- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.981
canım hiç üzülme. çok iyi tüpbebek merkezleri var. ist. bahçeci. bol bol dua et. inşallah olucak.slmmmmm kızlarrr
ancak toparlanabildim..ağrım çok var ama size haber vemek istedim
sabah 9:30 da laparoskopi yapıldı..1 saat sürdü..iki yerden delik açıldı.
ve malesef tüp bebekten başka şansım yokmuş...8 sene önce geçirdiğim bir ameliyat ve bağırsak tüberkülozu nedeniyle tüplerim işlevini kaybetmiş ve iki tüpümde tamamen kapalı çıktı...açılamaz durumdalar..dr. açık olsaydı bile tüplerdeki tahribat nedeniyle hamile kalamazmışım...rahim ve yumurtalıklarda kistler ve yapışıklıklar varmış..bunları temizleyebildiklerini temizlemişler...
sonuç olarak zaten 1 ay ilişki yasak..ondan sonrasında araştırma yapıcaz..ve yaza kadar ilk tüp bebek denemesini yaptırmayı düşünüyoruz...
ama sonuçta şuan manevi olarak hiç iyi değilim...kayınvalidemler bebek düşündüğümüzü baştan beri bilmiyorlardı..bugün eşim anlattı...kayınvalidemde kızımın canı sağolsun demiş..çok duygulandım.ama rahatladımda...inşallah bunlarıda atlatacağız...
destekleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...a.s.
irem sağol canım hayıt için bir bardak suyu kaynat içine 1 tatlı kaşığı haytı koy demlensin iç.patatesin içine pul biber vede karabiber tuz koyuyoız üstüne sarmısaklı yoğurt afiyet olsun yeni gördüm yazını evet ii korkutmuşun mev.ü
arkadaslar merhabaa
sudenazcımsana sorularım vardı
1.laparoskopı olmadan yanı narkoz verılmeden onde vajınal bakıyyolarmı
2.amelıyatı o muayene esnasındakı yattıgımız catal gıbı seydemı yapıyorlar
3.bırde korunmanız ıcın ne kadar sure verıldı.
4. ben delırıyorum artık dusunmekten
1.laparoskopi olacağım gün vajinal muayene yapılmadı...
2.ameliyathaneyi malesef göremedim...çünkü odadan çıkarken sedyede uyuttular..uyandığımda odaya alınmıştım...fakat çatala çıkarılmadığını biliyorum..çünkü operasyon göbek çevresine açılan delikten mikroskopla bakılarak yapılıyor...
3.bir ay ilişki yasakladı..zaten lekelenmeler oluyor sürekli..henüz geçmedi yani..
4.niye deliriyosun hayatım hiçbişey hissetmiyosynki...yoksa sendemi yaptıracaksın*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?