Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar mesajları anca okuyabiliyorum mehtap gülü inş.hayırlı haberlerini alırız allahım yardımcın olsun inş.ters bişeyler olmaz

mehtap gülü çook sewindim canım işallah sağlıklı bi şekilde kucağıns aalırsın bebişini... dualarımız seninle.

kızlar kırmızı kart gördüm ben yine

yeni tarih 12 şubat

denemelere başlamadan önce hiç sekmeden 28 günde bir adet oluyordum. denemelerden sonra 26 güne indi. hayırlısı..

mehtap gülü cok cok tebrik ederim. darısı tüm isteyenlerin, bekleyenlerin başına :dance:

irem sağol canım hayıt için bir bardak suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı haytı koy demlensin iç.patatesin içine pul biber vede karabiber tuz koyuyoız üstüne sarmısaklı yoğurt afiyet olsun yeni gördüm yazını evet ii korkutmuşun mev.ü

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (18.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN

MEHTAPGÜLÜ TEBRİKLER CANIM...İNŞALLAH HİÇ BİR AKSİLİK ÇIKMAZ..BEBİŞİNİ SAĞSAĞLİM ALIRSIN KUCAĞINA

BİJOUX EKLEDİM CANIM yerimseniben

arkaşlar herkeze merhaba benide listeye eklerminiz aralık 18de adet olmuştum bu ay hala bişey yok umarım hüsrana ugramam yüce rabbim herkeze en kıza zamanda dünyanın en güzel duygusu olan anneligi tatdırsın

arkaşlar herkeze merhaba benide listeye eklerminiz aralık 18de adet olmuştum bu ay hala bişey yok umarım hüsrana ugramam yüce rabbim herkeze en kıza zamanda dünyanın en güzel duygusu olan anneligi tatdırsın

BEKLEDİĞİN ADET TARİHİNİ VERİRSEN TABİKİ EKLERİZ yerimseniben

merhaba canım bende aralık17 de adet oldum ve hala yok senin belirtilerin varmı

karnıma arasıra kramp gibi agrı giriyor ve gögüslerim çok şiş ve karnımda şiş ama bilemiyorum umarım olmam ikimizde güzel haberler alırız.....ama bilemiyorum bugünle beraber 31 gün oldu normal adet günü 28 gün degilmidir

VALLA CANIM kişiden kişiye değişiyo günler ben geçen ay24.gün adet oldum 3 gün sürdü ve8.gün dün yani test yaptım negatif çıktı acaba diyorum testlerin yanılma payı varmıdırCADIARZU

en güvenilir test kan testi yapmakmış araştırmıştım gebelik testlerinin yanlış olma olasılıgı yüksekmiş bende çok güvenmiyorum açıkcası en iyisi kan testi tabi ben hala hiç test yapmadım korkuyorum

valla bende korka korka yaptım ama sonuç meydanda ve hala adet olcakmışım gibi görünmüyo senin kaç gün sürdü adetin benim 3 sürdüğü için gelmesi gereken günün üstünden 9 gün geçti

benimde 4 gün sürmüştü allahım biran önce iyi haberler alsakta şu stresten kurtulsak çocuk yapmanın bu kadar zor olacagını tahmin etmemiştim

aynen bnde bilseydim bukadar zor lduğunu baştan hiç korunmazdım peki sende hamilelik belirtilerine benzeyen belirti varmı

kusma falan yok ama burdan okuduklarıma göre benziyor gögüs uçlarım kabarda karnım şiş ve agrım var ve çok yiyorum bunlar belirtimidir yoksa başka bişeymi bilmiyorum sende bişey yokmu

valla canım nerdeyse bütün belirtileri yaşadım oyüzden kesin hamileyim diye düşünüyodum ama tabi sonuç negatif oyüzden bekliyorum gelmesini bakalım gelcekmi

amin canım yalnız 3 gün karnım ağrıdı normalde gelmeden ağrımaz ama bu sefer gelmiş gibi ağrıdı acaba buda belirtimidir duydunmu hiç ama şuan ağrımıyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…