- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.701
cnm dualarımız senınle rabbım yar ve yardımcın olsun ...
ya benımde bugun kasıklarımda agrı var arkadşalr biliyosunz ben takılmma böle seye ama usuttum mu ne yadadun doktora sınır oldum bid eustune bı kaç söz duydum insna alrdan moarlım çok bozuldu geceyatakta agladım agladım agladım kocişm noldu diyo yok bişi dedim sonra duraamdım anlattım onada aglarken uyuyakalmışım
slmmmmm kızlarrr
ancak toparlanabildim..ağrım çok var ama size haber vemek istedim
sabah 9:30 da laparoskopi yapıldı..1 saat sürdü..iki yerden delik açıldı.
ve malesef tüp bebekten başka şansım yokmuş...8 sene önce geçirdiğim bir ameliyat ve bağırsak tüberkülozu nedeniyle tüplerim işlevini kaybetmiş ve iki tüpümde tamamen kapalı çıktı...açılamaz durumdalar..dr. açık olsaydı bile tüplerdeki tahribat nedeniyle hamile kalamazmışım...rahim ve yumurtalıklarda kistler ve yapışıklıklar varmış..bunları temizleyebildiklerini temizlemişler...
sonuç olarak zaten 1 ay ilişki yasak..ondan sonrasında araştırma yapıcaz..ve yaza kadar ilk tüp bebek denemesini yaptırmayı düşünüyoruz...
ama sonuçta şuan manevi olarak hiç iyi değilim...kayınvalidemler bebek düşündüğümüzü baştan beri bilmiyorlardı..bugün eşim anlattı...kayınvalidemde kızımın canı sağolsun demiş..çok duygulandım.ama rahatladımda...inşallah bunlarıda atlatacağız...
destekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?