Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

elacım suan evdedeğilim akşam ekelrım senı amile lıstesıne emınımkı adını ord agörmk için sabırsızlanıyorusndur kusra bakma canım

kardelncim valla hiç bieşe anlamadım geçen gün bir miden bulandı şimdi hiç bir şeyim yok.Adetim normal oldu kanamam vardı lekelenme tarzı gibi değildi normal kan geldi sadece 4 gün sürdü ama ne mide bulantısı nede kasık ağrısı oldu sadece bu aralar işime doğdu.doktorda dedi çok şanslısın zor dönemi anlamadan atlattın iyi.Darısı başına işn. tez zamanda.

elacım bu arada dr da ne gibi takipler yaptırmıştın yoksa direk çalışmalara devam edip mi kaldın??

ne mutlu canım sana cok mutlu oldum adına inşallah darısı hepımızın basına:Saruboceq::CüvCüv:

valla kızlar ben göbeğimi çektirmiştim bağlaymıştım buay hamile kalmak için meğer hamileymişim şükür bizarrı olmadı.Hiç bişe yapmadım bol bol kafaya taktım nezaman olcak diye ceee yaptı geldi herşeyin zamanı var gerçektende kızlar.

belini nasıl çektirdin canım??
daha önceden yazmıştın, valla iyiki bişey olmamış bebişe Allah korumuş, bundan
sonra çok dikkat et kendine annecik :))hihoyyyt

göbeğine parmağını sokuyor başlıyor dönmeye etrafında belinide çekiyo kütletiyor sonra rahminin üstüne bir kalıp sabunu koyup sımsıkı sarıyor canım valla iyki bişe olmadı.Düşünsenize iki aydır dikkat etmedimki hiç ilişkiyede girdim sporda yaptım temizlikte korudu rabbim bebişimi inş. hayırlısıyla kucağıma alırım.darısı başınıza

tebrik ederim ela..hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah..ne güzel ya..bi de derler ya kafaya takarsan olmaz diye..demek ki bu da yalanmış..boşuna kafamızdan atmak için de bi daha strese girmenin manası yok demek ki.. : ))

inş. canlarım tez zamanda sizlerede nasip eder inş.Bana soruyodunuzya anlayamadınmı belirti vermedimi diye tek fark eşim içime boşalınca miden bunalıyodu tiskinti geliyordu hamile olduğumu bilmediğimiz için gece gündüz çalışıyoduk tabi :)

ah be canım bizde gece demiyoz gündüz demiyoz hep calış calış calış... vermeyince vermiyo rabbim ama inşallah bizde senin gibi zamanı gelince kavusuruz bebişlerimize:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…