Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar doktoruma göre bugün adet olmalıymıişım ama ben 18 bilemedin 20sinde olucam ağrım çok var depreşti kistimin sancıları kötüyüm

canım çok geçmiş olsun :1hug:
en azından sorun belli ve tedaviside mümkün :teselli:
Allah daha fazla aratmasın aşkitom Şeniz

çok geçmiş olsun canım, bebişin sana tüp bebekle gelecek inşallaha.s

wintersun nasılsın canım.benimde adetim 3 gün gecikti ama bilemiyorum pko dan hamileliktenmi...ben hap kullandımmı onun etkisi 2 ay sürer.bu sefer hapımı 3 ay kullandım yani 6 ay etkisinin devam edip düzenli hastalanmam lazım.2 aydır düzenli geliyor çünkü.yani daha 4 ay daha düzenli olmam lazım ama bakalım.idrar testinde çıkarmı ki.

canım aynı şekilde ya önce eğer hap kullanırsam bi müddet düzene girio onun için bekliorum aslında biraz daa....
ya kan testinde çıkar ama oraya gitmek bile iyice motive olmanın işareti ee eşimde bilecek artık ciddiye almayacak beni korkuyom wallaaa....

idrar testi yaptım ben çıkmadı canım onun içinde rahatım biraz yok diyorum
bekliyorum şu gün gelecek bugün gelecek die...

kızlar benim bugünde gelmedi ya test aldım yarın sabah yapcam inş.dayanamıcam sizler neler yapıyosunuz yeni geldim eve o yüzden geç açtım

baharcım idrar testi olumsuz çıkarsa yıkılmak üzülmek yok ama bak tamam mı??*
ben 3 gün önce yaptım çıkmadı hamile değil gibiyim ama ümit de dewam edio bi yandan bilmiyorum ki yaaa.......
kan testi en iiisi..:))))))

kızlar nasılsınız.iremcim sende biraz erken yapmşsın testi o yüzden belki çıkmamıştır bekle biraz daha.baharcım sende yarın bize güzel haberler ver emi

bircan erken ama insan dayanamıyoki nese yaptığımda iii oldu 3 gündür hamiş değilim die geziom hasta olmayı bekliom ve rahatım biraz...

inş.üzülmem ama insan ümitleniyo işte ama belirtilerde devam ediyo ya test yapcam çıkmazsa ve adet olmazsam beklerim birkaç gün daha ondan sonra kan testi ama güzel allahım kimseyi bekletmesin

kızlar nasılsınız.iremcim sende biraz erken yapmşsın testi o yüzden belki çıkmamıştır bekle biraz daha.baharcım sende yarın bize güzel haberler ver emi

inşallah canım hayırlı haberiveririm aslında bugün yapcaktım akşam üzeri aldım testi belki kesin sonuç vermez diye cesaret ademedim delikafadulden

evet canım ama gün içerisinde 3 saat idrarını tutarsan sonuç veriomuş.ama artık sabaha ne kaldı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.kaçta yaparsın canım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…