı en fazla 3 gün dayanırım heheheee

kızlar benide listeye ekleyin belki uğur getirir....yeni yıl hepimize bebiş getirsin inşalllah herşey çok güzel olacakkkkk

meğer çocuk sahibi olmak zormuş bekarken sanki sadece istemek yeterli diye düşünüyordum ama şimdi buralarda yazılanları okuyunca korkuyorum

teşekkür ederim sudenaz ama bugün kötü haberim var eşim tahlil verdi ve sperm sayısı çok düşükmüş çok kötüyüm kızlar (((((((((((((((((((((((((((((([

teşekkür ederim sudenaz ama bugün kötü haberim var eşim tahlil verdi ve sperm sayısı çok düşükmüş çok kötüyüm kızlar (((((((((((((((((((((((((((((([

dur dur hemn panık yapma canım ya kaç cıktı sonuç niçin duuskmuş varıkoselmı varmış eşinde?benim hamileliğim sayı 4milyonken oldu canım

meğer çocuk sahibi olmak zormuş bekarken sanki sadece istemek yeterli diye düşünüyordum ama şimdi buralarda yazılanları okuyunca korkuyorum

biz korunuyoken olmuyoya korunmayı bırakınca da hemn olcakmış gıbı dusunuyoruz ama olmasıda olmamasıda bızım elimzde değil ki.bide ilk aylr böle oluyor zamnal alışıyor ınsan

şu alıntı nasıl yapılıyor bi türlü yapamıyom(
Çok haklısın kadriye, korunmayı bırakınca sanki hemen olacak sanıryoruz. ben kkorunmayı bıraktığım ilk ay komik ama tam 3 test yaptım biliyomusun. sigara içmedim daha bi sürü şey yapmadım acaba hamile olabilir miyim diye çok komik biliyorum ama napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…