- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.521
hayırlısı kardeln
bende bugün hasta oldum ama tam yumurtlama günümü bulamadım çünkü bu ay geç geldi biraz geçen a 20 gelmişti bu ay 26 sında bana yardım edermisiniz
daha 1 aylık evliliyim :)
sağol cnm umarım kaygılarım boşa cıkarkardlncim kaygılanman cok normal ama herşey cok iyi olur inşallah..
can_iso teşekkür ederim bilgilerin için bu dediklerin her ay oluyo ztn bende düzenli farkediyorum bu günlerde yaparsak kalcak inş. öbür ay bebeğimizz
daha iyiyim ebruuum sağol canım ayaklandım geziyorum artık hihoyyyt ama evin içinde kaydirigubbakcemile3 dün dikişlerimi aldırdım bugünde bandajları açtım artık çok şükür atlattım rabbim bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah, sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik yaaaŞenizcan iso nasilsin canim....nasil oldunnn
daha iyiyim ebruuum sağol canım ayaklandım geziyorum artık hihoyyyt ama evin içinde kaydirigubbakcemile3 dün dikişlerimi aldırdım bugünde bandajları açtım artık çok şükür atlattım rabbim bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın inşallah, sen nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik yaaaŞeniz
sağol canım,senin eşin nerde,yoksa o'damı asker:teselli:
slm kadriyecim nasılsın ben bu ay adet oldum 25 inde.ve aşılama için stert verdik bugün dr a gittim iğnelerimi verdi kabadan vurdurcakmışım menagon verdi.göbekten vuruluyo herkes ama anlamadım
canım iğnelerim 230ytl tutuyo ama ben yarın alıcam daha.prespektüsünü okurum yarın...ama sonra daha dozunu ayarlıcaz dedi belki dahada iğne alıcam...
hmm anladım canım. Sende sorun nedir, yumurtlama sıkıntısı mı var yoksa eşinin sperm değerlerinde mi sorun var?
slm kestane nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?