Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

NEYSE HERKES YATIYOR GALİBA BEN HERİFİ UYUTTUYDUM AMA NEYSE GİDEM BARİ ESNEMEYE BAŞLADIM ZATEN....mirmirmirmir mirmirmirmir

katılıyorummm....:CüvCüv:

amin kestane amin.hepsi psikolojik bence aklımızdan bi çıkarabilsek olucak.arkadaşlar bişi sorucam.ben dün kü mesajlara bakmak istedim birinci okunmamış mesajı göstere bastım sadece bugünküler çıktı.bunun kısa yolu yokmu ya

bencede canım yumurtlama bu ihmale gelmez koca bir ay yumurtlamayı bekliyoruz onuda kaçırırsan 1 aydaha boşuna bekle zaten zaman geçmiyo sen ihmal etme zaman mekan farketmez önemli olan bebişlerimiz değilmi

canım üsteki sayfa nolarını tıkla ordan başlıyo dünküler 1600 den başlıyo yanılmıyosam

ya az kaldı canım ama geçen hafta bendeki belirtileri görecektiniz uf ufff
göğüs şişmesi kasıkta hafif kasılmalar akıntı uyku dudakların kuruması
ama sonra bi anda göğüs şişliği dışında hiç bişey kalmadı çok rahatım hamilelik yok die düşünüyorum doktorum sana aşılma yapıcaz dedi bende onu bekliyorum bu arada rahim filmi çektirmem gerekiyo kırmızıları bekliyorum....

evet haklısın ben hele adetim yaklaşıyo diye düşünve içindeyim neolcak acaba diyorum inş.buay bebişimin haberini alırım oyüzden merak ve telaş içindeyim

canım bende pko var.benim hiç belli olmuo.ama maşallah diyim şu 2 aydır kendim oluyorum.içtiğim haplar etkisini gösteriyor galiba.ama genelde gecikkmeli olurum...

:
canım bende pko var.benim hiç belli olmuo.ama maşallah diyim şu 2 aydır kendim oluyorum.içtiğim haplar etkisini gösteriyor galiba.ama genelde gecikkmeli olurum...

bende işte en son geçen ay 17 oldum yani 24.gün geldi ve 1hafta erken oyüzden buay hesabım şaştı bekliyorum bakalım nezaman gelcek:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…