- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.081
slm herkese bilgs. tamirde olduğu için giremedim kızlar kusura bakmayın sudenazcım beni beklemede olanlardan silermisin dün 1 hafta gecikmeyle hastalandımdasenağlamaartık aslında pek umudumda kalmadı:a015:bu gün doktorada gittim klomen verdi başlicam aslında beni artık yazmayın beklemiyorum bu ay çok umutluydum durmadan hayaller kurdum boşuna neyse başınızı ağrıtmiyim rabbim hepimizi tattırsın inşllah. bi gün hamile olduğumu görebilecek miyim:çok üzgünüm: sanmıyorumm
kızlar ben hala bekliyorum 16 ocak adet tarihimdi gelmedi.test yapmadım korkuyorum çünkü yine hüsrana ugramaktan.ama sormadan gcemiycem sizce test yapayımmı cıkarmı?
canım lütfen üzülme. biz stres yapınca olmuyormuş. eğer sorunun yoksa boşver. mutlaka hamile kalırsın .... çok teşekkürler arkadaşlar sizde olmasanız kiminle paylaşıcam ama 18 ay oldu hiç çift çizgiyi görmedim eşimdede bendede sorun yok çok şükür dediğiniz gibi çok stres yapıyorum evin içinde düşün dur belki onun için adet düzenim değişti.belki şubatta kalırım 18 şubata da yazarmısınız beni lütfen kalkıp sirkeleniyim bu gün karanlık evde hiç bişey yapmadan yatakdan çıkmadım öyle umutsuzdum ki allah sizden razı olsun inşl. gelecek ay patlama yaşanırda hepimiz tek tek hamiş olduğumuzu söyleriz k.i b:enbuyukkk:mavi rüya umutsuzluk yok canım bebişin elbet sana gelecek ama bak zmanı varmış biraz daha... sıkma tatlı canını sennn
nihal bence kan testinde kesin çokar. ben olsam yaptırırdım
ben neler yaşadım nihal. geçen sene ekimde dış gebelik. temmuzda tekrar dış gebelik. ve ameliyatla sol tüpüm gitti. ama hala ümidimi kaybetmedim.canım ölede dedim ya üzülmek istemiyorum cünkü cok fazla yasadım bu duyguyu ama bekle bekle nereye kadar dimi?:uhm:
ben neler yaşadım nihal. geçen sene ekimde dış gebelik. temmuzda tekrar dış gebelik. ve ameliyatla sol tüpüm gitti. ama hala ümidimi kaybetmedim.
kestane canım yazmamışsın naptın yaptınmı idrarı ben yaptım.öle kum gibi dibe çöken bişi yok ama ışığa tuttuğumda beyaz beyaz toz gibi şeyler var bir sürü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?