E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.421
ben yine adet oldum herzamanki gibi.yeni tarihim 22 şubat tabi yine umudum yok.öyle bi tarih olsun diye veriyorum. şuan moralim okadar bozukki anlatamam.ve fikrinize ihtiyacım var. artık doktora gidicez.ama ben çok korkuyorum gidip gidip umuda kapılıp yine hüsrana upğramaktan korkuyorum.biz bursanı bir ilçsindeyiz. burda öyle özel hastane falan yok bi doktor var geneklde herkesin gittiği. ben de pek ona gitmek istemiyorum.bizim okulda 2-3 hamile var hepsi ona gidiyo.onlar bebeklerini görmeye gidiyo ben bebek sahibi olmakj için uğraş vericem ve onlarla karşılaşırsm kendimi kötü hissedicem.sizce bursada bir tüp bebek merkezine gitmek daha mı mantıklı olur sizce. hem kadınla hem erkekle ayrı ayrı ilgilenmeleri açısından. fikir verin nolur. ağlamaktan gözlerim şişti.bu ay ateşimde düşmemişti umutlanmıştım. ama yok biliyorum bana bebek sahibi olmak nasip olmıcak.tüp bebek merkezine gitmek sonuçta illaki tüp bebek yapılcağı anlamına gelmiyo dimi. 1-5 yıl oldu nerdeyse. üfff napcam ben. orda neler yapıcaklar hiç bilmiyorum nezaman gidicez.
selam kıslar nasılsınız?bi hamişimiz daha var.dilek canım çok sevindim.RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm arkadaşlarımın başına tez zamanda inşallahh..
arkadaşlar yarın tekrar dr'a gidecem bakalım bu sefer görebilecekmiyiz keseyi.dr hala dış gebelikten şüpheleniyo.son yaptırdığım beta değerim,929,81.yarın test tekrarlanacak.inşallah değerim dahada yükselir..
canım nekadr olmuştu sizn evlenelı
eşinde bı sorun yok dımı sen hıçgıtmmeışmıydın doktora egr eşinde bı sorun yoksa vede 1yıldan az olduysa korunmayı bırakalı sadecebı kadın dogumcuya gıt canım tup bebek merkezıne gıtmk demk dediğin gibi tup bbek yaptırmk değilki orda unıversıte haastaesı yokmu oraya gıdın daha kapsamlı olur hem
canım ben 2,5 yıllık evliyim ama ilk 1.yıl hiç istemedim. doğudaydı görevimiz hiç istemedik. 1,5 yıldır istiyoruz .2008 ocakta doktora gittik bana test yapıldı ultrasonla bakıldı herşey normal. eşime de spermiyogram yapıldı normal dedi. ama ben onları bikaç doktora gösterdiğimde biraz hareketi yavaş dediler.neyse 2008 mayısta hamile kaldım ama keseyi göremedik ve bebek düştü.ve hala olmadı. burdaki doktorda rahat edemicem diye ve sonuçta bu sadece kadın doğumcu diye.tüp bebek merkezinde erkekled e daha iyi ilgilenirler diye gideyim diyorum ama kararsızım hala.
hayır çektirmedim. sen nereye gidiyosun.özelemi ben düşük yapalı 7 ay oldu.ve kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.ama her ay hüsrana uğramaktan psikolojim bozuldu. muhtemelen yumurta takibi yapacaklr ve ilaç verecekler gibi belki eşime de bişey verirler.işte gittiğim yerden memnun olmak istiyorum. burdaki doktora niye gitmek istemiyorum çünkü, rahat adam senin kadar durumu önemsemiyo açıklama yapmıyo hem de her muayenesi 100 ytl ağzından cımbızla alıyosun lafı.gittiği yerde kafama takılan herşeyi sorabilmeliyim. üff 2 gün içinde karar vermem lazım en geç adetimin 3.günü gitmeliyimkii 15 tatildeyken bu ayı değerlendireyim.
ağlamktan gözlrim yanıyo ben yatıyorum yarı sabah bilgisayarı açtığımda umarım bana verdiğiniz güzel fikirlerinizi görürüm.akıllllllllll verinnnnnnnnnnn bana. napıyım.yardım lütfennnnnn
iremcım hoşgeldın.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?