- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.941
amin canım yalnız 3 gün karnım ağrıdı normalde gelmeden ağrımaz ama bu sefer gelmiş gibi ağrıdı acaba buda belirtimidir duydunmu hiç ama şuan ağrımıyo mesela
Herkese iyi gecelerrr...
Mehtap gülü hadi bakalım hayırlısı. İnşallah herşey yolunda gider. Bence içini ferah tut. Adet günün tam olarak geçmese bile hamile kaldığında adet günü lekenmeleri ağrıları sancıları oluyor. birazcık sabir bir haftaya kalmaz herşey netleşir gibi geliyor bana.
Ne tuhaf demi testi yap çöpe at sonra bi bakıver SÜPRİZZZZZ...Hadi bebişgelecek hadi evin mis gibi bebiş kokacak ne güsellll:teytey:. Allahıım tüm isteyenlere nasip etsin...:Saruboceq:[/QUOT
başıma gelmeden bilemem.bende tedavi görüyorum ama hamilelik bu kadar yeniyken o çubuk ulrurasonla baktırmam diyorum.ne olursa olsun bebek zedeleniyo.drda seni zorluyo baştırıyo.of bilmiyom.etrafımda 3 kişi var.görümcem 8 9 kere düşük yaptı.
hafif kanama ,haydi dra ,sonra cubukla dr karıştırıyo ,sonra kanama artıyo....
kıslar dün adet günümdü.ben dayanamadım test yaptım.tabii sonuç negatif kızıp çöpe attım.10,15dk sonra dayanamadım aldım tekrar baktım vee çok silikde olsa çifit çizgiyi gördüm.saat 4 gibi hafif bi lekelenmem oldu,akşam kasık ve bel ağrısından öldüümmm..ha oldum ha olacam derken sabah oldu.testi tekrarladım ikinci çizgi biraz daha belirginleşmiş...ama ara ara hala pembemsi bi leke devam ediyo..sadede geleyim.dr gittim alttan ultrasonla baktı, kese görünmüyo daha küçük olabilir dedi,kan testi verdim.akşam saat 7,30da sonucu aldım.beta 92,64 hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm....
ama hiç sevinemedim.dr lekelenmem olduğu için,progestan ve folik asit verdi.dış gebelik olabilir p.tesi testi tekrarlayalım dedi.hee aklıma gelmişken dr,senin daha günün geçmemiş dedi.ben,merak ettim dayanamayıp yaptım böyle böyle diye anlattım..dr güldü..
kıslaaar noluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr dualarınızı esirgemeyin.benim dualarım tüm bebiş isteyenler içiiiiiiiinnnn.
valla canım hep negatifi gördüğüm için üzülmekten korkuyorum...kızlar şimdi okudun bi topikte hamile kaldığınızı öğrenmek istiyorsanız idrarı geceden bir yere koyun sabaha kadar bekletin sabah tortular kabarıp dibe çökerse hamileymişsiniz.bunu yazan şuan hamile denemiş ve anlamış ordan hamileliğini.resimlerinide koymuş hatta kum gibi böyle dipte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?