Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mevzey naber canım kocişini nasıl korkuttum ama bugün heheheee..
hayıtı nasıl yapıoduk canım ya?
bi de hani bizim bu yaptığımız patates vardı ya patatesin içine bişi koyuyomuyduk sarmısaklımıydı yoğurdu...

ya mevzey çıkmış mevzey le beraberiz biz diyarbakırda beraber okuduk üni de... aynı yere tayinimiz çıktı beraber bi patates yapmıştık yarın misafirim gelio da doğru mu die teyit edeyim dedim ama gitmiş...

kadriye benim adetim başlamadı daha belim ağrıyo

canım bıda yapsn aa test sen yada kan testı yaptır yada belke umıte tmk haylkurmk bıle çok guzel ayrı bı guzeloluyor bugunlerde sen haaly kur bncebızım içinde hayal kur olurmu ben artık hayal kuramıyorum çünkü

neden öyle diyosun canım ya bence içimizde en ümitli sensin ben gerçekten kendim için hiç ümitli değilim aslında biliyosun sadece kendimi avutuyorum ben, sen en azından çare arıyosun doktora gidiyosun ne var ne yok biliyosun ben daha gitmedim doktora falan bişeyde bilmiyorum

kızlar ben çıkıyorum malum yarın misafir var sabah pasta yapıcam taze taze olsunlarrr....
iyi geceler..

kıslar dün adet günümdü.ben dayanamadım test yaptım.tabii sonuç negatif kızıp çöpe attım.10,15dk sonra dayanamadım aldım tekrar baktım vee çok silikde olsa çifit çizgiyi gördüm.saat 4 gibi hafif bi lekelenmem oldu,akşam kasık ve bel ağrısından öldüümmm..ha oldum ha olacam derken sabah oldu.testi tekrarladım ikinci çizgi biraz daha belirginleşmiş...ama ara ara hala pembemsi bi leke devam ediyo..sadede geleyim.dr gittim alttan ultrasonla baktı, kese görünmüyo daha küçük olabilir dedi,kan testi verdim.akşam saat 7,30da sonucu aldım.beta 92,64 hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm....
ama hiç sevinemedim.dr lekelenmem olduğu için,progestan ve folik asit verdi.dış gebelik olabilir p.tesi testi tekrarlayalım dedi.hee aklıma gelmişken dr,senin daha günün geçmemiş dedi.ben,merak ettim dayanamayıp yaptım böyle böyle diye anlattım..dr güldü..
kıslaaar noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr dualarınızı esirgemeyin.benim dualarım tüm bebiş isteyenler içiiiiiiiinnnn.

canım gözün aydın. Hayırlısıyla keseyi de kalp atışlarını da duyarsın inşallah. Bu saatte ne güzel bir haber.hihoyyyt Lekelenmeye kafanı takma bakalım. İnşallah herşey yolunda gider...

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (17.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

elitu canım hayırdır niye uyuyamıyosun?kafana hiç bişi takmaki gelsin bebişin canımmmmmm.
kadriye canımm.beni hamiş listesine istersen ekleyebilirsin canımm.karşısınada bişiler yaz artık.hepinizi çok çoooooooook öpüyorum kıslaaaaaarrr.

Herkese iyi gecelerrr...
Mehtap gülü hadi bakalım hayırlısı. İnşallah herşey yolunda gider. Bence içini ferah tut. Adet günün tam olarak geçmese bile hamile kaldığında adet günü lekenmeleri ağrıları sancıları oluyor. birazcık sabir bir haftaya kalmaz herşey netleşir gibi geliyor bana.
Ne tuhaf demi testi yap çöpe at sonra bi bakıver SÜPRİZZZZZ...Hadi bebişgelecek hadi evin mis gibi bebiş kokacak ne güsellll:teytey:. Allahıım tüm isteyenlere nasip etsin...:Saruboceq:

kızlar merheba dahayeni geldim ve hala daha adet olmadım bugün test yaptım ya sonuç negatif ya acaba testte çıkmayıpta hamile kalanı duydunuzmu kafayı yicem 8 gün oldu ve daha yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…