- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.541
iyiyim canım sen nasılsın adet olmuşsun okudum üzülme ama canın sıkma sen nekadardır bebek istiyodun canımgamyoncuiremsu
amazon nasılsın
ayy inş hamilesindirde bunlara gerek kalmaz canım ya eğer kendini çok sterese sokuyosan aşılamanı yaptır o zamn ama inş. gerk kalmadan gelir bebişin.....
sudenazcım inş. en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız
günaydın kızlar,, bu cuma doktorum çağırdı, ocak 14 de gelmedi regl. Hastanede kan testi yaptırmıştım ocağın 16 sında. doktorum sen geç ymurtluyorsun çıkmaz demişti. dün bende dayanamadım gebelik etsti aldım ve 2. çizgi pembe çıktı kızlar..inş. cuma hamile olduğumu öğrenirim.
ya kızlar bunaldım artık 3gün kasıklarımda hiçbişi hissetmıyorum sevınıyorum sonra tekrar sancı tekrar yanma hissi neyın nesı bılmıyorum ıyı bı tane kıstım var ama bukadrmı acıtır ınsanın canını bukadrmı bozar ınsanın morelınıher karnımın altında bişiy hıssettıkce sankı hiç bebegım olmucak gıbı hissedıyorum ve aglıyorum bır yıllık evlıyım ve bıraydır bebek ıstıyorum bu kıst basıma belamı olcak acaba korkuyorum doktorlar bekle kendınden kaybolur dedıler ama neden bu agrı of ya of cuma günü adet olcam hamılede değilım hiç belırtı yok artık hasta olsamda doktora gııp kıst gıtmısmı dıye baksam dıyorum bebek yok bu ay çünkü bılıyorum
günaydın kızlar,, bu cuma doktorum çağırdı, ocak 14 de gelmedi regl. Hastanede kan testi yaptırmıştım ocağın 16 sında. doktorum sen geç ymurtluyorsun çıkmaz demişti. dün bende dayanamadım gebelik etsti aldım ve 2. çizgi pembe çıktı kızlar..inş. cuma hamile olduğumu öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?