Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

aa aynı dönemde aynı bloklarda okumuşuz desene...ortak dersimiz var mıydı acaba??* hatırlayamadım...

kızlar mesajları anca okuyabiliyorum mehtap gülü inş.hayırlı haberlerini alırız allahım yardımcın olsun inş.ters bişeyler olmaz

mehtap gülü çook sewindim canım işallah sağlıklı bi şekilde kucağıns aalırsın bebişini... dualarımız seninle.

hoşgeldin canım ne dek bizim gönlümüz genişşş...
bekledğin adet tarihini ve kaç aydır isteidğini yaz bize listeye eklen :)))))

baharcım ya bu idrar a fazla takmayın kafanızı geçmişte okudum da...
en erken hamillelik belirtilerinde bi arkadaş takmıştı ööle kırmızıları görmüş üzlüdüm...
en iiisi kan testi gerisi hikaye...

kestane test yaptınmı merak ettim bu arada benim kırmızılar geldi

valla canım işte dün yaptım negatif ama hala benim kırmızılar gelmedi inş.gelmezde hadi test yaptım psikolojimin rahatlaması lazım ama hala gelen giden yok ne olcak bilmmiyorum:uhm:

wintersun walla içeme gelirdik bazı dersler için ama ortak dersimiz olmadı heralda ama kesin birbirimizi görsek göz aşinalığımız vardır

tesekkür edrım bende kist varmıs bu ay öğrendım doktor kendılıgınden bı ıkı adet döngüsüyle gecer dedı
bende bu aydan ıtıbaren hamıs olmak ıstıyom ama bıyandanda korkuyom kıst sorun yaratır dıye

ama zaten geç yaptın olsa çıkardı bende yaptım çıkmadı bence ümitlenme sende bak benimde daha bugün geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…