Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (16.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.
cicek heydi ve peloosh arkadşım ekledım sizleri listeye listemiz ugur getırsın inş

canan cım kırmızıları görmedn sılmıyopruz lısteden kımseyı umıdnı kaybetme daha gunun yenı gelnmiş idrarda çıkmya bılrkı

ya benımde bugun kasıklarımda agrı var arkadşalr biliyosunz ben takılmma böle seye ama usuttum mu ne yadadun doktora sınır oldum bid eustune bı kaç söz duydum insna alrdan moarlım çok bozuldu geceyatakta agladım agladım agladım kocişm noldu diyo yok bişi dedim sonra duraamdım anlattım onada aglarken uyuyakalmışım

eltimin annesi dediki eltimin bi komşusu varmış 14yıllır olmuyormuş SİİZİN GİBİ DEDİ çok zoruma gıttı yaaa.insanlar böle patavatsız böle gerızekalı olmk için çok mu caba harcıyorlar acaba kursu varda kursunamı gidiyorlar bızm haberımz yokken. anlayamıyorum.kayınvalideme söledım bnd eanne böl böle dediçok zoruma gıttı dıye.oda kızdı takma kızm sen faln dedi moral vermeye calıştı sonrada dEdi ONLAR ANALI KIZLI NEYI NERDE KONUŞCAKALRINI BILMIYOLR DEDİ.bide kayınvalidem kaynıma sormuş oglum dusunmuyonuzmu dıye oda ANNE ABİMİ BEKLIYORUM ONUN OLSUN önce demiş.yanı kaynıma sevındım mıu uuzldum mu bılemdım kayınvalidme kaynımdan laf çıktı sne onunole görundugune bakma aslında çok ince duusnuyor böle böle diyo dedi oda başladı agalmaya bnde başaldım aglamaya.eşime kaynımın dediğini sölemdım sölesem eşimd eçok uzulurdu eltımın annesının dediğini söyledım sadece ne varkı bunda dıyo işte neye kızdıgımıda tam analyamdım sizlede paylaşmk istedım

yanı ben bugunlerde iyi gunumd e değilimonceden her arkadaşa tektek cvp yazardım simdi yazamıyorum kusura bakmayın kelin ilaçı olsa oncekendı abşına dıye bı lafvarya işte ondna benımkıde
ama dualrımzı eklsık etmeyelım bırbırmıze ben dun hem agladım hemd esizlere dua ettım

kadriyecim kafana takma bende yakın zamanlarda laflar duydum ama boşverdim kim nederse desin takmıyorum artık önceden böyle deyildim zırzır aglardım gece gündüz üzülme hepsini koyver gitsin:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

kadriye sen anlattın neye kızdıgını bende anlatayım benden 1 sene sonra komşumuzun kızı evlendi kızın annesini de çok seviyodum ve kızı iki sene sonra hamile kaldı yeni dogum yaptı kızın annesi kendi anemi görüyo diyoki ben geçtim seni senden önce annane oldum önce senin kızın evlenince bizimkiler evde kaldı diye korktum demiş annemde demişki biz kimseyle yarış yapmıyoruz allah nezaman verirse ozaman olur demiş işte agzından ne cıktıgını kulagı duymayan cinsten bunlar lafın nereye gidecegini düşünmüyolar ama takmadım kim nederse desin

canım o bizdede var ya.. eşimin ailesi biliyor benm ailem biliyor ama eşimin memlektine gidince herkes aynı anda soruyo bi de güya espiri yapıyolar göbek mi bebek mi die hem kiolmla hem bebkle dalga geçiolar anlıyacağınız orya gidip yok henüz demeyi hiiçççççççççççççç canım istemiyorrr...

bide ben haziran ayında ilk defa istanbula doktora gittim oda bi hemşire akrabamız var onun ısrarı üzerine gittik burdaki doktorumun dediklerini dedi tahlillerimi gösterdim temiz cıktı neyse ben ilkdefa istanbula doktora gittim ve teyzemin kızıda bebek le ilgili soru falan sormuştu ilaç kullanıyodun ne oldu falan diye bende dedimki bem o ilaçları keyfiye kullandım dedim sonrada iş istanbuldaki doktora geldi oyüzdenmi kaldın istanbul yollarında diye bi laf dedi bende çok güzel agzının payını verdim ve şimdi msnesini acamıyo benle karşılaşaçak diye ve kaynanamda çok geliyo üstüme niye olmuyo diye e birazda o da haklı tek gelinolunca hemen olsun istiyolar ama ben duymamazlıktan geliyorum bu lafları kısacası YORULDUM ARTIK YETER YETER diyorum

slmmmmm kızlarrr

ancak toparlanabildim..ağrım çok var ama size haber vemek istedim

sabah 9:30 da laparoskopi yapıldı..1 saat sürdü..iki yerden delik açıldı.

ve malesef tüp bebekten başka şansım yokmuş...8 sene önce geçirdiğim bir ameliyat ve bağırsak tüberkülozu nedeniyle tüplerim işlevini kaybetmiş ve iki tüpümde tamamen kapalı çıktı...açılamaz durumdalar..dr. açık olsaydı bile tüplerdeki tahribat nedeniyle hamile kalamazmışım...rahim ve yumurtalıklarda kistler ve yapışıklıklar varmış..bunları temizleyebildiklerini temizlemişler...

sonuç olarak zaten 1 ay ilişki yasak..ondan sonrasında araştırma yapıcaz..ve yaza kadar ilk tüp bebek denemesini yaptırmayı düşünüyoruz...

ama sonuçta şuan manevi olarak hiç iyi değilim...kayınvalidemler bebek düşündüğümüzü baştan beri bilmiyorlardı..bugün eşim anlattı...kayınvalidemde kızımın canı sağolsun demiş..çok duygulandım.ama rahatladımda...inşallah bunlarıda atlatacağız...

destekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...a.s.

geçmiş olsun canım en azından her ay boşuna ümit beslemeyeceksin biz şimdi besliyoruz da noluyo bilmiyoruz ki daha doğrusu bilmiyorum ki içimde neler olup bitiyo...
kayınvaliden destek bulmanda güzel herkes anlayışlı olmuyo maleseff
işlallah ilk tüpte tutarr..

kayın vaideni candan kutluyorum sewgiyle kucaklayıp ellerinden öpüyorum keşke benimkide aslında bi çok kadınınkşide çöle olsa allah razı olsun ondan seni kızı gibi seviyo demekki sana gelince iyi düşün iyi olsun meleğim herşey daha iyi olacak

sudenazcım canım geçmiş olsun allahım hayırlısını versin bence çok önemli bir yol katettin biliosun net olarak durumunu bence dahada güçlenmelisin neden olmadığı belli ilk tüpte ikizlerin olur bir daha uğraşmazsın umrım ben inanıyorum senin inancına

kadriye sıkmışsın canını böyleleri çok var etrafta leylim gibi tıka kulağını walla artık ben tıkıyorum tatilde banada sorcak komşular söylicem artık ne yapayım yalan söylemek daha zor gelio sende sudenazda beişlerinize kavuşacaksınız öyle hissediyorum bu sayfanın kurucuları olarak inş. isteyen tüm arkadaşlarda vede bende kavuşucaz eşşek sıpalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…