Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

of kızlar gecmısı okumaktan gozlerım şişti :) slm hepınıze nasılsınız

sudenazım gecmıs olsun cnm sende hıc uzulme balım bak bı umıdın var tup bebek bızım gıbı beklemıceksın hemen calısmalara baslıcaksın .. kayınvalıdende pek muhterem kadınmıs massallah. helal olsun. ınsanın halınden anlıyomus demekkı... sen hıc uzulme hersey yoluna gırıcek hadı toparlan ve gelecek guzel gunlerı dusun moral lazım sana bu donemlerde a.s.

iyiyiz canımmm hoşgeldinnnn walla seni tam bir gece kuşu ilan ediorum saat 12 den önce gelmion haaa.....
sen nasılsın??*

evet canım ama gün içerisinde 3 saat idrarını tutarsan sonuç veriomuş.ama artık sabaha ne kaldı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.kaçta yaparsın canım testi

valla canım kocacım sabah 8 gibi kalkıyo ozaman yaparım laptopu evde bırakırsa hemen yazarım

kızlar size birşey sorcam adet olcağınıza yakın ilişkiye girerken bi acıma yanma hissediyomusunuz ayıptır sorması

:1hug:Sudenazım canım çokk geçmiş olsunn.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınsallahhh

evet canım ama gün içerisinde 3 saat idrarını tutarsan sonuç veriomuş.ama artık sabaha ne kaldı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.kaçta yaparsın canım testi

ama 3 saat tutamamki yarım saatte bir tuvalete gidiyom oyüzden beklicem keşke tutabilsemkaydirigubbakcemile2

ahanda heyecan bastı walla
bıraksın canım laptop u burda açar açmaz senn mesajını bekleyecek olan ben olucammm.......:)))

iyiyiz canımmm hoşgeldinnnn walla seni tam bir gece kuşu ilan ediorum saat 12 den önce gelmion haaa.....
sen nasılsın??*

cnm kociş anca kalkıyo pc basından napiim :)) bıde fırca yıyıyorum ustune heheheh sabah kalkmak zor oluyo ama napiim gırmeden duramıyorum kk ya.. bende ıyıym cnm saol calısıyoruz ıste bu aralar tam gunlerı herıf ne zaman civ civ cıkacak dıyo ( yanı yumurtlamaktan bahsedıyo ) heheheheh lülülülülülü

ayy kestane inan çok heyecanlandım ya senin adına arkadaşlar sizlere bişi sorucam benim sol tarafımda batma oluyo ara ara bu neden olabilir...

ayy kestane inan çok heyecanlandım ya senin adına arkadaşlar sizlere bişi sorucam benim sol tarafımda batma oluyo ara ara bu neden olabilir...

canım valla adete yakında insan yumurtlayabiliyomuş belki ondandır belkide hamilesin ondanda olabilir inş.hamilesindir

ya o btmalar bende de var ama sanki birazda batma değilde şööle içerden biri damarları mı çekip bırakıyo gibi ani giriyo ve bir iki saniyde kayboluyo ve müthiş bi bel ağrım vardı bugün biraz daha iyiyim normalde adetin ilk günü olurdu ama adet olmadan geçti bu ay ağrıı.

valla kızlar o batmalar bendede oldu bu ay normalde olmazdı yada ben farketmiyodum ve bide hem batıyo hemde yanıyo sanki bi sıcaklık oluyo ondan sonra

hmm canım inş. hamileliktendir çok okudum burda hamilelik belirtisi oluyomuş damar çekilmesi gibi.ayyy hadi inş..

hadi ya baharcım gerçek mi ben hiç duymamıştım bak yine garip oldum terledim haaaaaaaaa....:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…