- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.501
merhaba kızlar, nasılsınız, umarım herkes haftaya tatlı başlangçlarla giriş yapmıştır, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
ya kızlar bunaldım artık 3gün kasıklarımda hiçbişi hissetmıyorum sevınıyorum sonra tekrar sancı tekrar yanma hissi neyın nesı bılmıyorum ıyı bı tane kıstım var ama bukadrmı acıtır ınsanın canını bukadrmı bozar ınsanın morelınıher karnımın altında bişiy hıssettıkce sankı hiç bebegım olmucak gıbı hissedıyorum ve aglıyorum bır yıllık evlıyım ve bıraydır bebek ıstıyorum bu kıst basıma belamı olcak acaba korkuyorum doktorlar bekle kendınden kaybolur dedıler ama neden bu agrı of ya of cuma günü adet olcam hamılede değilım hiç belırtı yok artık hasta olsamda doktora gııp kıst gıtmısmı dıye baksam dıyorum bebek yok bu ay çünkü bılıyorum
teşekkürler canım. ama yalovaya gidemem.ben öğretmenim okul açılınca sıkıntı olur. tüp bebek tedavisi yapılcağını sanmıyorum bizim testler normaldi ama doktor desteğine ihtiyacım var ve en sonunda jinemed bursa da karar kıldım.
merhaba a.s. iyim sen nasılsın?
bır kaç doktora gıttım zaten ayçankaya hepsı normal bı kıst ılaç kullanmadan kendılıgınden geçer takıp etcez dedıler ama hala sıkıntısını ckıyorum evet bır ayda hemen hamıle kalınmaz ama bu durum sankı hep böyle devam etcek gıbı gelıyo agrı gırdıkce takıyorum kafaya
bır kaç doktora gıttım zaten ayçankaya hepsı normal bı kıst ılaç kullanmadan kendılıgınden geçer takıp etcez dedıler ama hala sıkıntısını ckıyorum evet bır ayda hemen hamıle kalınmaz ama bu durum sankı hep böyle devam etcek gıbı gelıyo agrı gırdıkce takıyorum kafaya[/QUOT
geçmiş olsun canım okadar kafana takıpta sıkma canını, normal bi kistse zaten hayırlısıyla kendiliğinden geçecektir, önemli olan senin moralini yüksek tutman ve sıkıntılanmadan beklemen, unutma iyileşmenin tedavi aşamalarından biride moralin yüksek olmasıdırkaydirigubbakcemile5
çok stres yapıyorum bugünlerde herseyı eşim asker tayınımız cıktı düşünün urfayı batı olarak yaptık doğuya gıtcez hazıranda bıde bu hastalığım hersey üst üste geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?