Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ee analtınn arkadaşlr
ya benım kanamam azlıyo r amagecmedı eşimin yarın hafta tatili anacımiş yapmadn da tatılın tadı çıkmıyorkı

cnm bana 3 ay kullan dedı her defasında adetın 5. gunu baslanıcak dımı

qusel canım merhaba, al sen bunu 3 ay kullan diyen dr görmemiştim, şaşırdım doğrusu.

Adetin 3. ila 5. günü dr. a gidiyorsun. dr çatlamamıs yumurta var mı ya da kist oluşmuş mu diye vajinal ultrason ile bakıp değerlendiriyor. Eğer herşey normal ise sana o hapı veriyor ve dozaj değişiyor kullanma sayına ya da bünyene göre.

2. ay da hamilelik gerçekleşmemişse yine 3.-5. günler arası vajinal ultrasona bakıyor çatlamamış yumurta var mı diye. Yani anlayacağın kontrolsüz bir şekilde 3 ay boyunca kullanman tehlikeli.

bunun sebebi eğer çatlamamış yumurta varsa ve de tekrar bu ilacı kullanırsan o çatlamamış yumurta kendini kiste çeviriyor ki bu da tedavi şeklini değiştiriyor, hamilelik çalışmları erteleniyor başka deyişle.

Ayrıca bu bahsi geçen ilaçlar hormon ilaçları olduğu için kontrolsüz kullanılması sakıncalı.

Sana önerim bunu ya dr unla paylaşman ya da başka güvenebileceğin dr a görünmen ve yorumunu alman.

Not: Bu ilaçlar 3 ay üst üste alınabiliyor. Hormon ilacı olduğundan daha fazla alınması sakıncalı.

umarım sana ve diğer merak eden arkadaşlara faydalı olabilmişimdir a.s.

Kızlar selam. Uzun zamandır gelmedim siteye. Hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben geçen ay 10 unda regl oldum. Bu ay 7 sinde bekliyordum. Bugün oldu hala gelen giden yok. Kahverengi çok az bir akıntı geliyor 4 gündür. 2 kere test yaptım. Negatif. En son testi bu sabah ilk idrarımla yaptım. Böyle olup da hamileliği sonradan çıkan var mı? Sevgiler...

canım ya inşallah hamilesindir....güzel haberlerini bekliyoruz..a.s.

ben bu ilaçları 4 ay kontrollü...3 ayda kontrolsüz kullandım...tabi kontrol daha iyi ama...bence kontrolsüz kullanmanında bi sakıncası olmadığına kanaat getirdim...a.s.

cnm bana 3 ay kullan dedı her defasında adetın 5. gunu baslanıcak dımı

evet canım her defasında 5. gün başlıyosun....daha sonrada 12. günden itibarende ilişkilere başlıyosunuz....bende bu ilacı 4 ay kontrollü son 3 ay kontrolsüz kullandım....dr. gerek duymadı artık....ama tabi içinde bi şüphe oluştuysa dr.unla paylaş...a.s.

ya kızlar sızın klomen ve progestan hakkında bılgınız varsa aydınlatın benı yaa

canım progestanı ben 2 ay kullandım sana nasıl kullanmanı söyledi bilmiyorum ama ben vajinadan günde 3 kere 2.şer adet kullandım..bu ilaç eğer bir gebelik oluşursa düşük tehlikesini önlüyor....

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (11.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK**************************

Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (13.ay)
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 4 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma 
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ocak (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ocak
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
raebzeh (ebru )::::::::::::::::::::::::::2 ocak //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

sudena peşpeşem kullandın, yani 7 ay sürekli olarak...ben iki dr a gitim ve ikisi de aynı şeyi söyledi bana..bence de hormon hapları olduğu için kontrollü kullanmakta fayda var canım...hele de pko ya da çikolata kisti varsa

kızlar bu soruma bi arkadaşımız sağolsun cevap verdi ama ben daha adet olmadım daha önce böyle bişey yaşayan varmı ne yapmam gerekiyo sizce bugün 26.gün:sm_confused:

kestane bence 2-3 gün daha bekle...bazen stres, üzüntü, hatta tv de izlediğin bir filmden korkman etkileyebiliyor regl günlerini....hem idrar testi yapsan belki çıkmaz ..stres yapmadan bekle bence....kaç aydır deniyorsunuz canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…