Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ela ne guzel de soyledin vallahi...ben de son iki aydir kafaya takmamaya calisiyorum..ama bu sayfalar olmadan da gecmiyo zaman napcas simdi :S

Ya kızlar zaten burda hem sevinçli hemde üzüntülü haberlerimizi alıyoruz benim dediğim kaptırmamalıyız kendimizi ve düşünmemek ldiyene bak diceksiniz ama ben söz verdim kendime takmıcam..Kızlar doldurucaz göbişeri inş.Bebişimize kovuşucaz :)

kızlar doktora gıttım hormon tahlili yaptırmıstım belkı bas agrım hormonlardandr dıye normal cıktı bı tek adetıme 1 hafta var fsh bıraz düşük cıktı doktor adet görmedıgın için normaldır dedı bıde e2 yüksek cıktı oda yumurtanın catladıgını gösterırmıs ama adetıme bı hafta var sımdıye kadr gebeysem ortaya cıkardı bılgısı olan varsa bana cvp yazabılırmı

arkadasim benimde 2 günüm gecti ve kac gündür mide bulantisi var ama istihfar etmiyorum sadece hafif mide bulantisi hatta bügün biraz cikolata yiyim dedim midem nerdeyse agzima geldi,,,,,,,,test yaptim aksam ama negativ....bu belirsizlik insani cildirtiyo....:uhm:

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum baklava arkadaşım...Sabredicez ve takmıcam bak bişe varsa bile hormanel dengeni bozuk ona zara veriyosun yoksa da napalım pes etmeden yola devam dolduruca o göbişleri bebekle birgün inancımızı yitirmememliyiz..

CAnım belki geç dölenme olur bilemezsin.BAksabahtan beri yazıyorum kafaya takmak yok diye kızıcam ama şimdi ha :mymeka: şaka şak kızarmıyım hiç.Canım benim ne olur takma kafana bak şimdi ne düşün ben öle yaptım bebeğime içimdeyse ona zarar veririm onun için hiç bişeyi düşünmücem dedim.Hastalanıncada şükret Çünki ömürleri boyunca o adet kanamasını göremeyenler var o kanı görmek için doktor doktor dolananlar var ...Çok şükür dicez ve zamanının beklicem tamammı canımın içi hadi kızlar hep beraber bu günleride atlatıcaz ve göbişleri doldurucaz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::1hug:

bu benim aldığım 120 tl gülenyüz var eğer o gün yumurtlama varsa,yoksada boş yuvarlak var henüzz gülen yüzü göremedim.ama bi arkadaşım 8 ay denedi olmadı daha sonra bu testi yaptı ve o ay hamile kaldı bende ondan bi umut aldım inşallah olur.yanlız 120 ytl ye bitmiyor iş içinde 7 tane test var onlar bitince araştırdım ayrıca test almak gerekiyor onlarda 20 tanesi 80 ytl.kaydirigubbakcemile3

sağol canım öncelikle çok teşekkür ederim.ne yapalım hepimiz her ay yeni bişeyler deniyoruz belki bir yardımı olur diye bendee bu ay bunu deniyorum bakalım bi arkadaşım bunun sayesinde kaldı bu testle hamile.yanlız bu seninkiyle benim test farklı sanırım benimkinde çizgi yok gülen yüz var :) çizgiler testteki gibi yanıltabilir dediler silik falan çıkar diye ondan bunu aldım inşallah faydası olur.sende en kısa zamanda hamile kalırsın umarımmm

beni de hamile kalmak isteyenlere eklermisiniz

kızlar adet oldum bidahaki ay için yrniden liste neden mayısa geçti birden nese bilmiyorum noolduunu ben mayısa kadar kalmak istiyom inşallah hepimiz kalırız dualarım hepimizle

cevap için sağol canım onuda deneriz belki işe yarar:sm_cool:

yeni adet tarihim 23 şubat ve 43.ay olarak devam listeye
bu arada bir arkadaş nerdeyse bir sene önceki listeyi alınyı yapmış ordan o kadar çok hamile çıktıki bugüne kadar ama benim gibi hala bekleyende var nasip kısmet işte

tüp içinde kilo vermem lazım ama stresten daha çok yer oldum ya sinir oluyorum

ya kızlar yarın adet tarihim. inanılmaz sol kolum ve bacağım ağrıyo ki bazen dayanamıorum baya sızlıyo. biliyorum bu ay da olmadı ama niye bu kadar ağrıyor sizce.

ya kızlar yarın adet tarihim. inanılmaz sol kolum ve bacağım ağrıyo ki bazen dayanamıorum baya sızlıyo. biliyorum bu ay da olmadı ama niye bu kadar ağrıyor sizce.

Selam sweetbaby, benim de adetime 5 gün var. Ama üç gün önce inanılmaz derecede sol bacağım ağrımıştı, sol koluma da vurdu agrısı. Ama şimdi geçti. Neden böyle oldu ben de anlamadım. hiç olmazdı benim. Acaba hamiş olduk da bacaga mı vurdu .Benım yumurtam da bu ay sol tarafta oluşmuştu..anlamadım valla.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…