Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar bunaldım artık 3gün kasıklarımda hiçbişi hissetmıyorum sevınıyorum sonra tekrar sancı tekrar yanma hissi neyın nesı bılmıyorum ıyı bı tane kıstım var ama bukadrmı acıtır ınsanın canını bukadrmı bozar ınsanın morelınıher karnımın altında bişiy hıssettıkce sankı hiç bebegım olmucak gıbı hissedıyorum ve aglıyorumbır yıllık evlıyım ve bıraydır bebek ıstıyorum bu kıst basıma belamı olcak acaba korkuyorum doktorlar bekle kendınden kaybolur dedıler ama neden bu agrı of ya of cuma günü adet olcam hamılede değilım hiç belırtı yokartık hasta olsamda doktora gııp kıst gıtmısmı dıye baksam dıyorum bebek yok bu ay çünkü bılıyorum

teşekkürler canım. ama yalovaya gidemem.ben öğretmenim okul açılınca sıkıntı olur. tüp bebek tedavisi yapılcağını sanmıyorum bizim testler normaldi ama doktor desteğine ihtiyacım var ve en sonunda jinemed bursa da karar kıldım.

1 ayda hamile kalmak imkansız gibi bişey hemen hamile kalınmaz hem kendini şartlarsan siterse yaparsan boş gebelik bile olabilir mesela ben bi ara hamilemiyim acaba diye çok stres yaptım hamilelik belirtisi bile vardı ama adet oldum.
kist konusunda da bence 1-2 doktora daha git çünkü hepsi anlamayabilir

bursada şevket yılmazında jinekolog doktorların iyi olduğunun duymuştum ama araştırısam senin için iyi bi doktor bulabilirim belki bursada

merhaba a.s. iyim sen nasılsın?

bende iyiyim canım sağol, sonunda ayağa kalkabildim kızlar yaa kaydirigubbakcemile2yatmak hiçte uzaktan göründüğü gibi iyi bişey değilmiş uzun süreli yatınca hemde sırt üstü çok sıkılıyo insan delikafadulden

bır kaç doktora gıttım zaten ayçankaya hepsı normal bı kıst ılaç kullanmadan kendılıgınden geçer takıp etcez dedıler ama hala sıkıntısını ckıyorum evet bır ayda hemen hamıle kalınmaz ama bu durum sankı hep böyle devam etcek gıbı gelıyo agrı gırdıkce takıyorum kafaya

kafana takma bol bol sebze meyve tüket özellikle brokoli herşeye faydası var içebilirsen brokoliyi az bi suda 5 dk falan kaynat suyunu iç çok yararı var ama suyunu içtikten 20 dk içinde sudan başka bişey içmiyceksin yemiyceksin bide iltihap ve yaralar içinde soğanı kaynatıp suyunu içmek gerekiyomuş

çok stres yapıyorum bugünlerde herseyı eşim asker tayınımız cıktı düşünün urfayı batı olarak yaptık doğuya gıtcez hazıranda bıde bu hastalığım hersey üst üste geldı

kardeln geçmiş olsn canım eşininde askerliğinin doğuya çıkmasını istemiyomusun hayırlısı olsun sıkma canını

geçmiş olsun canım okadar kafana takıpta sıkma canını, normal bi kistse zaten hayırlısıyla kendiliğinden geçecektir, önemli olan senin moralini yüksek tutman ve sıkıntılanmadan beklemen, unutma iyileşmenin tedavi aşamalarından biride moralin yüksek olmasıdırkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sağol cnm tavsıyelerın için allah sanada bırance şifa versıın ve bebişine kavuş:1hug:

elacım bizde eşimle bebek istiyoruz inşallah Allah kalbimize göre verir evin neşesidir bebişler yaaa...bende bu ay regl oldum şubatta yumurtlama dönemimi tam bilemiyorum ama hayırlısı..

çok stres yapıyorum bugünlerde herseyı eşim asker tayınımız cıktı düşünün urfayı batı olarak yaptık doğuya gıtcez hazıranda bıde bu hastalığım hersey üst üste geldı

çok sağol canım kalkınca bende mutlu oldumkaydirigubbakcemile3 herşeyin hayırlısı bitanem yaa, rabbim hakkımızda hayırlısını versin bol bol dua et ve stres yapma, bide üstelik bebiş istiyosan stresi kendinden tamamen uzak tutmaya çalışmalısın burda hepimizin ayrı ayrı sıkıntısı var çok şükür rabbim daha beterinden korusun, fazla üzülmemeye çalışıyoruz sende takıl bize içini ferah tut dualarını eksik etme:teselli: olumlu düşünmeye çalış burada hiçkimse birbirini üzüntülü görmek istemez ona görekaydirigubbakcemile5klava:

hayırlısı kardeln
bende bugün hasta oldum ama tam yumurtlama günümü bulamadım çünkü bu ay geç geldi biraz geçen a 20 gelmişti bu ay 26 sında bana yardım edermisiniz
daha 1 aylık evliliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…