Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hadi ya belirtiler başladımı peki inş.gelmez canım

inş gelmez canım ama bilmiyorum ki yaaa.
belim çoook ağrıyo 3 gündür yürüyemiorum doğru düzgün kasıklarımda da önceki adet belirtisi gibi değil ama böyle sanki birileri 5-6 damarımı tutup kenarlara doğru çekiştiriyo ben anlayamdım yaaa olacaksa olsun ve bitsin bu arada göğüslerimde şiş ve kaşınıyooo

kızlar ben yine hamile değilim maalesef, üzüldümmü evet üzüldüm tabi amaaaaaan varmı benden rahatı kafam rahat derdim yok çok şükür, kendimi evutmayı çok iyi öğrendim artık, dün gece hiç uyuyamadım sabahı zor ettim midemde inanılmaz bi ağrı vardı hafifte bulantı sonra karnım ağrıdı o kadar korktumki olacak diye neyse saat 6 ya kadar bekledim ve adetim başlamadı, o kadar heyecanlandımki kesin var duygusun akapıldım çok ümitlenmiştim ama çok garip duygu karmaşası yaşadım bu seferde ya varsa diye hafif bi korku oluştu ama yinede çok istiyodum testi yaptım bekledim bekledim 2. çizgiyi göremedim, yaaa böyle oldu işte bu aylık umut hikayemde buydu bu arada hala adetim başlamadı çok can sıkıcı bi durum

kızlar şuan ne yapıyorum biliyomusunuz canım salça çekti ekmekleri sürdüm sizede söylemek istedim galiba ben hamileyim bu saatte insanın canı bişey çekermi canım

cnm ıdrarda gozukmeyebılır bunuj hepımız bılıyoruz kac gun gecmıstı senın?

olsun canım üzülme allah hayırlısını versin en kısa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah bak bende bekliyorum en azından sen olmadığını biliyosun ben onuda bilmiyorum bekliyorum işte:dilcikar:

cnm ıdrarda gozukmeyebılır bunuj hepımız bılıyoruz kac gun gecmıstı senın?

valla benimde bugun 6.gün ama test yapmadım daha bekliyorum ya gelirse test yapıp üzülmek istemiyorum 10 gün geçmesini beklicem ayrıca bu akşam banyo yaptım sol kasığımda çok sancı oldu ama geçti acaba sıcak sudanmı kaynaklanmıştır

bılemıyorum sıcak sudanmı ama uzuklme cnm hayırlısı bellı olmaz belkıde vardır bebıs

bide dün gece rüya gördüm tam test yapcakmışım bi bakıyorum hastalanmışım ama yinede test i yaptım sonuç pozitif ve çizgi hemen belirginleşti sonra eşime söylüyorum çizgiyi gördüm diye oda ne anlama geliyo dedi bende hamileyim dedim acaba psikolojik olarak çokmu etkilendim

olabılır bende ruyamda amelıyat oluyrm bebek olması ıcın esımde cok takıyorsun kafana dıye kızıyo

günaydın kızlaarrhihoyyyt
nasılsınız bugünfisfisfis
kestane varmı bi gelişme,belirtiler devam ediyomu,ver artık bize güzel haberi yaa:lepi:

Günaydın kızlar,
hala adet olmadım ben ya 9 gün geciktim, arkadaşım bana sen kan testini çok erken yaptırmışsın ben adetim 2 hafta geciktikden sonra yaptırmıştım değerim 0.495 çıkmıştı doktor 2 haftalık hamilesin demişti diyor, valla ben de biraz heyecanlandım kan testimi 6 gün geciktikten sonra yaptırdım acaba böyle bişey olabilirmi? hiç adet belirtim yok adet olmadan önce göğ.şişer ve acırdı şimdi şiş ama ağrı yok, karnımda şişkinlik var ama adet ağrım yok, ne oluyor anlamıyorum yarın doktordan randevu aldım dua edin kızlar ya süprüz bişeyler olsın buna çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…