E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.241
iyi geceler kızlar.........
canlarım ben cıkıyorum gorusuruz optm sızı
ee analtınn arkadaşlr
ya benım kanamam azlıyo r amagecmedı eşimin yarın hafta tatili anacımiş yapmadn da tatılın tadı çıkmıyorkı
canım kanaman normmalden uzun mu oldu
regl kanaması değil canım rahım filmi cektırdımde onu diyorum dieğr arkadaşlrkonuyu bıldıkleriiçin acıkalam yapmadım kusura bakma
cnm bana 3 ay kullan dedı her defasında adetın 5. gunu baslanıcak dımı
Kızlar selam. Uzun zamandır gelmedim siteye. Hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben geçen ay 10 unda regl oldum. Bu ay 7 sinde bekliyordum. Bugün oldu hala gelen giden yok. Kahverengi çok az bir akıntı geliyor 4 gündür. 2 kere test yaptım. Negatif. En son testi bu sabah ilk idrarımla yaptım. Böyle olup da hamileliği sonradan çıkan var mı? Sevgiler...
qusel canım merhaba, al sen bunu 3 ay kullan diyen dr görmemiştim, şaşırdım doğrusu.
Adetin 3. ila 5. günü dr. a gidiyorsun. dr çatlamamıs yumurta var mı ya da kist oluşmuş mu diye vajinal ultrason ile bakıp değerlendiriyor. Eğer herşey normal ise sana o hapı veriyor ve dozaj değişiyor kullanma sayına ya da bünyene göre.
2. ay da hamilelik gerçekleşmemişse yine 3.-5. günler arası vajinal ultrasona bakıyor çatlamamış yumurta var mı diye. Yani anlayacağın kontrolsüz bir şekilde 3 ay boyunca kullanman tehlikeli.
bunun sebebi eğer çatlamamış yumurta varsa ve de tekrar bu ilacı kullanırsan o çatlamamış yumurta kendini kiste çeviriyor ki bu da tedavi şeklini değiştiriyor, hamilelik çalışmları erteleniyor başka deyişle.
Ayrıca bu bahsi geçen ilaçlar hormon ilaçları olduğu için kontrolsüz kullanılması sakıncalı.
Sana önerim bunu ya dr unla paylaşman ya da başka güvenebileceğin dr a görünmen ve yorumunu alman.
Not: Bu ilaçlar 3 ay üst üste alınabiliyor. Hormon ilacı olduğundan daha fazla alınması sakıncalı.
umarım sana ve diğer merak eden arkadaşlara faydalı olabilmişimdir a.s.
cnm bana 3 ay kullan dedı her defasında adetın 5. gunu baslanıcak dımı
ya kızlar sızın klomen ve progestan hakkında bılgınız varsa aydınlatın benı yaa
arkadaçlar merhaba size birşey sorcam son adti 17 aralık oldu kasımdada23 ekimdede22 yani geçen ay 1hafta erken adet oldum yani 24.gün acaba bu ayda 24,günümü beklemem gerekiyo yoksa 3aya göre hesaplarsam 28.günümü bekliyeyim neolur bana yardımcı olun kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?