- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.121
benimde hala gelmedi, doktor ayın 30 una gel test yapcam dedi,
merak ediyorum yaaa.
tabikide ebruuu:))hoşgeldin aramıza,beklenen adet tarihini belirtirsen,Kadriye seni listeye ekler en yakın zamanda,umarım bir an önce görürsün çift çizgiyi...
oo canım baya hızlı bır başlangıç ytapmışssınz yaa ohh oh ne guzel hadı bakalım tum iyi dilekelrimizi dualrımızı sizin için yolluyorum canım dualarımızdasın unutmaslm kızlar...
Bugün pansumana gittim...herşey yolunda...
Tüp bebek için ilk adımı attık..
Istanbul bahçelievler medical park hastanesi op.dr. Latif celal küpelioğlu dan ayın 29 unda randevu aldım..öncelikle rapor çıkartmam için yardımcı olacaklar...
Birçok tüpbebek merkezini aradım..hem fiyat olarak hemde başarı olarak en iyi yerin burası olduğuna karar verdik..
Eğer raporu yetiştirirsek şubat ta yetiştiremezsek martta ilk tüp bebek denemesinde bulunacağız...
Bizim için dua edin..herşey yolunda gider inşallah...
kızlar ben birşey danışmak istiyorum ceveplarsanız sevinirim korunmayı bana mart ayında bırak dedi doktorum da ben şimdi kafam karıştı şubatta adet gördükten sonramı yoksa martta adet gördükten sonra mı korunmayı bırakıyım ( mart ayı çok uzak gibi geliyor)
evt canım ya az kaldı 5 aydır memlekete gitmiyorum çook özledim önce antalyay benm memlekete gidicez bi hafta sonra da balıkesire eşimin memelketine gidicez biraz bölünecez ama olsun maksat ziyaret...
rakadaslar bi daki aya artik bu ayda olmadi hatta iki gun once oldum ; heralda stresten heralda biraz ara vericem;subata artik ;
mrb nezaman hasta olman gerekiyordu bende yarın gidicem mrk ettim neden 30 una attı umarım güzel haberler alırsın
günaydın arkadaşlar,,,
Bugün herkesin içinde umut olsun. bizimde bebeğimiz olacak.
slm kızlar nasılsınız ben kırmıızıları gördüm bugün yeni adet tarihi güncellenmesini istemiyorum kadriyecim artık tatilden sonra aşılma sürecim başlıyor
çok fazla üzülmedim ama aşılamanın bekleme süreci geriyo beni artık desteklerinizi bekliyorum o zman geldiğinde....:)
peki neden mart ayı gibi bi krater koydu bi sorun mu var sizde yada hsg filan mı çekildi...
ay çok teşekkür ederim canım kadriyecim canım adet tarihim 3 şubat inşallaj olmam ama
canım benim 14 ocakta gelmesi lazımdı ama bende bu ay geç yumurtlama oldu. normalde adetin 112-14 gibi olur bende 22.gün falan oldu. o yüzden bir hafta daha bekleyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?