E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.341
kızlar bugün doktora gttim çok mide bulantım vardı.VE sıkı durun hamileymişim.Hemde 2 aylık geçen ay üstüne görmüşüm...Allah hepinize nasip etsin inş.
kardelncim valla hiç bieşe anlamadım geçen gün bir miden bulandı şimdi hiç bir şeyim yok.Adetim normal oldu kanamam vardı lekelenme tarzı gibi değildi normal kan geldi sadece 4 gün sürdü ama ne mide bulantısı nede kasık ağrısı oldu sadece bu aralar işime doğdu.doktorda dedi çok şanslısın zor dönemi anlamadan atlattın iyi.Darısı başına işn. tez zamanda.
elacım bu arada dr da ne gibi takipler yaptırmıştın yoksa direk çalışmalara devam edip mi kaldın??[/QUO
yok bir takip yaptırmadım nede ilaç kullandım bir folic asid kullanıyordum 14. ay denemenin sonunda kaldım canım.darısı başına inş.:1hug:
elacım bu arada dr da ne gibi takipler yaptırmıştın yoksa direk çalışmalara devam edip mi kaldın??[/QUO
yok bir takip yaptırmadım nede ilaç kullandım bir folic asid kullanıyordum 14. ay denemenin sonunda kaldım canım.darısı başına inş.:1hug:
amin canım, isteyen herkese versin inşallah.
demek ki herşeyin zamanı var, :CüvCüv:
valla kızlar ben göbeğimi çektirmiştim bağlaymıştım buay hamile kalmak için meğer hamileymişim şükür bizarrı olmadı.Hiç bişe yapmadım bol bol kafaya taktım nezaman olcak diye ceee yaptı geldi herşeyin zamanı var gerçektende kızlar.
inş. canlarım tez zamanda sizlerede nasip eder inş.Bana soruyodunuzya anlayamadınmı belirti vermedimi diye tek fark eşim içime boşalınca miden bunalıyodu tiskinti geliyordu hamile olduğumu bilmediğimiz için gece gündüz çalışıyoduk tabi :)
selam benide aranıza listenize alın son adet tarihim 3 şubat
selam benide aranıza listenize alın son adet tarihim 3 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?