Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar kutlayan herkese çok teşekkür ederim a.s.

biz daha kimseye söylemedik planlar yapıyoruz nasıl söyleyelim diye :jeyyar:

bir de hamile kalmak için size yazmıştım hatırlıyosanız. bu adetimin 5.gününden itibaren aktardan aldığım adaçayını içtim hergün 2 bardak. galiba işe yaradı şakkıdı

ben 7 aydır deniyodum biliyosunuz.ayşe arman'ın başına gelenler benim de başıma geldi. ocak ayında da adet olunca amaaaaaan dedim takmicam artık olursa olur olmazsa ne yapayım allahtan dedim. hiç takmadım bir ay. bir de üstüne spora yazıldım. diyete falan başladım. madem hamilelik olmuyor ben de zayıflarım dedim. daha bugün bile deli gibi spor yaptım spor salonunda. çıkışta da test aldım. gerisini biliyosunuz :CüvCüv: allahtan bişey olmamış kaç gündür :bbo:

siz de kendinize takmicam deyip başka hedefler bulabilirseniz gerçekten işe yarıyomuş, test edildi onaylandı :CüvCüv:

allah hepinize nasip etsin yarabbim :Saruboceq:

Son düzenleme:
slm ben kadınlar kulübünde öğrendim idrarını temiz bir kaba alıp içine bir kaşık karbonat atınca kabarırsa hamile dibe çökerse değilmiş sizce doğrumudur

ben idrar testi yaptım negatif çıktı merak edip bunuda yaPtım dibe çöktü yani ben hamile değilmiyim

bazen 28 bazen 29 bazen 30 bazende 31 . gün sürüyor benim siklüs bugün 30. gün adet olmadım ama acaba geçtimi yoksa olmıycakmı düşünmekten deli olucam yaabenneyaptımkisenağlama

hamileleri tebrik ederim allah sağlıkla kucaklarına almayı nasp etsin darısı hepimizin başına

bazen 28 bazen 29 bazen 30 bazende 31 . gün sürüyor benim siklüs bugün 30. gün adet olmadım ama acaba geçtimi yoksa olmıycakmı düşünmekten deli olucam yaabenneyaptımkisenağlama

sen en uuzn surenı dıkkate al canım .bıde karbon testı guvenilirsonuç vermıyuokı :)

evet canım sizlere bayındır çok uzak tire ödemiş tarafında bi yer işte 3.5 yılımı aldı orası...

kızlar göğüslerim koltuk altında n başlayıp ağrıyo daha günüm var 4gün kaldı hatta 3 bile denebilir bu ay 12.ve 13.gün ilişki oldu ateşim hep 36buçukla 37 buçuk arası hiç düşmüyo acaba tutmuşmudur kıslar

Kızlar hepınızın sevgılıler günü kutlu olsun bır ömür boyu hep beraber mutlu olmanız dılegıyle..... Umarım seneye bebişlerımızde olur yanımızda ve 3 kişi kutlarız bugünü:):) hersey gönlünüzce olsun

UMARIM TUTMUSTUR CANIM:SaruboceqAHA ÖNCE ADET DÖNEMINDE GÖĞÜS AGRI OLMUYOSA TUTMUS OLABILIR BI BELIRTI SONUCTA 4GÜNCÜK DAHA SABRET YADA COK MERAK EDIYOSAN KAN TAHLILI YAPTIR İNŞALLAH HAMİŞSINDIRkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ya semadan yani samyeli26 dan haberi olan varmı??
en son tatile gitmeden önce görüşmütük sonuç bekliodu noldu acaba???

Canım İnşallah dualarımız kabul olurda dediğin gibi ailemize birer kişi daha katılır.
Herkeslerin sevgililer günü kutlu olsun kıslarrrrr....hihoyyyta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…