- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.901
kadriye benim adetim başlamadı daha belim ağrıyo
canım bıda yapsn aa test sen yada kan testı yaptır yada belke umıte tmk haylkurmk bıle çok guzel ayrı bı guzeloluyor bugunlerde sen haaly kur bncebızım içinde hayal kur olurmu ben artık hayal kuramıyorum çünkü
selam kıslar nasılsınız?inşallah herkes iyidir..
kıslar dün adet günümdü.ben dayanamadım test yaptım.tabii sonuç negatif kızıp çöpe attım.10,15dk sonra dayanamadım aldım tekrar baktım vee çok silikde olsa çifit çizgiyi gördüm.saat 4 gibi hafif bi lekelenmem oldu,akşam kasık ve bel ağrısından öldüümmm..ha oldum ha olacam derken sabah oldu.testi tekrarladım ikinci çizgi biraz daha belirginleşmiş...ama ara ara hala pembemsi bi leke devam ediyo..sadede geleyim.dr gittim alttan ultrasonla baktı, kese görünmüyo daha küçük olabilir dedi,kan testi verdim.akşam saat 7,30da sonucu aldım.beta 92,64 hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm....
ama hiç sevinemedim.dr lekelenmem olduğu için,progestan ve folik asit verdi.dış gebelik olabilir p.tesi testi tekrarlayalım dedi.hee aklıma gelmişken dr,senin daha günün geçmemiş dedi.ben,merak ettim dayanamayıp yaptım böyle böyle diye anlattım..dr güldü..
kıslaaar noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr dualarınızı esirgemeyin.benim dualarım tüm bebiş isteyenler içiiiiiiiinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?