- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.001
wintersun geldinmi canım
Herkese iyi gecelerrr...
Mehtap gülü hadi bakalım hayırlısı. İnşallah herşey yolunda gider. Bence içini ferah tut. Adet günün tam olarak geçmese bile hamile kaldığında adet günü lekenmeleri ağrıları sancıları oluyor. birazcık sabir bir haftaya kalmaz herşey netleşir gibi geliyor bana.
Ne tuhaf demi testi yap çöpe at sonra bi bakıver SÜPRİZZZZZ...Hadi bebişgelecek hadi evin mis gibi bebiş kokacak ne güsellll:teytey:. Allahıım tüm isteyenlere nasip etsin...:Saruboceq:
kızlar mesajları anca okuyabiliyorum mehtap gülü inş.hayırlı haberlerini alırız allahım yardımcın olsun inş.ters bişeyler olmaz
mehtap gülü çook sewindim canım işallah sağlıklı bi şekilde kucağıns aalırsın bebişini... dualarımız seninle.
başıma gelmeden bilemem.bende tedavi görüyorum ama hamilelik bu kadar yeniyken o çubuk ulrurasonla baktırmam diyorum.ne olursa olsun bebek zedeleniyo.drda seni zorluyo baştırıyo.of bilmiyom.etrafımda 3 kişi var.görümcem 8 9 kere düşük yaptı.
hafif kanama ,haydi dra ,sonra cubukla dr karıştırıyo ,sonra kanama artıyo....
cnm cok sevındım darısı tum ısteyenlerın basına hayırlı olsun.. tebrık ederım. saglıkla gelsın bebegın ınsallahkaydirigubbakcemile2
mehtap gulu canım tebrık ediyoruzzz rabbım sağlıkla kucagına lamayıda nasıp etsıninş
slm kıslar herkes nasıl?çoook teşekkür ederim canlarım.RABBİM en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh..sudenazcım ayrıca sanada teşekkür ederim hemşerimm,listeye eklediğin içinn..
cangum canım valla dr beni hiç zorlamadı ve bastırmadı.ama başka dr ları bilemem.
görümcene geçmiş olsun tatlım,MEVLAM hepinizin gönlündekini versin kıslaaaaaaaaaaaaarrr..
bu arada lekelenmem kesildi gibi, bakalım sabah ola hayrola,dr ne diycek.umarım güzel haberlerle gelirim..
selam kızlar bende yenı üye oldum aranıza katılmak ıstıyorum benıde kabul edermısınız
baharcım ya bu idrar a fazla takmayın kafanızı geçmişte okudum da...
en erken hamillelik belirtilerinde bi arkadaş takmıştı ööle kırmızıları görmüş üzlüdüm...
en iiisi kan testi gerisi hikaye...
kestane test yaptınmı merak ettim bu arada benim kırmızılar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?