- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.201
Çok aceleciyiz valla çok. Bi ara kafam nasıl karıştı. Çayı çorbası otu çöpü derken neyi yapacağımı şaşırdım. Ben biraz sakin olsam iyi olacak:) en son senden soğan kürünü duydum ya notlarımın hepsini aldım. Sorma:) Ama bir gün bizde burdan hamişiz hamişiz diyecez
ya bu kötü olmuş ben teşekkür ettiğim yerden itibaren dewam edip okuyodum kolaylık oluyodu...tüh..........
ya ben sewmedim walla ufff...
kadriye ben rahim filminden iki gün sona ilişkiye girdim bişey demedi dok birde kanamam o gün bitti yani ertesi gün bişey yoktu bilmiom acaba hatamı ettim ilişki için
kadriye ben rahim filminden iki gün sona ilişkiye girdim bişey demedi dok birde kanamam o gün bitti yani ertesi gün bişey yoktu bilmiom acaba hatamı ettim ilişki için
kız nerıman dıger topıkte yazdı sarı akdın dıye nıye buraya cvp yazdın bnd ebunu mek ettım.buarad tesekkur botonu kaldırıldı benneyaptımki
teşekkür ederim sudenaz ama bugün kötü haberim var eşim tahlil verdi ve sperm sayısı çok düşükmüş çok kötüyüm kızlar(((((((((((((((((((((((((((((([
aşk olsun kadriye ben diğer topiiğde takip ettiğim için karıştırdım.
buna şaşırmana ben de hayret ettim.yazdıysam suçmu işledim yaniiiiiCADIARZU
canım üzme kendini...onunda çareleri var...tedavi olur veya aşılama direk olabilir...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?