Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayırlısı canım ya bakalım beklicem artık...kaldık yine 2 kişi nerde bu kızlar ya

VALLA bilmemki kimsecikler yok belki biraz önce giriş olmuyodu belki ondan bekliyolardır daha

bende diyet guruplarına bakıyodum başlasam i olcak aslında.özel olmazsa kaç kilosun

geçen yıl bu zamanlarda 70 falandım ama bende biraz dikkat ederek ancak bukadar zayıfladım

iyi zayıflamışsın canım.ben55 kiloyla evlendim.65 oldum.soğan suyu i.ince 60 a indim.şuan 60 ta kaldım.ama yşım genç işte 21 daha o yüzden vermem lazım.senin yaş kaçtı canım

bir tane soğanı 4 e böldüm 2.5 bardak kaynayan suyun içine attım kapağı kapalı olarak 5dk kaynattım ılıyınca 1 bardağını öğle yemeginden 1 saat önce.1 bardağını da akşam yemeğinden 1 saat önce içtim bana baya faydası oldu

kızlar kırmızı kart yedim yeni günüm 18 şubat:çok üzgünüm::a015:senağlama

benim afetim 30 ocak ve bu ay çift çizgi görmek istiyorum.gerçi yeni bir karar ama bir an önce bebişimi karnımda hissetmek istiyorum

günaydııınnnn kızlaaarrrkaydirigubbakcemile2
üç-dört gündür internete giremiyodum,epey sayfa olmuş,oku oku bitmedibenneyaptımki
öncelikle sudenaz'cım geçmiş olsun,umarım ilk tüp bebek denemende alırsın bebişini kucağına
veeeeee mehtap gül tebrik ederim canım,hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,iyi ki geldiniz ,hepinize güzel paylaşımlar:sm_cool:

günaydın arkadaşlar bende şubatta çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim benide aranıza alırmısınız

tabikide ebruuu:))hoşgeldin aramıza,beklenen adet tarihini belirtirsen,Kadriye seni listeye ekler en yakın zamanda,umarım bir an önce görürsün çift çizgiyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…