Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ben dayanamıcam sölicem bugün kocişime

kııızzzzz durdugun kabahat ben olsam duydugum gibi telefon ederdim gelmesini bile beklemezdim inanki. ha 14 subat ha 13 subat ne fark eder zaten hayatının en büyük hediyesini veriyosun tatlım ne gün oldugu önemli bile deil bence....:içelim:

canım problem sadece bnede olsa yumurtam oluşsa ara vereyim ama yumurta oluşumu sıfırrr... eşimde sperm sayısı az normal yol imkansız yani....onun için hemen aşılma...

kızlar iananın ağlıyorum şuan hala inanımıyorum sabredin kızlar inanın ben çok taktım çok ağladım geceleri ama zamanın gelince geldi bebeğim.:CüvCüv:

inş canım çook teşekkür ederimmm......

kızlar bugün doktora gttim çok mide bulantım vardı.VE sıkı durun hamileymişim.Hemde 2 aylık geçen ay üstüne görmüşüm...Allah hepinize nasip etsin inş.

ayyy ne güzel ya tebrik ederim canım çoook...ilerisini okumadım daha ama nasıl üstüne gördün yani kanaman normalmiydi önceki aylara göre??a.s.

normaldi 4 gün oldu sadece ama kanamam olduğu için anlamadım bişe 2 aylık olmuş iremcim bugün gördüm ultrasonda okdar tatlıydiki minacık

canım problem sadece bnede olsa yumurtam oluşsa ara vereyim ama yumurta oluşumu sıfırrr... eşimde sperm sayısı az normal yol imkansız yani....onun için hemen aşılma...

iremcim derdini veren rabbim dermanınıda verir inşallah.inşallah tez zamanda bizde kavusuruz bebeklerimize.inşallah asılama hemen sonuc verirde sende anne olursun. allahım cok büyük inşallah hepimizin gönlüne göre verir.:Saruboceq:

normaldi 4 gün oldu sadece ama kanamam olduğu için anlamadım bişe 2 aylık olmuş iremcim bugün gördüm ultrasonda okdar tatlıydiki minacık

canım benm ya tutunmuş annesine..kalp atışları bile oluşmuş işte..Allahım senn yaşadığın bu güzelliği isteyen herkese nasip etsinnn.....

canım benm ya tutunmuş annesine..kalp atışları bile oluşmuş işte..Allahım senn yaşadığın bu güzelliği isteyen herkese nasip etsinnn.....

Amin canım rabbim hepinize nasip etsin inş.koları bacakları minacık bişe.Boş yere üzülüyordum meğer hamileymişim :CüvCüv:

canlarım ben çıkıyorum 17,30 da bitiyor benim mesai.Yarın görüşürüz artık.Öptüm hepinizi.Ay çok hecanlıyım kocişime sölicem .görüşürüz.

ukla tatlım hosgeldin nasılsın bakem

iyiyim canım sen nasılsın,
pazar çatlatma iğnesi oldum ya hiç ağrım yok diyodum bir de millete ağrım yok diye yazıyodum ayyy valla ölüyorum kasık ağrısından yumurtam zonkluyor bu ne ya sağ tarafta idi yumoş şimdi orayı hissediyorum niye acaba ya anlamadım :1no2:

iyiym bende nasıl olayım. dr.una sordunmu uklacım normalmiymiş agrı olması:uhm:

iyiym bende nasıl olayım. dr.una sordunmu uklacım normalmiymiş agrı olması:uhm:

ayy ne biliyim sormadımda canım, şimdi adamı cepten arayıp rahatsız etmekte istemedim belkide normaldir. bilemiyorumki daha da şiddetlenirse ararım artık. ayy belimide ağrıttı offf.
canım şimdi işyerindeyim çıkıyorum görüşürüz yine öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…