- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.301
dalyancım tebrik ederim.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq: daha ne bekliyosun halay cekmeye baslayalım bence:teytey:
hadi canımgözun aydın....
sağol canım
şeyi soracam 2 yıl önce bebeğinimi kaybettin yani düşük felanmı yaptın ben bilmiyorumda canım kusura bakma merak ettim şimdi eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
evt canım kalp atışalrı duyulmadı kurtaj oldumkurtaj masasında olmk ole zor bışikı alalh duşmanıma yasatmasın benım yaaşdıkalrımı çok zor gunler gecırıdmya.duskten sonra içerdeaprcakalmış kanamalarım duzene gırmedı.sonra yara oluşmuş ilşki sırasında kanama m oldu ayy çok zorduyaa
iremcımayy çok sasırdım yaa bısolukta okudum yazdıgını iyihadi canım çok sevındım yaa.hersey bıanda olmuşbitmiş de nıye doktor adetın gelsın dıye ilaç verdı onu anlamdım canım yaa.heyet rapru neiçin aşıalamdada heyet istiyolarmıymış.heyet olduguna göre tupbebk tede ilaçları devlet karsıaşr oyleyse.canım işinize karışmk isteme ama hanı doktora vercegınz para nerdyse cebınıze kalmışsa ufak bı mıktradaolsa bıyerlere hayır yapın canım yardım kuurluşları var mesela oraalra bebgınızn sadakası olsun inş hersey gonlunce olsun şimdiden senın için heyecanalndım canım
hiç kullanmadım ben :)
saol canım bende pko var ya adet düzensizliğim oluyo zaten hsgnin çekildiği gün 21 . günümdü 28 günde adet olayım die verdi . heyet raporu iğneler için verdi mirenoal gibi bişey iğnenin adı da..inş herşey gönlümüze göre olur bende daha iğnelere bile başlamadan heyecanlandım :sm_cool:[/QU
sana bişey sormak istiyorum arkadaşım bende bu ay aşılamaya geçicem iğnelerle bu konuda beni bilgilendirirmisin rapor nasıl alınıyor ve ne işe yarıyor ben 2.5 yıllık evliyim ssk var alabilirmiyim nekadar ücret öderim cevaplarsan çok memnun olucam
saol canım bende pko var ya adet düzensizliğim oluyo zaten hsgnin çekildiği gün 21 . Günümdü 28 günde adet olayım die verdi . Heyet raporu iğneler için verdi mirenoal gibi bişey iğnenin adı da..inş herşey gönlümüze göre olur bende daha iğnelere bile başlamadan heyecanlandım :sm_cool:
heyy can isoooo nerelerdesin canim yaa
moralim bozuk be tatlim benim prolaktin yukselmis gene dostinex kullanmaya basladim gene p.tesi
bugun de pembeler gelecek sanki
dun esim 3. testini oldu ilk ikisi normaldi degerler, ama bu sefer normalin altinda cikti ve yumurtaliginin birinde kacma varmis MR falan cektirmis askim benim bana haber vermeden. uzulecegim diye cok korkuyor...sanirim ameliyat olmasi gerekecek....isocum hic isyan etmiyorum, elbet vardir bunda da bir hayir
oh sabah sabah ne guzel haberler verdim degil mi
sende ins guzel haberler vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?