E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.861
kadriyecim görmemişim eklediğini..
nasılsınız kızlar yeni haberler varmı
canım pardon :) ben rahatsız olunca gıremedıgını duusnerk ekeldım sneı nasılsın çokçok gecmiş olsun
yaşafi ya allah cek bol bol 391 defa canım sayısı da inş rabbım en yakın zamnda şifa verecek sana ve bebeişin gelecekkkkk
yok ben ole heray almıyorum gunum gecrse ole ama buay gunum gelemdn sağlık ocagında yaptırmayı dusunuyorum takvıme baktımda
2ocak pazrtesıye geliyor benım gunumde 3ocakya 2sınd eyaptırsammı dıyorum
doktorum umıtlendırmk ıstedı benı rahım fılmınden sonra kolay oluyor dıye ama ben umıtlenmk için çok erken oldugunu duusnuyorum
2ay sonra 2yıl olck kurtaj olalaı dıye kolay nerdeyse 3yıldır korunmuyoruz bız 3yıldır heray regl olmk umıdını kaybetmk artık çok zoruma gıdıyorr oyuzden umıtlenemıyorum annemler kayınvalidmler olck dıyolra hatta annem dun bebiş olsun bend eona cici cici kazakalr orerım dedi çokzoruma gıttı ama tebessum edebıldım sadece ben buar çok tkakıyorum kafama yaa engelleyemıyorum kendımı
yokyok yok.....senağlama
[sıze="3"]geçmiş olsun canım..haptan kaynaklanmış olabilir..ama yinede bence mutlaka dr.unu ara sor...önemli bi durumda olabilir..[/sıze]
cnm ne gibi önmli bi durum dersın ..ben devlet hastanesıne gitmiştim demır eksikliği için o dru nerden bulayım bulamamkıkadınhastalıklarına gittiğim ayrı bı dr var onumu arasam kı ?
evet cnm haklsıın vkıtsız gelen bı kanamanın bı sebebı vardır mutlaka ..ilgilendgn için tesekkurler[sıze="3"]canım endişelenme...sadece biz kadınlar herşeye duyarlı olmalıyız..vakitsiz gelen kanama nın mutlaka bi nedeni vardır...sen kadınhastalıkları için gittiğin dr.u arayabilirsin...ben her şüphemde mutlaka arıyorum..hiç bişey sağlığımızdan önemli olamaz.[/sıze]
sudena geçmiş olsun canım...onceki sayfaları okudum....tedavi yerine tüp daha kolay olacaktır...inşallah ilk denemede tutar....
canım yaratan hepimiz için düşünmiştür doğru zamanı...sabredip bekleyeceğiz.
kadriye maaşallah sen de caylardan beri gelmiyosun...ders çalışsana kuzum...
yegane bende de sapıtık günler...21 güne kadar düştüğü dahi oldu...bazen de 30-31 günde teşrif ediyorlar haşmetli efendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?