- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.341
ya kızlar ben bişi sorucam bu hamılyken adet gorme olayı var ya yerleme kanaması yada bu ne kadar surer ve cogunlugu ne kadardır??
sımdı cıkmam gerek kızlar optum hepınızı gecmısı fılan okuyamadım kım hamiş kım degıl bılmıyorum hadı hoscakalım bıze dua edın cnm ozellıkle anneme ıhtıyacımız var ınanın
hepınızı sevıyorum ıyıkı varsınız a.s.
slm canlarım nasılsınız ben pek ıyı degılım annemı hastaneye yatırdık....
oralarda ugrasıyorum gercı yanına refakatcı bırakmıyolar ama ben butun gun ordayım yınede benım regl cok var ama acayıp belım agrıyo nıye cozemedım..
ozledım sızlerı mujukkkkkkkkkkk
arkadaşlar bu ay clearblue digital ovülasyon testini kullanıyorum ve ben hep yanlış günlerde yumurtladığımı zannediyormuşum.benim her zamanki hesabıma göre dün bugün yumurtlamam gerekiyordu akıntımda ona göre geliyor ama o testte gülen yüz çıkmıyor.en son gittiğim doktor çok güzel yumurtladığımı her hangi bir problem olmadığını söylemişti.bu yumurtlamalar her ay farklı günlerde olurmuki??????yada ben 1 senedir yumurtlama günüm diye başka günlerimi hesaplıyordum hamile kalamıyorummmbu konudaa bilgisi olan varmı şuanda akıntım var yumurtlama dönemindeki gibi ama gülen yüz çıkmıyor testte ((((
sakura hayırlı olsun canım sağlıkla al beibişini kucağına işallah...
slm canlarım nasılsınız ben pek ıyı degılım annemı hastaneye yatırdık....
Oralarda ugrasıyorum gercı yanına refakatcı bırakmıyolar ama ben butun gun ordayım yınede benım regl cok var ama acayıp belım agrıyo nıye cozemedım..
Ozledım sızlerı mujukkkkkkkkkkk
arkadaşlar bu ay clearblue digital ovülasyon testini kullanıyorum ve ben hep yanlış günlerde yumurtladığımı zannediyormuşum.benim her zamanki hesabıma göre dün bugün yumurtlamam gerekiyordu akıntımda ona göre geliyor ama o testte gülen yüz çıkmıyor.en son gittiğim doktor çok güzel yumurtladığımı her hangi bir problem olmadığını söylemişti.bu yumurtlamalar her ay farklı günlerde olurmuki??????yada ben 1 senedir yumurtlama günüm diye başka günlerimi hesaplıyordum hamile kalamıyorummmbu konudaa bilgisi olan varmı şuanda akıntım var yumurtlama dönemindeki gibi ama gülen yüz çıkmıyor testte ((((
kadriiiiisiim beni de listeye geri alirmisiiiin?
hımm dusunmemız lazım :) tabı canım benım ugur getır bıze emi.) yenı tarıhını ver eklım sneıde ama suan çıkmam lazım sabh ekerım artık kib
nasılsınız kızlar ben bebek hırkası örüyorum daha bebek yok ama olsun örnek hoşuma gitti bi başlayım dedim şu anda onunla ugraşıyom
kız tatile gıtmedınmısen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?